KOMARZYSKO 767 Napisano 4 Wrzesień 2015 Wszystkie na raz, czy chcesz stopniować :) jak nikogo nie znajdziesz, to mogę pomóc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzinx 0 Napisano 19 Wrzesień 2015 Destiny: Niedługo osiągnę 30 lvl, jestem newbie player jeśli chodzi o Destiny, jeśli ktoś chciałby pograć razem - ucząc się gry / wspólną zabawe / jako teacher (:p), to zapraszam do znajomych: psn.: Muzinx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moulder 1 Napisano 19 Wrzesień 2015 Witam. Zapraszam teraz do wspólnej gry, bo szlag mnie trafia z matchmakingiem:-) Robie heisty z drugą osobą. Potrzebuję jeszcze dwóch. Mój psn id: tomek625. Zapraszajcie do znajomych z dopiskiem, że jesteście z forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 20 Wrzesień 2015 Dying Light: Pogram z kimś ogarniętym xDD w misje, w zabijanie zombie w DL. Hs i miła atmosfera zapewniona. Gram dziś całą niedziele! Zapraszajcie! PSNID: Mr_Puma94. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bomaw 1 Napisano 20 Wrzesień 2015 Chętnie pogram online nick Nefrumek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JacaC8 38 Napisano 21 Wrzesień 2015 (edytowane) Destiny... i nie tylko Szukam do wspólnej gry w Destiny, w szczególności osoby, która ogarnia ten świat ;-) PSN to UnagiC8 Edytowane 21 Wrzesień 2015 przez JacaC8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RafikatePL 0 Napisano 21 Wrzesień 2015 Ja również szukam osób do gry w Destiny , szczególnie do rajdów :) Mój PSN: RafikatePL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DamienMRO 0 Napisano 21 Wrzesień 2015 (edytowane) Eloszka ! Szukam graczy do DESTINY (wymagany dodatek The Taken King), ewentualnie Rocket League oraz DriveClub. Mile widziany headset. PSN : DrumsSlayer ZAPRASZAĆ, PISAĆ!!! Edytowane 21 Wrzesień 2015 przez DamienMRO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Curraras 3 Napisano 21 Wrzesień 2015 (edytowane) Witam Planuję ogrywać takie gry: - Driveclub - Project Cars - Destiny - Call of Duty Black Ops 3 - Star Wars Battlefront z czasem będą dochodzić nowe. Proszę o zaproszenia do grona znajomych. PSN: Curraras Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Edytowane 21 Wrzesień 2015 przez Curraras Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mgs03 0 Napisano 22 Wrzesień 2015 Chętnie poznam nowych znajomych do wspólnego grania, rywalizacji, trofeów itp. Aktualnie zaczynam grać w Fife 16 ale chętnie pogram w coś jeszcze PSN ID: magi800v Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxfame 0 Napisano 27 Wrzesień 2015 Witam, poszukuje dobrej osoby na raidy i róznego typu zabawy w Destiny :) Tylko osoby dojrzałe. Mój psn : maxfame99 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twój Dzielnicowy 0 Napisano 28 Wrzesień 2015 (edytowane) Witam Posiadane konsole to PS4 i PSVita , większość nowych gier oprócz sportowych , chętnie zagram np. W Bloodborne czy Battlefielda 4 bądź Borderlands jak i również inne tytuły. Mój psn: Qstra_PL Edytowane 28 Wrzesień 2015 przez Twój Dzielnicowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martbdg 6 Napisano 1 Październik 2015 Szukam chętnego na trofeum 5 wyzwań Unbeatable w Driveclub. pw lub psn (nick ten sam) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 2 Październik 2015 Wyślij ziomulku wyzwanie i chętnie Ci pomogę, zarówno za avatar jak i sąsiedztwo ;) ps nick jak na forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aerogryf 9 Napisano 3 Październik 2015 (edytowane) Witam. Szukam graczy głównie do War Thunder, czołgistów z headsetem (USA 5.0/ GER 5.7/ USSR 5.7) ciągle rozwijam drzewka badawcze.nick oraz psnid: aerogryf najlepiej słać zaproszenie z info, że z forum i WT.Pozdrawiam Założona społeczność: War Thunder Polska by łatwiej znaleźć graczy. Edytowane 3 Październik 2015 przez Aerogryf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gardziol 0 Napisano 4 Październik 2015 Witam Aktualnie katuję Destiny Legendary Edition oraz Driveclub + gierki na Vite, w przyszłości mam zamiar zaopatrzyć się w Bloodborne i Uncharted. Jako, że niedawno rozpocząłem zabawę z PS4 to dużego progresu jeszcze nie ma, jednak jak by ktoś chciał razem pograć to zapraszam. PSN: Gardziol_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baptizia 3 Napisano 7 Październik 2015 Ktoś chętny będzie na wspólne multi Metal Gear Online? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leszkoslaw 3 Napisano 8 Październik 2015 Sniper Elite III - Witam, szukam chętnego do zrobienia trofeów coop oraz multiplayer. Kontakt na psn. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trooper 0 Napisano 8 Październik 2015 Ktoś chętny będzie na wspólne multi Metal Gear Online? Ja mógłbym z chęcią zagrać. Nie odpalałem jeszcze multi. Nawet singla dobrze nie ruszyłem. Niestety uczelnia nie odpuszcza. (x HS jest i 21 wiosen na karku, także zapraszać: MVPtrooper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_bba 41 Napisano 10 Październik 2015 moj nick matibba, chetnie pogdam w BF4, FIFA16, DriveClub i wiele innych :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lumiiko 0 Napisano 11 Październik 2015 Siemka, z chęcią pogram w Destiny głównie wieczorem, na razie tylko podstawa ale niedługo dojdą dodatki. Posiadam HS, Nick Tyrfiing Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiB1989 0 Napisano 11 Październik 2015 (edytowane) Siema! Szukam chętnych do grania w Metal Gear Online. Zazwyczaj gram Comm Control i Cloak and Dagger. Head Set jest. Psn id: MiBPOLAND1989 Edytowane 11 Październik 2015 przez MiB1989 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patoenel 1 Napisano 11 Październik 2015 (edytowane) * Edytowane 11 Październik 2015 przez patoenel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tr1SH 4 Napisano 12 Październik 2015 Witam , dodawajcie mnie do znajomych :) Aktualnie gram w : Destiny The Taken King Battlefield 4 Premium Killzone Shadowfall Fifa 16 PSN: Tr1SH89 Mam headset, gram głownie wieczorami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Velans 57 Napisano 13 Październik 2015 Może byłby ktoś chętny pograć wspólnie w Battlefield: Hardline? :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach