Nehake 0 Napisano 16 Październik 2015 Chętnie z kimś pogram w Fifę 16 PSN: Nehake Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PatrikoPPL 26 Napisano 17 Październik 2015 Witam. Poszukuję klubu nastawionego 4fun, w driveclub. Posiadam demo z plusa i fajnie byłoby się pościgać w czyimś gronie, więc chętnie przyjmę zaproszenia. Ostrzegam moja jazda ssie, ponieważ ścigałki jedynie liznąłem od czasu do czasu w swojej karierze growej. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pwi7aaf 19 Napisano 20 Październik 2015 Bry Jak na razie Fifa 16. Zapraszam do grania PSN: pwi7aaf30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nejsze666 0 Napisano 21 Październik 2015 Ktoś jeszcze gra w resident evil revelations 2 tryb szturmu :) ? PSN adi_mid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oster325 20 Napisano 25 Październik 2015 Szukam ludzi do grania w Planetside2. PSN: Oster325 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bomaw 1 Napisano 28 Październik 2015 Pogram chętnie w Far Cry 4 , Gta oraz Fifa 16 , mikrofon jest psn Nefrumek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bomaw 1 Napisano 31 Październik 2015 Ktoś chętny na Far Cry 4? :) psn Nefrumek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
atmpitbull 0 Napisano 6 Listopad 2015 Zapraszam do wspólnej gry w Call of Duty Black Ops III. PSN: atmpitbull Tylko piszcie, że jesteście z pssite Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 6 Listopad 2015 Fifa 16 (FUT) i COD:BO3 PSN id: szymuR93 HS: póki co ten podstawowy z pudła, planuje zakup czegoś lepszego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_bba 41 Napisano 7 Listopad 2015 Jak ktos chetny jest pograc w fife 16 driveclub battlefield 4 albo nowego nfs to zapraszajcie moj psnid matibba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leszkoslaw 3 Napisano 7 Listopad 2015 Magicka 2 - szukam chętnych do gry. Jakby co plizz info na psn (z dopiskiem Magicka). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fazikov 0 Napisano 8 Listopad 2015 Siema, pogram w Call of Duty Black Ops III. Mój psnid Fazikov99. Preferowany TeamSpeak 3 do komunikacji głosowej, posiadam własny serwer. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 8 Listopad 2015 Razem z bratem szukamy osób chętnych do grania we wszystko co popadnie :P . Głównie gry z plusa (z naciskiem teraz na Rocket League oraz Magickę). Już niebawem Star Wars ;) Moje ID: MonieK_PL brata: Keno_PL Niech nie wysyła nikt zaproszeń poniżej 18 lat. W przeciwnym wypadku nawet nie zamierzam wchodzić na imprezy ^^' . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HubertS91 0 Napisano 16 Listopad 2015 Witam. Chętnie pogram online a najbardziej zależy mi na Diablo 3 Ros. Psn HubertS91 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teynar 28 Napisano 17 Listopad 2015 Ktoś chętny na Magicke lub destiny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kratos666pl 0 Napisano 7 Grudzień 2015 siema,pogram w multi Diablo 3 RoS, Last of Us, zapraszać , posiadam HS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miku_1984 6 Napisano 11 Grudzień 2015 (edytowane) Hejka - szukam znajomych do wspólnej gry. Jestem prawie zawsze późno wieczorem i czasami o różnych porach dnia. Jeśli chodzi o gry multi, to: Helldrivers Divinity: Original Sin Destiny The Elder Scrolls Online DA: Inquisition Borderlands Handsome Collection Far Cry 4 Battlefield 4 AC Black Flag AC Unity Diablo 3 Pozdro! Edytowane 5 Luty 2016 przez miku_1984 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 15 Grudzień 2015 (edytowane) Witam. Zapraszam do wapolnej gry w The Elder Scrolls Online, Battlefielda 4, Destiny, UFC i Mortal Kombat PSN: Banan91PL Jestem po mutacji hehe ^^ Edytowane 15 Grudzień 2015 przez Banan91PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blest 3 Napisano 20 Grudzień 2015 Chętnie program, kilka f2p, bloodborn, The last of us. Psn; Choszczykk Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Outlaw995 1 Napisano 20 Grudzień 2015 Chetnie pogram na online w gry LBP 3, destiny the taken king, GTA V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PolishWarrior_91 4 Napisano 21 Grudzień 2015 A ja jednak skusiłem się na pogranie trochę w Fifę 16...także jeśli ktoś zaczął przygodę z tą odsłoną niedawno to zapraszam do wspólnego grania ;) PSNid PolishWarrior_91 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wroblos s 0 Napisano 23 Grudzień 2015 Zagram we...... wszystko, osobiscie brakuje mi kompanow do gry w cokolwiek, mam wiekszosc gier typu star wars battlefront, Rainbow Six, CoD BO 3. Jak ktos ma ochote pograc to dodawac. I sorry ze bez polskich znakow ale nie mam polskiego pakietu jezykowego obecnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqmorek 0 Napisano 23 Grudzień 2015 witam was :D niedawno zakupiłem ps4 i nie ma z kim pograć multi. aktualnie posiadam : cod black ops 3 fifa 16 uncharted collection ac syndicate i jakieś tam f2p pogrywam i 2 które przyjdą przed lub po świętach the last of us destiny taken king Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_bba 41 Napisano 2 Styczeń 2016 Takze szukam chetnych do grania w multi posiadam fifa 16 sw battlefront battlefield 4 driveclub ufc i wiele innych. Hs również jest a gram casualowo dla rozrywki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebaps4 0 Napisano 5 Styczeń 2016 (edytowane) .. Edytowane 10 Kwiecień 2021 przez sebaps4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach