adrianek274 4 Napisano 25 Kwiecień 2009 Najlepiej wywal to g*wno jakim jest livebox i kup router. Ja tak zrobiłem i nie żałuję-same problemy z tym były. No i jeszcze im płacić trzeba.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kar0 3 Napisano 25 Kwiecień 2009 Ja już mam liveboxa z 2 lata, wszystko elegancko chodzi, nigdy nie mialem problemu, ze mi neta odlaczyli ! Gralem w gry przez neta - CS 1.6 i zawsze mialem pingi okolo 23. Genialna sprawa, brawa TP ! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luk1989pl 0 Napisano 4 Luty 2012 Witam,mam taki problem do routera Liveboxa jest podłączona konsola oraz komputer i laptop,kiedy chce zagrać sobie przez sieć dokładnie w Twisted Metal demo,innych gier nie próbowałem to router rozłącza wszystkie urządzenie,niby w ustawieniach jest że sieć bezprzewodowa włączona ale wszystko z wyjątkiem kompa reszta traci połączenie czyli konsola i laptop.Czy wina leży po stronie modemu czy też transferu mam 1mb.Wszystko połączone przez Wi-Fi. Wspomnę tylko że przez cały czas Konsola działała przez WiFi i bez żadnych problemów z PSN czasami rozłączyło ale nie często,problem pojawił się dziś pierwszy raz próbowałem zagrać w coś przez sieć. P.S: Komputer jest cały czas wyłączony więc nie wiem czy też traci połączenie ale raczej wątpię. P.S. Jeśli jakiś problem z tematem to proszę przenieść, przepraszam jestem nowym użytkownikiem forum. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 4 Luty 2012 Witam,mam taki problem do routera Liveboxa jest podłączona konsola oraz komputer i laptop,kiedy chce zagrać sobie przez sieć dokładnie w Twisted Metal demo,innych gier nie próbowałem to router rozłącza wszystkie urządzenie,niby w ustawieniach jest że sieć bezprzewodowa włączona ale wszystko z wyjątkiem kompa reszta traci połączenie czyli konsola i laptop.Czy wina leży po stronie modemu czy też transferu mam 1mb.Wszystko połączone przez Wi-Fi. Wspomnę tylko że przez cały czas Konsola działała przez WiFi i bez żadnych problemów z PSN czasami rozłączyło ale nie często,problem pojawił się dziś pierwszy raz próbowałem zagrać w coś przez sieć. P.S: Komputer jest cały czas wyłączony więc nie wiem czy też traci połączenie ale raczej wątpię. P.S. Jeśli jakiś problem z tematem to proszę przenieść, przepraszam jestem nowym użytkownikiem forum. Pozdrawiam. Skoro problem pojawił się dziś po raz pierwszy, to po co ta panika? Poczekaj z problemem 2-3 dni i jeśli będzie się pojawiał to wtedy szukaj rozwiązania. U mnie z Liveboxem nigdy nic takiego się nie działo (neo 6Mb/s), jedynie sporadycznie rozłączał gdy tracił na chwilę synchronizację. Także poczekaj te 2-3 dni i jeśli problem nie zniknie to poszukamy rozwiązania. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach