malpka 931 Napisano 7 Styczeń 2019 7 godzin temu, Peihaaaa1922 napisał: Dziwne mi Virtualna revolut wchodzi cały czas Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Na jakim koncie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peihaaaa1922 2 Napisano 7 Styczeń 2019 Wczoraj na turcji kupowalem bf v poszło normalnie Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 7 Styczeń 2019 2 godziny temu, Peihaaaa1922 napisał: Wczoraj na turcji kupowalem bf v poszło normalnie Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Karta wirtualna na Polskę czy Turcję? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peihaaaa1922 2 Napisano 7 Styczeń 2019 Mam revolut więc chyba to bez różnicy Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 7 Styczeń 2019 W Indonezji wirtualna nie wchodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 7 Styczeń 2019 Zastanawiam się cały dzień czy można wyrobić Revoluta na Turcję. Revolut na Polskę wchodzi na nasz PSN stąd wniosek że karta musi być wyrobiona na konkretny kraj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peihaaaa1922 2 Napisano 7 Styczeń 2019 To tak nie działa mi revolut dziala wszędzie oprócz indoWysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 7 Styczeń 2019 29 minut temu, Peihaaaa1922 napisał: To tak nie działa mi revolut dziala wszędzie oprócz indo Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka OK, wyjaśnij mi proszę jak idiocie który siedział o trzy lata za długo w gimnazjum jaki masz Revolut? Bo zwykły wirtualny założony na Polskę nie wejdzie w żaden PSN oprócz naszego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peihaaaa1922 2 Napisano 7 Styczeń 2019 Revolut zakładany na PL taki jak każdy. Mam na siebie na żonę i oba działają. Pamiętajcie tylko o blokowaniu na 24h oraz i tym że jak kilkakrotnie wpiszcie dane karty i wypierdzieli błąd to nie ponawiac nic bo wtedy automat Sony blokuje karty już raczej na stale ja tak miałem z kartą ojca nie dziala do tej pory. A jakie macie błędy? Ja u ojca mam invalid credit cardWysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 7 Styczeń 2019 9 minut temu, Peihaaaa1922 napisał: Revolut zakładany na PL taki jak każdy. Mam na siebie na żonę i oba działają. Pamiętajcie tylko o blokowaniu na 24h oraz i tym że jak kilkakrotnie wpiszcie dane karty i wypierdzieli błąd to nie ponawiac nic bo wtedy automat Sony blokuje karty już raczej na stale ja tak miałem z kartą ojca nie dziala do tej pory. A jakie macie błędy? Ja u ojca mam invalid credit card Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Dokładnie taki komunikat. Czyli twoja rada jest taka by założyć nową kartę, podpiąć ją i nie usuwać jej z konta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peihaaaa1922 2 Napisano 7 Styczeń 2019 Usuwac można. Ale jak ja miałem invalid card inrobililem kilkanaście razy to ojca karta nigdy nie weszła. Moja jak tak miała to czekałem 24g i na nowo i wchodziła. Załóż na kogoś nowa i zobacz bo na siebie już 2 revolut nie założysz a to że wymienisz karte w aplikacji(virtualna) też nic nie dają aha i ja musiałem założyć nowe konto na Turcję bo moja karta na ojca turcji nie wchodziła po założeniu swojego konta wchodziWysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nóżka 360 Napisano 7 Styczeń 2019 (edytowane) To co mi pomogło dodać kartę Revoluta PL do Tureckiego oraz Indonezyjskiego PSN (testowałem oba i u mnie działało) to zmiana mojego domowego adresu w ustawieniach konta Revolut, na jakiś z Tucji/Indonezji (taki sam, jaki podajecie w PSN). Kraj zostawiałem jako "Polska", ale zmieniałem ulicę, miasto i kod pocztowy na takie same jak w PSN. Z tego co wiem, to najważniejsze jest żeby Kod pocztowy był taki sam. Revolut pozwala na zmienianie tego adresu bez żadnych limitów w dowolnej chwili, więc to żaden problem. Od razu po zakupie, możecie sobie przywrócić swój faktyczny adres. Edytowane 7 Styczeń 2019 przez Nóżka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 7 Styczeń 2019 Niestety w moim przypadku myk z jednym adresem na karcie i koncie PSN nie działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jas74 1 Napisano 7 Styczeń 2019 W moim przypadku wirtualna karta Revolut zarejestrowana na polski adres działa od kilku miesięcy z tureckim PSN. Nigdy jej też nie odpinałem. Jednak muszę kupować z poziomu konsoli bo przez stronę często wywala błąd i jest blokada. Ostatnio kupowałem u Turka tydzień temu bez problemów. Wysłane z mojego HUAWEI NEM-L21 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nightmaree13 0 Napisano 14 Styczeń 2019 Ja ostatnio za pomocą revoluta na tureckim koncie kupowałem 4.10.2018r na podpiętej wirtualnej karcie z moim polskim adresem i nie było problemu, wszystko przeszło sprawnie. Teraz za to przy próbie kupna na tej samej podpiętej do konta wirtualnej karcie nie chce przejść dalej, wyskakuje komunikat i nic z tym zrobić nie mogę. We've encountered an error while processing your order. Please try again later. Ktoś ma pomysł? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamillo 46 Napisano 15 Styczeń 2019 Ktoś może znalazł jakiś sposób na problem z nr karty?, opisana wyżej metoda ze zmianą adresu revoluta nie działa u mnie. Chciałem właśnie kupić gre u turków, okazało się w ogóle, że mi odpięło kartę wirtualną z konta i nie mogę jej podpiąć na nowo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 19 Luty 2019 Na argentyńskim storze RDR2 na Xbox wychodzi jakieś 162 zł. Niestety trzeba mieć aktywnego Gold. https://xbox-store-checker.com/pl/game/compare/Red-Dead-Redemption-2/bpswgqbw7r3g Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 19 Luty 2019 https://www.ppe.pl/news/130022/red-dead-redemption-2-za-159-zl.html Pudełko zawsze można jeszcze sprzedać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 4 Marzec 2019 Panowie a podobną cebulę z Argentyny można sprowadzić do Switcha? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 7 Czerwiec 2019 Ponad 400 promocji z Indonezji z okazji ramadanu. https://psprices.com/region-id/discounts/?sort=date 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nóżka 360 Napisano 7 Czerwiec 2019 (edytowane) 7 godzin temu, malpka napisał: Ponad 400 promocji z Indonezji z okazji ramadanu. https://psprices.com/region-id/discounts/?sort=date A sposób na opłacalne doładowywanie Indonyzejskiego portfela znalazłeś, czy jakimś cudem może revolut znowu działa? Sekiro za 140 zł bym przytulił. Edytowane 7 Czerwiec 2019 przez Nóżka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 7 Czerwiec 2019 (edytowane) Są doładowania. Średnio 200k ich waluty to ok 60zl. Ostatnio Starlink z SP kupiłem u nich za mniej niż 60zl. Edytowane 7 Czerwiec 2019 przez malpka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 7 Czerwiec 2019 Spoko ceny. Np. za Spajdiego 76zł jeśli ktoś nie ograł, to dobra oferta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 7 Czerwiec 2019 2 godziny temu, Nóżka napisał: A sposób na opłacalne doładowywanie Indonyzejskiego portfela znalazłeś, czy jakimś cudem może revolut znowu działa? Sekiro za 140 zł bym przytulił. Biorę stąd. https://www.offgamers.com/search/index.htm?keyword=PSN+Card+(ID) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boywrc 0 Napisano 5 Wrzesień 2019 Pytanie, czy jak będę na wakacjach w Turcji mogę kupić I dodać grę do PSN a po powrocie będę mógł ją ściągnąć i grać na polskim koncie PSN? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach