Tomi915 173 Napisano 4 Październik 2019 Cześć, można tutaj zamieścić post o przeróbce NS? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 4 Październik 2019 Cześć, można tutaj zamieścić post o przeróbce NS? Nie ale pisz do Zdun z forum. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi915 173 Napisano 4 Październik 2019 (edytowane) OK, skontaktowałem się, dzięki za info. Widzę, że jak zwykle "pomocni" ludzie. Tak, wiem. To temat przeróbki "beeee" i nie wolno. Edytowane 4 Październik 2019 przez Tomi915 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 4 Październik 2019 Proszę o usunięcie tematu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 4 Październik 2019 Zdziwiony kolega 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 4 Październik 2019 myśle ze to na tyle w temacie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 4 Październik 2019 (edytowane) O to przy okazji w temacie, mam do sprzedania fajne radio samochodowe. Tylko piszcie szybko, bo gość z parkingu zaraz chyba odjedzie bo już pakuje zakupy do bagażnika. Nie wiem czy kiedykolwiek zrozumiem co w głowie mają ludzie zadając takie pytanie. Edytowane 4 Październik 2019 przez xavris 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 4 Październik 2019 Ja wezmę radio pod warunkiem że odtwarza płyty gramofonowe . Nie wiedziałem że switcha da się przerobić, da radę na jakiejś giełdzie czy rynku, bo z internetu nie dam rady bo modem mam za wolny A ja kretyn jakieś kolekcjonerki kupowałem zamiast zajebać i mieć na więcej świeżych bułek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 4 Październik 2019 (edytowane) 21 minut temu, Strife napisał: Ja wezmę radio pod warunkiem że odtwarza płyty gramofonowe . Nie zauważyłem zmieniarki w bagażniku (no bo nie oszukujemy się, w deskę nie wejdzie, to nie Tarpan :p), ale niewielka strata bo koleś już pojechał. Nie mogę przezyc tego posta otwierającego xD Cześć, można już tutaj zamieścić post o szukaniu uroczej 13 latki? Pozdrawiam, Romek. Edytowane 4 Październik 2019 przez xavris 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 8 Październik 2019 W dniu 4.10.2019 o 12:35, Tomi915 napisał: Cześć, można tutaj zamieścić post o przeróbce NS? Dzban. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach