ziolek 422 Napisano 25 Wrzesień 2019 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 26 Wrzesień 2019 Kurde, a ja teraz się skapowałem, że dostanę giere za darmo, bo właśnie składam nowego kompa do pracy no i zamówiłem rtx'a 20xx od Nvidii, a właśnie taka promocja jest. Pograłem troszkę i może nie nazwę tego BF'em w skórce CoD'a, ale jest lepiej. Nie jest to już taka bezmyślna arkejdowa strzelanka jak zawsze była w CoD'ach (przepraszam zwolenników CoD'a ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 26 Wrzesień 2019 Wysłane z mojego SM-G960W przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 30 Wrzesień 2019 24 graczy to jest optymalne rozwiązanie dla ps4 vanilla. Na 64 grało mi się źle, będę omijał ten tryb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 30 Wrzesień 2019 Pełna lista trybów:Team Deathmatch (w/ Hardcore)SurvivalShowdown (w/ Hardcore)Search and Destroy (w/ Hardcore)Search and RescueRuptureOnslaughtOne in the ChamberKill Confirmed (w/ Hardcore)IncursionHardpointGround WarFireteam (w/ Hardcore)Free-For-All (w/ Hardcore)Drop ZoneDefenderDemolitionAll or NothingBreachInvasion (w/ Hardcore)Fire Mission (w/ Hardcore)AssaultArms Race (w/ Hardcore)Capture the FlagCyber Attack (w/ Hardcore)Domination (w/ Hardcore)GrindGun GameHeadquarters (w/ Hardcore)High Value TargetInfectedReinforceTeam JuggernautGunfight (w/ Hardcore)Sent from my MI 8 SE using Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 2 Październik 2019 I cyk, mikrotransakcji miało nie być i będą, co lepsze w skrzynkach maja być bronie Sent from my MI 8 SE using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 8 Październik 2019 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 8 Październik 2019 (edytowane) Edytowane 8 Październik 2019 przez ziolek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 11 Październik 2019 W tym roku bez prestiżów, a tylko 55 lvl w systemie sezonowym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 11 Październik 2019 " userid="27993"] W tym roku bez prestiżów, a tylko 55 lvl w systemie sezonowym. Jako specjalista CoDowy, gadaj mnie szybko, twoim okiem warte to coś?Bo chciałbym capnac to, bo BF to żenada... Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 11 Październik 2019 (edytowane) 16 minut temu, DigitalMan_PL napisał: Jako specjalista CoDowy, gadaj mnie szybko, twoim okiem warte to coś? Bo chciałbym capnac to, bo BF to żenada... Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Ja kupię zapewne, ale tak jak zapowiadałem - nie na premierę ze względu na to, że nie jest to mój klimat Takie coś między BFem, a CoDem... Na reddicie burza, bo nonstop jakieś dziwne decyzje podejmują ws. pełnej wersji gry, więc zostaje Ci już samemu ocenić czy jest to warte Edytowane 11 Październik 2019 przez One™ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 11 Październik 2019 Brać na premierę i grać lepszy na pewno nie będzie, nawet za rok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 11 Październik 2019 Na kąsolach trza brać co dajo ... Odkąd pamiętam to liczył się głównie BF i COD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 11 Październik 2019 Brać na premierę i grać lepszy na pewno nie będzie, nawet za rokOd premiery tylko gorzej Sent from my MI 8 SE using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 17 Październik 2019 W tym roku pliki podzielili na - kampanie - multi - survival itd Mi na Xa juz wczorja zaczelo pobierac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommy09 9 Napisano 19 Październik 2019 Kto bierze na premierę? Trzeba zbierać ekipę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 19 Październik 2019 Biorę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 19 Październik 2019 Ja odpadam. Wysłane z mojego SM-G960W przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciborro 2 Napisano 22 Październik 2019 Witam.Wie ktoś jakim cudem inni już graj w coda ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 22 Październik 2019 Majo płytki Znajomości w dystrybucji lub retailu Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 23 Październik 2019 (edytowane) Czytałem że nie da się uruchomić bez pacza nawet singla Edytowane 23 Październik 2019 przez Warga13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 24 Październik 2019 Obowiązkowy zestaw do nocnego grania 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 24 Październik 2019 Czytałem że nie da się uruchomić bez pacza nawet singla Kurna a miałem dziś pograć w multika Singiel nikogo... Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sponsor 22 Napisano 24 Październik 2019 Wiadomo czy bedzie w tej czesci splitscreen z botami? To jedyne co by mnie jakos zachecilo do zakupu tej gry... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 24 Październik 2019 Na Xie juz mozna grac. Region Nowa ZelandiaWysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach