malojd2 0 Napisano 28 Grudzień 2014 Witam Szukam kogoś do pomocy w zdobyciu trofea w farcry4 (ps4) kampania w trybie wspólpracy PSN: malojd2 Z góry dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mex 0 Napisano 28 Grudzień 2014 (edytowane) Witam PSN ID : MexicanoMEN GRY : KZ SF Fifa 14 COD AW... i to co aktualnie posiadam. HS JEST WIEK : 30 LAT Jeśli ktoś chciałby pograć śmiało zapraszać. Najczęściej gram w weekendy. Edytowane 2 Styczeń 2015 przez Mex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Loozak 0 Napisano 29 Grudzień 2014 Witam Chętnie z kimś w coś pogram. Głównie gram w Fifę 15 i ostatnio zacząłem w GTA 5 ale jeśli ktoś będzie miał chęć to mogę pograć w takie gry jak Diablo czy UFC, Gram na PS 4, jakiś headset mam nadzieje działający się znajdzie. PSN: adamkos93 Wiek: 21 Także jak ktoś ma chęć bez spiny w coś pograć to możecie dodawać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dudkov13 0 Napisano 30 Grudzień 2014 Witam. Szukam chętnych do gry w PvZ Garden Warfer w trybie Garden Ops na poziomie Craaazy.Pozatym chętnie pogram w minecrafta :) Gram głównie wieczorami ale mogę się dogadać. PSN: Dudkov13 Wiek: 28 Gry: PvZ GW, Minecraft, Battlefield 4, gry z ps+ (PS4) Battlefield 3; minecraft; gry z ps+ na (PS3) gry z ps+ (PS VITA) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol78 13 Napisano 30 Grudzień 2014 PSN BartusP07 Poszukuje kogoś do pomocy w pucharach coop w FC4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damian93XPL 0 Napisano 1 Styczeń 2015 Witam chętnie z kimś w coś pogram. Jak coś to dodawać PSN: Damian93XPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lolek1390 0 Napisano 1 Styczeń 2015 Chetnie pogram w gta 5 na ps3 z jakas zgrana ekipa na skype. Fajnie jakby z 4-5 osob gralo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdWolf 9 Napisano 2 Styczeń 2015 Czasami cos w multi PSNid Adwolf75 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szajbus666 0 Napisano 4 Styczeń 2015 cześć jakby co to chętnie pogram z kimś w gta v , ufc , albo jakieś te darmowe co dają :) nie jestem najlepszym graczem ale chętnie z kimś pykne psn szajbus89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MatSky 0 Napisano 6 Styczeń 2015 Witam chętnie pogram w Multi, FIFA15, TLoU, Killzone SF, GTA. Więc zapraszam. PSN: MatSky94 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimber 5 Napisano 8 Styczeń 2015 I ja chętnie pogram online psn id bimber389 obecnie dragon Age inkwizycja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PasztetR-Sl 2 Napisano 9 Styczeń 2015 Z chęcią pogram w Assassin's bądź sporadycznie w fifę. Oczywiście przez hs- całą frajda:). Psn- PasztetR-Sl Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 10 Styczeń 2015 (edytowane) Ja szukam grupy do gry w gta v pakasiedlce Edytowane 10 Styczeń 2015 przez pakasiedlce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GieKSa całe mije życie 1 Napisano 12 Styczeń 2015 witam pogram w GTA5 jak na razie tylko gta ale z czasem będzie więcej gier psn id damiann37 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NaLandy 9 Napisano 12 Styczeń 2015 Witam, również chętnie pogram online: BF4 + dodatki, CoD AW, Fifa 15, Diablo 3, gry z plusa. Mój PSN iD: Dejvv-PL. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Striekoza 0 Napisano 13 Styczeń 2015 Szukam kogoś, kto mi pomoże wbic ostatnie trofeum w Far Cry 4 (takedown) - brakuje do platyny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bebe_PL 0 Napisano 15 Styczeń 2015 Witajcie, Pogram w COD AW, FIFA 15, GTA V, BF4. PSN ID: Bebe_PL Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
efraspl 0 Napisano 24 Styczeń 2015 Chętny do pogrania Minecraft Cod (ghosts wkrótce AW), GTAV, Destiny lub cokolwiek innego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sokaris 0 Napisano 27 Styczeń 2015 Chętnych do gry w Driveclub zapraszam do klubu "MakeSomeNoisePL" Mój PSN: xil-83 *ewentualnie sam dołączę do jakiegoś aktywnego klubu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gustaw 267 Napisano 28 Styczeń 2015 szukam do co opa i multi do far cry 4 (na ps4) do nabicia pucharków/trofea na platynę odwdzięczę się tym samym PSN: Gustaw1982 m.in.: Towarzysz broni Wyzwól 1 strażnicę, grając jako Hurk (tylko kampania, tryb współpracy). Zmiana pasa Wykonaj Eliminację-Pojazd, jadąc jako pasażer (tylko kampania, tryb współpracy). Człowiek Renesansu Ukończ publiczny mecz każdego typu w trybie Bitwy o Kyrat (tylko Bitwa o Kyrat). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
scuba 0 Napisano 28 Styczeń 2015 Ktoś chętny do przejścia kampanii w Dying Light ? PSN scuba_dsk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamciorrr 0 Napisano 28 Styczeń 2015 scuba ja moge przejsc kampanie jak chcesz dodam cie od znajomych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trick76 15 Napisano 29 Styczeń 2015 Szukam kogoś do spróbowania coop w grze: How to Survive. Jak będzie ciekawy, to można dłużej. Szukam też kogoś do dodatku Bad Blood w Watch Dogs. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
creatinfreak 81 Napisano 29 Styczeń 2015 Probuje wbic platyne w resogun na vita i przydala by sie pomoc w ukonczeniu wszystkich etapow na wetranie, ukonczyc tryb zrecznosciowy nie tracac zyc na doswiadczonym oraz etap na mistrzowskim. Psn: creatinfreak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
craxa 1 Napisano 29 Styczeń 2015 (edytowane) PSN: CRAXA GTA V PES2015 BF4 Edytowane 29 Styczeń 2015 przez craxa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach