Toomek 6 Napisano 26 Sierpień 2019 To można podłączać inne pady niż ten w zestawie ?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 26 Sierpień 2019 Jak przerobisz to tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 26 Sierpień 2019 Niestety nie ma dostępnych sztuk w moim mieście :-/Wysłane z mojego SM-G960W przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 26 Sierpień 2019 Neonet też 89. Chyba ostatnia desperacka próba opchnięcia bubla Pewnie w innych miejscach też jest lub zaraz będzie w podobnej cenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 26 Sierpień 2019 Godzinę temu, Kolos28 napisał: Jak przerobisz to tak. Nie do końca prawda. Przejściówka Magic-NS albo 8bit-Do z najnowszym firmware (mam Magic-NS do Switcha) i do nie przerobionej konsoli też się da. 1 godzinę temu, Toomek napisał: To można podłączać inne pady niż ten w zestawie ?! Magic-NS = pady po Bluetooth lub USB. 8bitdo = pady po bluetooth. Mam Magic-NS i gram na padzie od Xbox One S. ...a jako że oryginalne pady i tak nie mają analogów, to fighting sticki (MayFlash F500 Elite na przykład) też ładnie podchodzą. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toomek 6 Napisano 26 Sierpień 2019 Kurcze ,widzę że w RTV Euro AGD konsola też jest za 89zł,chyba pora sobie sprawić i wrócić do gier z PS1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach