Bartek_Red 667 Posted June 12, 2018 Uporządkujmy fakty: 1. Potwierdzony brak kampanii single player. 2. Mowa o braku season passa. 3. Cena podstawki idzie w górę. 4. Black Ops Pass. PS. Zapomniałem o battle royale na pocieszenie hehe. Share this post Link to post Share on other sites
xavris 2446 Posted June 12, 2018 Teraz się pewnie okaże, że to samo miało na myśli iej, mówiąc że w BFV nie będzie season passa Tematu nie śledziłem w ogóle, ale takie zagrania to skrajne, pardą, skurwysyństwo. Share this post Link to post Share on other sites
xavris 2446 Posted June 14, 2018 Acti idzie dalej - albo kupujesz passa albo grasz w podstawke. Właśnie przeczytałem, że ma nie być możliwości kupowania pojedynczych dlc. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Rambo8 362 Posted June 14, 2018 Dokładnie. Pozwolili łaskawie zmienić preordera na ten wyższy za 120$ Nie wierzę że to przejdzie, że są już aż tak pewni i aroganccy. MasakraWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Patricko 8082 Posted June 14, 2018 Kupujcie dalej, szczególnie ten masywny overprice ze sklepiku... To im da do myślenia! Share this post Link to post Share on other sites
manoszek 561 Posted June 15, 2018 Mówili że wszystko za darmo a czytam że płatne i drogo, najgorsze jest to że tak sprzeda się świetnie a ludzie dają się robić jak tylko wydawca chce, tutaj widzę największy problem w sukcesie takiej polityki firmy, mam małą nadzieję że gracze się obudzą. W grę zagram jak dadzą w plusie 1 Share this post Link to post Share on other sites
One™ 525 Posted June 15, 2018 (edited) Rekordy jak co roku zapewne /EDIT W sierpniu beta. Sklepy niektóre mają już promocje: "ZAMÓW PREORDER A DOSTANIESZ DOUBLE XP" ŚMIECH NA SALIIII! Edited June 15, 2018 by One™ 1 Share this post Link to post Share on other sites
One™ 525 Posted June 22, 2018 Chyba sprowadze... Wysłane z mojego Redmi 5 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Rambo8 362 Posted June 22, 2018 1 godzinę temu, One™ napisał: Chyba sprowadze... Wysłane z mojego Redmi 5 przy użyciu Tapatalka no a jak - dla samych skiet warto! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Wszebor 610 Posted July 13, 2018 Rozpiska Wysłane z mojego SM-G960W przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Wszebor 610 Posted July 18, 2018 Wysłane z mojego SM-G960W przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
piachu00 3128 Posted July 19, 2018 Śmieje się prawie do łez w robocie od rana jak czytam ten temat, stare chłopy kłócą się o jakiś joszich i pingwinów, wychwalają pod niebiosa BO4, bronią tą popelinę jaką jest COD własnym ciałem i gotowi są umierać po czym będąc KOLEJNY raz wydymanym przez twórców płaczą, że ich oszukano i nie wezmą koda Dla mnie ostatnie dobre cody to bo1 i bo2 - reszta to kosmokwacka spie*dolina dla dzieci hamburgerów i fisz end czipsów. Dałem się niestety nabrać na "powrót do korzeni" czyt. kupno na premierę WWII i to był ostatni raz. Nigdy więcej popeliny spod marki COD. 1 Share this post Link to post Share on other sites
xavris 2446 Posted July 20, 2018 Odpaliłem wczoraj singla tego CoD BF 3 co rozwawali z chrupkami w plusie. multi mnie nie interesuje, bo pewnie będę padał w 3 sekundy, a średnio mnie to bawi. Ale gurwa singiel jest strasznie padaczny XD Chyba że się jeszcze rozkręci. Z drugiej strony to raczej gra, której się dla singla nie kupuje Share this post Link to post Share on other sites
Wszebor 610 Posted July 20, 2018 "Chrum Chrum" - chrumknął prosiaczekWysłane z mojego SM-G960W przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
manoszek 561 Posted July 24, 2018 Fajna skrzynka ale chyba pomyliły im się gry, widziałem takie ale w Darksiders Share this post Link to post Share on other sites
Rambo8 362 Posted August 1, 2018 Ma ktoś kody do bety?Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Lucass 18 Posted August 1, 2018 Może w Hongkongu będzie za free, tak jak rok temu było z WWII. Trzeba czekać. Share this post Link to post Share on other sites
One™ 525 Posted August 1, 2018 Preordera walić trzeba Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Rambo8 362 Posted August 2, 2018 " userid="27993"]Preordera walić trzeba Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu TapatalkaWalnąłem ale na Xa Ale tydzień wcześniej bym sprawdził Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
One™ 525 Posted August 2, 2018 " userid="27993"]Preordera walić trzeba Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu TapatalkaWalnąłem ale na Xa Ale tydzień wcześniej bym sprawdził Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu TapatalkaTy już przepadles Zieloni Ci metlik narobiliWysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Rambo8 362 Posted August 2, 2018 " userid="27993"]Walnąłem ale na Xa Ale tydzień wcześniej bym sprawdził Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu TapatalkaTy już przepadles Zieloni Ci metlik narobiliWysłane z mojego SM-G531F przy użyciu TapatalkaStary pomijam już lepsze bebechy i pada (Elite) to ile płaciłeś za preordera na PSN? Ja ok 85zl - ;DWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
One™ 525 Posted August 2, 2018 " userid="27993"]Walnąłem ale na Xa Ale tydzień wcześniej bym sprawdził Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu TapatalkaTy już przepadles Zieloni Ci metlik narobiliWysłane z mojego SM-G531F przy użyciu TapatalkaStary pomijam już lepsze bebechy i pada (Elite) to ile płaciłeś za preordera na PSN? Ja ok 85zl - ;DWysłane z mojego MI 6 przy użyciu TapatalkaPad Elite to 25minut roboty Z kabelkami i wiertankiem ja preordera póki co nie złożyłem , Bóg we mnie wierzy, a ja w niego Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Lucass 18 Posted August 2, 2018 Wycwanili się w tym roku i beta w HK dla użytkowników z PS plus, ale jest sposób na to. Wchodzimy w ustawienia -> zarządzanie zapisanymi danymi aplikacji -> zapisane dane na dysku internetowym i tam możemy aktywować za free ps plus na 2 dni. Następnie już można pobrać betę Co będzie po wygaśnięciu tego ps plus, to nie mam pojęcia. Share this post Link to post Share on other sites