leszkoslaw 3 Napisano 19 Czerwiec 2015 (edytowane) Helldivers - szukam chętnych. Dopiero zacząłem (lv7). W tygodniu g.18-23, w weekendy do dogadania. Koniecznie jakiś headset. Jakby co kontakt na psn z dopiskiem "Helldivers". Edytowane 19 Czerwiec 2015 przez leszkoslaw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamilFox 0 Napisano 21 Czerwiec 2015 Szukam chętnych do Destiny. Warlock lvl 31 Headset jest. psn kamilfox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kratos666pl 0 Napisano 22 Czerwiec 2015 (edytowane) Witam chętnie pogram online,dołacze do ekipy aby razem poćwiczyć w The Last of Us Posiadam HS. Edytowane 22 Czerwiec 2015 przez kratos666pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PniakuXX 0 Napisano 25 Czerwiec 2015 (edytowane) Siema, chętnie pogram online. PSN ID: PniakuXX. GRY: FIFA 15, CoD AW, Bloodborne, Driveclub, NBA 2k14. + gry z PS+. Posiadam HS. Mam również Ps3, wiec co do gier i konsoli mogę się dopasować ;) Edytowane 25 Czerwiec 2015 przez PniakuXX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 25 Czerwiec 2015 Ja chętnie z tobą pogram w The Order 1886 ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szycha_dot1 37 Napisano 29 Czerwiec 2015 (edytowane) Szukam osób do gry w Diablo 3. Aktualnie rzadko pykam, ale jak coś to jestem chętny. Edit: Jest w ogóle gdzieś oddzielny temat z ustawkami na D3? Nie mogłem znaleźć. Edytowane 24 Lipiec 2015 przez szycha_dot1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi915 173 Napisano 6 Lipiec 2015 (edytowane) Szukam kogoś ogarniętego w tej grze Super Exploding ZOO (ja nieco po filmikach na YT wiem co i jak w tych 2 trophy) do pomocy przy 2 trofikach online, dosłownie parę minut. Rollin i What Does This Switch Do? Ah..... Tylko ich mi brakuje do Platyny. OK, załatwione, WIELKIE podziękowania dla Yacoba! Edytowane 7 Lipiec 2015 przez Tomi915 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trooper 0 Napisano 10 Lipiec 2015 (edytowane) Szukam kogoś do wspólnej rozgrywki w takie gry jak: - Diablo 3- Battlefield 4- Plants vs. Zombies- Dying Light- Far Cry 4- TloUPSN: MVPtrooper Najlepiej wpierw napisać do mnie pm na forum, żebym ogarnął "co i jak". (: Edytowane 10 Lipiec 2015 przez Trooper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matixio 11 Napisano 13 Lipiec 2015 (edytowane) Delete Edytowane 14 Lipiec 2015 przez Matixio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ojejkualefajnie 24 Napisano 21 Lipiec 2015 Ekstremalnie dobrze gram w FIFE 15 i również takich osób szukam do wspólnego grania w tryb współpracy mój nick amplus_pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 21 Lipiec 2015 (edytowane) Proszę o usunięcie. Edytowane 23 Lipiec 2015 przez anarom 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 23 Lipiec 2015 (edytowane) Witam, poszukuję trzech graczy do zrobienia trofeum w grze Borderlands: Pre-Sequel. Bardzo proszę o pomoc. Konkretnie chodzi o to: Who You Gonna Call?Completed the "Sub-Level 13" missions with 3 other players. Edytowane 23 Lipiec 2015 przez anarom 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 23 Lipiec 2015 Dwóch już masz ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 23 Lipiec 2015 (edytowane) @Mierniczek też się zaoferował. Jeżeli nie będzie problemu, chciałbym to zrobić w połowie przyszłego tygodnia. Mam nadzieję że gry do tej pory nie pogonisz :). Edytowane 23 Lipiec 2015 przez anarom 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 23 Lipiec 2015 Ja mam same cyfrówki więc śpij spokojnie ;) bedziesz gotowy to daj znać. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 23 Lipiec 2015 Nie masz pojęcia jak mnie uszczęśliwiłeś :laugh: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxfame 0 Napisano 27 Lipiec 2015 Witam.Od razu z miejsca chciał bym powitać wszystkich użytkowników gdyż to jest mój pierwszy post na forum. A przechodząc do sedna sprawy poszukuje dobrych wariatów do wspólnej rozgrywki i ciekawych rozmów :) Od razu mówię, że z dziećmi nie mam ochoty rozmawiać ani grać.Mój PSN: maxfame99 a Gierki jakie posiadam to :GTA , BF4 , Fifka 15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PingwineQ 7 Napisano 27 Lipiec 2015 Zapraszam na driveclub PINGWINEQ Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diuszek 8 Napisano 28 Lipiec 2015 Witam. Poszukuję graczy do wspólnej zabawy w The Elder Scroll Online Tamriel Unlimited na PS4. Pact Ebonheart aktualny level Healer V2. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szycha_dot1 37 Napisano 3 Sierpień 2015 Szukam ogólnie osób do gry. Gry multi, które posiadam, to: - Diablo 3 - Rocket League HS obecny. Nie gram zbyt wiele, ale chętnie się do kogoś podłączę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
exastrid 0 Napisano 9 Sierpień 2015 (edytowane) Jeśli są chętni na wspólną grę w Destiny to zapraszam PSN : exastrid Edytowane 9 Sierpień 2015 przez exastrid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trooper 0 Napisano 11 Sierpień 2015 Szukam kogoś do coopa w Lara Croft atToO. PSN: MVPtrooper Wiek: 21 Zapraszam. Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JeJmNoL 0 Napisano 16 Sierpień 2015 Witam! Szukam ludzi do grania w :-Fifa 16 (od wrzesnia)-Plants vs Zombies -Rocket League -Lara Croft atToO -Dodatkowo posiadam wszystkie gierki z PS+ od grudnia 2013 również chętnie popykam Zapraszać śmiało PSN : jejmnol69 Wiek: 25 Posiadam mikrofon. Zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wilkuwilkuwilku 0 Napisano 25 Sierpień 2015 Chętni do gry w Fifa 15 Zapraszać WILKUwilku87 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephineola 567 Napisano 4 Wrzesień 2015 Szukam osób chętnych do przejścia misji co-op. Assassin's Creed Unity Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach