ziolek 422 Napisano 27 Listopad 2019 (edytowane) Do 2 grudnia Edytowane 27 Listopad 2019 przez ziolek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 30 Listopad 2019 "Wrogi Witold w sektorze" niszczy mi mózg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 4 Grudzień 2019 Łatka za łatką czy już mamy mesjasza? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 4 Grudzień 2019 55 minut temu, manoszek napisał: Łatka za łatką czy już mamy mesjasza? I to intro stulecia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 6 Grudzień 2019 Shoot House 24/7 powróci Elegancko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucass 18 Napisano 12 Grudzień 2019 Zrobiłem sobie dłuższą przerwę i póki co znowu gra daje fun. Fajna nowa mapa do wojny naziemnej. Aniyah palace również przekształcony w mapę do wojny naziemnej. Nawet na tryb 10 vs 10 była to za duża mapa i myślę, że większość tych większych map mogliby dodać do tego trybu. Z kolei na mapach 6 vs 6 śmiało można byłoby dodać tryby 10 vs 10 (oprócz shoot house). Do tego na niektórych mapach ze strzelaniny można byłoby grać 6 vs 6. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 13 Grudzień 2019 Gra bije kolejne rekordy, ale podsumowanie z karnetów i itemshopu jeszcze przed nami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 17 Grudzień 2019 CoD dalej na pierwszych miejscach w rankingach sprzedaży, można spać spokojnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 17 Grudzień 2019 2 godziny temu, manoszek napisał: CoD dalej na pierwszych miejscach w rankingach sprzedaży, można spać spokojnie Podobno Activision i IW swoim pracowniką odpowiedzialnym za MW 2019 , powysyłali świąteczne karnety do psychoterapeutów ,bo sami nie są wstanie w to uwierzyć. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 17 Grudzień 2019 3 godziny temu, manoszek napisał: CoD dalej na pierwszych miejscach w rankingach sprzedaży, można spać spokojnie Zastanawiam się czy gdyby Acti zrobiło pranka i powiedzmy za rok wypuścili tą samą grę jeszcze raz, to czy gawiedź i tak by tłumnie waliła do sklepów a nowy/stary cod by okupował pierwsze miejsca na listach sprzedaży..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 17 Grudzień 2019 25 minut temu, sLk napisał: Zastanawiam się czy gdyby Acti zrobiło pranka i powiedzmy za rok wypuścili tą samą grę jeszcze raz, to czy gawiedź i tak by tłumnie waliła do sklepów a nowy/stary cod by okupował pierwsze miejsca na listach sprzedaży..... Myślę że tak, i to nawet jakby wycięli jeszcze trochę zawartości, żeby później sprzedać drugi raz :p i nie nazywaj prankiem docelowego modelu sprzedaży :p 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 17 Grudzień 2019 Nie ma konkurencji na konsolach co powoduję taką sytuację, i nie ma chyba w najbliższym czasie szans na zmiany. Praktycznie mogą robić co chcą a tak ich produkt się sprzeda, nie wiem co musiało by się stać żeby CoD upadł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 17 Grudzień 2019 Są lepsze fenomeny. Np FIFA. W codach przynajmniej coś się zmienia, raz kosmos , raz 2wś, innym razem teraźniejszość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 17 Grudzień 2019 No to suabo... Odpaliłem ostatnio MW z plusa no i singla fajnie się gra. Pamiętam te miejscówki. Czuje, że grając w jednego coda to jak grać we wszystkie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 17 Grudzień 2019 (edytowane) Double Weapon XP - od 20 -23 grudzień Edytowane 17 Grudzień 2019 przez ziolek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 18 Grudzień 2019 18 grudnia to kiedy ? Bo jakoś map nie widzę nowych.... ani żadnego patcha Ani hotfixa.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 18 Grudzień 2019 (edytowane) 56 minut temu, cykor napisał: 18 grudnia to kiedy ? Bo jakoś map nie widzę nowych.... ani żadnego patcha Ani hotfixa.... już jest A w nim Shipment 24/7 z Vacantem Edytowane 18 Grudzień 2019 przez One™ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 23 Grudzień 2019 (edytowane) Impreza świąteczna w siedzibie Activision połączona za wielokrotnie nagradzany tytuł, który sprzedał się na całym świecie w wysokości ponad 1 miliarda dolarów, przekroczył 500 milionów godzin rozgrywki wieloosobowej od momentu premiery z prawie 300 milionami meczów wieloosobowych. Po premierze w tytule pojawiła się seria nowości w Call of Duty, w tym obsługa crosssplay i cross-progression, a także usunięcie Przepustki Sezonowej i dostarczanie nowej zawartości po wydaniu BEZPŁATNIE dla wszystkich graczy na wszystkich platformach. Edytowane 23 Grudzień 2019 przez ziolek 1 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 23 Grudzień 2019 (edytowane) Lol, a tak państwo islamskie świętowało na premierę https://youtu.be/VeKkMUMOm7w Edytowane 23 Grudzień 2019 przez bany® 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 11 Luty 2020 Dzisiaj rozpoczął się 2 sezon w MW, ale czy 51gb na update do gry to nie za dużo? Ja wiem że ludzie mają już światłowody ale chyba kogoś poyebało w tym Activision... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 12 Luty 2020 170 bezużytecznych przedmiotów musi ważyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 12 Luty 2020 Coś jakieś konfigurację i nadpisanie dodali z drugim sezonem, po to żeby w przyszłości kolejne aktualizacje tyle nie zajmowały Sent from my MI 8 SE using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 12 Luty 2020 Płacić za sezony by dostać tylko możliwość do odblokowania zawartości? Jak kupowałem CODa w cyfrze na promocji to omyłkowo dostałem na podstawowej wersji 3600CP. Głupi wydałem na rozszerzony pakiet pierwszy, gdzie nie udało mi się odblokować całości - fajny żart... To już lepiej zainwestować w jakiś zestaw, którym będziemy chociaż grać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucass 18 Napisano 12 Luty 2020 Wciąż mieszają przy grafice i widać delikatne zmiany, nawet termowizja się troszeczkę zmieniła. No i wszystko wskazuje na to, że battle royal zmierza do MW (ma się nazywać warzone), więc zapewne to tyle waży. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 16 Luty 2020 Forumek jeszcze gra w tą grę ? Zastanawiam się nad kupnem, ale te ceny.... ~190zł za używaną grę z listopada ? lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach