Kolos28 550 Napisano 29 Sierpień 2019 Wow - szczerze to dopiero dziś dowiedziałem się o tej grze a już wiem, że pewna inna gra poczeka sobie. Choć to gra tylko AA to zapowiada się wybornie. W sumie ja jestem dziwny bo uwielbiam gry tworzone przez mniejsze studia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek_07 170 Napisano 29 Sierpień 2019 (edytowane) Wygląda jak jakiś Assassin's Creed dla ubogich, robiony po godzinach przez studentów drugiego roku programowania. Edytowane 29 Sierpień 2019 przez Przemek_07 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 30 Sierpień 2019 Prędzej wygląda to na Fabe z Xbox.Nie ma co się dziwić, że pewne animacje oraz elementy wyglądają jak gra AA bo to przecież jest gra tworzona przez małe studio.Nie mniej jednak klimat oraz gameplay mogą bronić tą grę całkiem dobrze. Wiadomo na pewno, że rewolucji nie będzie ale ma to być porządny action rpg z możliwością wyboru 3 rodzaji postaci.Mnie, klimat miejscówek oraz sam setting gry, kupił od pierwszych chwil i czekam na gierkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 30 Sierpień 2019 Hmmm, trochę jak Gothic. W 2001r bym się jarał. No ale może będą jakieś spoko ficzery, zobaczymy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkadiuszj 85 Napisano 10 Wrzesień 2019 Gra ktoś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 10 Wrzesień 2019 Miałem brać na premierę ale gra jest jak dla mnie jednak strasznie drętwa i poczekam aż będzie w gamepass. Z tego co wiem to gierka zdobywa dobre oceny a wiec jeśli przełkniesz to, że gra ma strasznie drewniane animacje to bierz śmiało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkadiuszj 85 Napisano 10 Wrzesień 2019 Widzę zerowe zainteresowanie nowym RPG w ogóle mam wrażenie ze forum mocno przygaslo od jakiegoś czasu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 10 Wrzesień 2019 Dział Nintendo przeżywa drugą młodość, zapraszam serdecznie 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 11 Wrzesień 2019 Na pewno zagram ale kupiłem Control ogram to następne pudełko będzie z GreedFall, doszły też fajne gry w plusie których nie ograłem więc zbiera się tego, problem jest z czasem którego brakuje a gier przybywa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 11 Wrzesień 2019 Gra typu tabletka nasenna. Więcej dialogów niż grania... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 11 Wrzesień 2019 Gra która wymaga coś więcej niż bieganie z patelnią na głowie, nie jest dla Ciebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 11 Wrzesień 2019 O, amebie gra nie pasuje? Czyli warto zagrać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 11 Wrzesień 2019 Marnowanie czasu i pieniędzy na dialogi i bieganie nie ma dla mnie sensu ale rozumiem, że nie każdy musi się ze mną zgadzać więc darujcie sobie te prymitywne, personalne wycieczki. Pójdę raczej w nowe borderlandsy i będę się świetnie bawił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 11 Wrzesień 2019 Granie w gry to dla mnie zabawa, więc lubię sprawdzać różne tytuły, granie tylko w jeden typ gier strasznie by mnie ograniczał, bany zna to uczucie bardzo dobrze. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 11 Wrzesień 2019 Nie lubię tych głupkowatych główek, ale ta riposta to jest po prostu 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 11 Wrzesień 2019 Spoiler Powinni mi płacić pay per view za każdy post, bo gawiedź sobie może dać po lajku. Można zabić albo się połączyć z Konstantinem po ostatnim bossie. Przyjemności Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkadiuszj 85 Napisano 11 Wrzesień 2019 Bany chyuj w dupę przez ukaornoow Gra zajebista Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach