Wszebor 610 Napisano 6 Październik 2018 Wysłane z mojego SM-G960W przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 8 Październik 2018 Oj w zobie nie grałem już dawno. Ktoś chętny do ekipy w Blackout? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 9 Październik 2018 Ikonka, która nas przywita przy dobrych wiatrach w niedzielę w ramach prestiżu to: Pobierać już dziś w nocy będziemy plik o wielkości 55GB, przy 30% można będzie hulać w trybie Blackout Dziś w nocy był pierwszy patch - 1.02 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 9 Październik 2018 (edytowane) 27 minut temu, One™ napisał: ... Pobierać już dziś w nocy będziemy plik o wielkości 55GB, przy 30% można będzie hulać w trybie Blackout Dziś w nocy był pierwszy patch - 1.02 W nocy to się śpi ! Jak będzie halny to już w sobotę wieczór Edytowane 9 Październik 2018 przez ziolek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 9 Październik 2018 Gruba rura Sent from my MI 8 SE using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 9 Październik 2018 Beta była chyba pełnym produktem bez wszystkich map Sent from my MI 8 SE using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 10 Październik 2018 " userid="27993"] Ikonka, która nas przywita przy dobrych wiatrach w niedzielę w ramach prestiżu to:Ale w którą niedzielę - palmową Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 10 Październik 2018 W niedziele to przywita nas ta ikonka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 10 Październik 2018 W niedziele to przywita nas ta ikonka To jest 6 prestiż Sent from my MI 8 SE using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 10 Październik 2018 18 minut temu, One™ napisał: To jest 6 prestiż Sent from my MI 8 SE using Tapatalk No i akurat starczy jak na trzy dni grania. P.S Z ciekawości po czym to wnosisz , chyba nie po 6 ramieniach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 10 Październik 2018 Heat map z bety BlackoutaSent from my MI 8 SE using Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 10 Październik 2018 Panicze ma ktoś płytę i instalował grę?? (pobierało jakiegoś patcha??)... Ja w prawdzie na XboxOne X odpalałem ale fakt że prawie 50GB instalka siadła, natomiast żadnego patcha nie widziałem... A jak u Was?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 10 Październik 2018 32 minuty temu, DigitalMan_PL napisał: Panicze ma ktoś płytę i instalował grę?? (pobierało jakiegoś patcha??)... Ja w prawdzie na XboxOne X odpalałem ale fakt że prawie 50GB instalka siadła, natomiast żadnego patcha nie widziałem... A jak u Was?? Patch ONE DAY ma być w dniu/godzinie premiery. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 10 Październik 2018 " userid="27993"] Patch ONE DAY ma być w dniu/godzinie premiery.G.... prawda, właśnie mi pobiera, ale źle nie jest idzie ok 250Mb/s Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 10 Październik 2018 42 minuty temu, DigitalMan_PL napisał: G.... prawda, właśnie mi pobiera, ale źle nie jest idzie ok 250Mb/s Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka a to ch.jki Czekanie i inne pierdzelenie, że ci z płyt nie zdążą na premierę to bujda w takim razie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 10 Październik 2018 Co za dziady kurwa....Człek płytę ma i co? Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 11 Październik 2018 Cyk Serwery są online już teraz! Sent from my MI 8 SE using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 11 Październik 2018 20 godzin temu, One™ napisał: To jest 6 prestiż Sent from my MI 8 SE using Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 11 Październik 2018 Trudno Sent from my MI 8 SE using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 11 Październik 2018 Tabcio gra w inną grę Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 11 Październik 2018 Serwery otwarte, więc prestiże niektórzy będą mieć o 12 dzisiaj... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 11 Październik 2018 To prawda że na ps4 trzeba pobrać łatkę 50gb? Czy chodziło o to że konsola potrzebuję 110gb wolnego miejsca aby zainstalować grę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotras3 224 Napisano 11 Październik 2018 Podobno 110 GB jest tylko potrzebne na ściągniecie i zainstalowanie łatki a nie, że gra będzie zajmować 110 GB jak niektóre strony twierdziły. Płyta jak i cyfra ma zajmować tyle samo czyli coś ok 55 GB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 11 Październik 2018 Kolejny patch wjechał, haha.... Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 11 Październik 2018 Czyli ktoś nie sprawdził, nie zrozumiał a już poszło w świat, A ile zajmuje premierowa łatka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach