Mortimer 0 Napisano 6 Październik 2016 (edytowane) Hej, Jeśli ktoś ma ochotę pograć w Divinity, Borderlands, Minecrafta albo cokolwiek coopowego na ps4 mój PSN: HughTarpaulin. Z chęcią zaczął bym też zabawę w GTA Online ale samotnie jakoś ciężko mi się zabrać Edytowane 6 Październik 2016 przez Mortimer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
COR72Z 2 Napisano 24 Październik 2016 Bf1 Psn glini Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aem 8 Napisano 24 Październik 2016 Aktualnie Bloodborne + jeśli ktoś chce niezłe czasy w DRIVECLUB do pobijania to zapraszam serdecznie: Aem_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paweldomar 0 Napisano 13 Listopad 2016 (edytowane) I ja w końcu od czwartku zaczynam karierę online po kupnie PS4 PRO PSlogin: paweldomar FIFA 17 BF1 LBP3 Edytowane 13 Listopad 2016 przez paweldomar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sba71 0 Napisano 13 Listopad 2016 Hej, chętnie pogram w BF1. Pewnie w niedalekiej przyszłości również w Watch Dogs 2 Mój PSN: SN_Horizon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quicray 0 Napisano 15 Listopad 2016 Witam serdecznie! Szukam chętnych do współpracy, wspólnego grania, i zdobywania trofków z multi. Teraz głownie do Tomb raidera 1, ewentualnie również Rainbow six Dodawać PSN: Pure_Alberto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jechtor 0 Napisano 19 Listopad 2016 Siema jak ktoś chce zagrać w Tekken'a któregoś albo coś to zapraszajcie i zostawcie wiadomość żebym wiedział kto jest kto mój psn : Jechtor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matik215 0 Napisano 11 Grudzień 2016 Dodawajcie do znajomych, Mój PSN: matik215 Gry: NFS(2015), AC4 Black Flag, DriveClub, GTA ONLINE, jeszcze nie wiem jaką grę w Grudniu kupić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kramar 2 Napisano 11 Grudzień 2016 TLOU psn: kramar00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grassek 120 Napisano 12 Grudzień 2016 Rocket League psn: grassek_69 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klusekb 0 Napisano 29 Grudzień 2016 Witam serdeczenie Jako, że jest to mój pierwszy post na forum to witam wszystkich forumowiczów. Szukam ludzi do wspólnego grania po sieci: Titanfall 2 - dopiero zaczynam, NFS, Driveclub, Tricky Towers ;), Dragon Age PSN: kkusekb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NIUG 0 Napisano 31 Grudzień 2016 Hej, szukam chętnych do wspólnej gry: -FIFA 17 (Sezony współpracy) -Overwatch (Ekipa na gry rankingowe) -Black Ops 3 (Luźne granie) -Rocket League (Ekipa na gry rankingowe) -BF Hardline, 4, 1 (Luźne granie) PSN: NIUG00 Liczę na chętnych i wiele miło spędzonych godzin Do zobaczenia w grze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leszkoslaw 3 Napisano 9 Styczeń 2017 Witam! Gdyby ktoś miał ochotę pograć w Destiny lub Rainbow Six Siege to zapraszam . Chodzi bardziej o wspólne granie niż trofea (chociaż tu jakby co mogę pomóc). Obie gry faza początkowa - zakupione w niedawnej promocji psn. Destiny lv 18. RSS lv 22 głównie Terrohunt - pvp narazie tylko okazyjnie. Zwykle w godzinach między 18 a 23. psn: leszko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marusiek91 0 Napisano 14 Styczeń 2017 Witam, Ma ktos ochotę na multi w The Last of Us na ps3? Jak coś to zapraszam: marusiek91_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mazzior 8 Napisano 14 Styczeń 2017 Witam, Chętnie pogram online - ostatnio ogrywam The Division w kierunku platyny (obecnie męczę Dark Zone) wieczorami po godzinie 21:00. Pogram z dorosłymi ludźmi posiadającymi headset Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 19 Styczeń 2017 Pogram z kimś w Battlefield 1 (Ps4). Mam headset do komunikacji. Zapraszać! Mr_Puma94 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marqess5 0 Napisano 24 Styczeń 2017 Czesc, Pogram z kims. Gram na ps3, psvita [jeszcze nie polaczony] i ps4. Potrzebowalbym pilnie kogos do Red Dead Redemption na online w ps3. Wiem pozno sie obudzilem, ale chce te trofea online zaklepac, a tam nikogo nie widzialem od paru lat [nic dziwnego]. Mam malo gier na ps4 Mafie III, Wiedzmina 3, Batmana AK, Watch Dogs, Watch Dogs 2, Just Caust 3, Dragon Age Inkwizicja, Jednak na wszelkie sugestie jestem w stanie zakupic Odpadaja fify i nhl [nie rozumiem jak w to mozna grac bez piwa i na dwa pady przed jednym telewizorem Moj nick : Marqees5 Zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vkkaaa 217 Napisano 30 Styczeń 2017 Cześć Szukam jakiejś osoby/ekipy grającej w COD MWR(PS4). Uczę się grać w fpsy na padzie, więc chyba jedyną moją wadą jest "upośledzenie" sterowania. Znam większość map - grałem kiedyś w pctową wersję COD4. Szukam kogoś ze słuchawkami : ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 23 Luty 2017 Heja, jak ktoś Jeszce gra w titanfall 2 to można coś pograć. Przeważnie wieczorem. czeski84 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oskii 0 Napisano 27 Luty 2017 Witam. Chętnie pogram z kimś w The Division. Obecnie mam lvl 14 i gram wieczorem. Psn: Oskii89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matik215 0 Napisano 5 Marzec 2017 Pogra ktoś w The Crew? Fajnie by było z kimś USA zwiedzić. PSN: matik215 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ptysiowy 0 Napisano 20 Marzec 2017 Chętnie pogram z kimś w różne gry nick: Ptysiowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Creati 22 Napisano 20 Marzec 2017 Chętnych do wspólnej gry w: 1. Ghost Recon Wildlands 2. Paladins i od 23.03.2017 w: 3. Mass Effect Andromeda zapraszam do znajomych. PSN: Creati2k8 ps. Posiadam znacznie więcej gier w które z chęcią pogram z rodakami online. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wroblos 42 Napisano 23 Marzec 2017 (edytowane) PSN: Wroblos Chętnych do gry w: -Overwatch -Rocket League -BF Hardline, 4, 1 - Division - UFC 2 - Mortal Kombat X - Dark Souls 3 - The Elder Scrolls Online - Ark Survival Evolved - Uncharted 4 - Battlefront - World of Tanks - GTA Online - Rainbow Six: Siege - Warframe ..... i wiele innych. Edytowane 30 Marzec 2017 przez Wroblos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bonieknowy 7 Napisano 4 Kwiecień 2017 Witam, PSN: boniek_pl - Battlefield 4, - Battlefield Hardline, - Battlefield 1, - Battlefront, - Driveclub, - Diablo 3, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach