duchal 0 Napisano 19 Lipiec 2009 z jakimi grami kupiłeś ? Rachet (rewelka) i Motor Storm, pojechałem jeszcze na Chmielną (gdzie koleś twardo twierdził, że taka cena to jakaś ściema - chciał mi wcisnąć czystą konsolę za 1350 zł) i dokupiłem używaną Killzone 2 za 90 zł; konsola chodzi super, podłączyłem się bez problemu do netu). Masz 5 dni na zwrot towaru, miesiąc na podbicie gwarancji. Polecam; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
noise 0 Napisano 19 Lipiec 2009 Rachet (rewelka) i Motor Storm, pojechałem jeszcze na Chmielną (gdzie koleś twardo twierdził, że taka cena to jakaś ściema - chciał mi wcisnąć czystą konsolę za 1350 zł) i dokupiłem używaną Killzone 2 za 90 zł;konsola chodzi super, podłączyłem się bez problemu do netu). Masz 5 dni na zwrot towaru, miesiąc na podbicie gwarancji. Polecam; i dobrze zrobiłeś kupując taki zestaw ja chyba ostatnio w MM widziałem ps3+ infamous chyba za 1599 zł :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arti_P 0 Napisano 20 Lipiec 2009 Ja swoją kupiłem w Saturnie, w czerwcu za 1499 zł z Infamous, kablem hdmi i pilotem. jest ok. Widziałem kilka tańszych egzemplarzy na Allegro, od jakichś sklepów, ale szczerze mówiąc, wolę dopłacić tą 100, i wziąć do ręki ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlekoslaw 0 Napisano 20 Lipiec 2009 (edytowane) To już nie wiem czy wystarczy sam dowód :P Orientuje się ktoś? duchal: chodzi o RTV Euro AGD przy tesco na połczyńskiej? Bo właśnie tam mam zamiar kupić :) bo mam najbliżej :) Całkiem ciekawy pakiecik kupiłeś :) i Cena też nie za wysoka. Czyli widzę że na stronie nie ma podanego wszystkiego i jestem pozytywnie zaskoczony :). A nie wiesz czy były jeszcze z innymi grami? :biggrin: Ej tam gdzie są konsole tzn. Xboxy 360 psp nie widziałem zbyt wielu zestawów, czy możliwe że mają oni np. na składzie zestaw który jest nie wystawiony? Pozdro. :D Edytowane 20 Lipiec 2009 przez Mlekoslaw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arti_P 0 Napisano 20 Lipiec 2009 mhm, możliwe, kiedyś chciałem kupić ps3 z motorstormem, a gościu powiedział że jak będzie trzeba to przyniesie z magazynu, bo to ostatnie sztuki są :D Zazwyczaj wystawiają te nowsze, a te starsze np. chowają pod półkami :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TimanTi 1 Napisano 20 Lipiec 2009 (edytowane) mhm, możliwe, kiedyś chciałem kupić ps3 z motorstormem, a gościu powiedział że jak będzie trzeba to przyniesie z magazynu, bo to ostatnie sztuki są :D Zazwyczaj wystawiają te nowsze, a te starsze np. chowają pod półkami :D Potwierdzam, wystarczy zapytać, mi już tak kilka gier z magazynu przynosił. A co do chowania pod pulkami to też się zgadza. W Saturnie w arkadii upchnęli Xboxy pod regałem z grami, a PS3 miało swój osobny xD. Edytowane 20 Lipiec 2009 przez TimanTi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlekoslaw 0 Napisano 20 Lipiec 2009 heh...ale mnie najbardziej interesuje jak z tymi ratami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
duchal 0 Napisano 20 Lipiec 2009 To już nie wiem czy wystarczy sam dowód :P Orientuje się ktoś? duchal: chodzi o RTV Euro AGD przy tesco na połczyńskiej? Bo właśnie tam mam zamiar kupić :) bo mam najbliżej :) Całkiem ciekawy pakiecik kupiłeś :) i Cena też nie za wysoka. Czyli widzę że na stronie nie ma podanego wszystkiego i jestem pozytywnie zaskoczony :). A nie wiesz czy były jeszcze z innymi grami? :biggrin: Ej tam gdzie są konsole tzn. Xboxy 360 psp nie widziałem zbyt wielu zestawów, czy możliwe że mają oni np. na składzie zestaw który jest nie wystawiony? Pozdro. :D Nie w Euro RTV, ale w markecie Tesco, nie było innych zestawów; pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlekoslaw 0 Napisano 21 Lipiec 2009 Nie w Euro RTV, ale w markecie Tesco, nie było innych zestawów;pzdr. A....ok bo żle zrozumiałem. A jak się konsolka sprawuje? :P Kurde jeśli jest OK. to może wezmę tam. Konsole są tam co kompy gry itp. tak? :P Kórde ale nie mam dość hajsu by brać za gotówe :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 21 Lipiec 2009 A jak się konsolka sprawuje? :P.... Kórde ... Konsola skacze po pokoju jak szalona, ale przywiazac lancuchem ze 2 pustaki i da sie grac :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bangog 0 Napisano 21 Lipiec 2009 @Up No mój kumpelmiał podobny przypadek. Tylko że on chcial uruchomić Killzone 2, a PS3 do niego "Wlej 3 litry czystej" kolega wlał, a konsola do niego "tera mam kaca jutro se pograsz"..... Moje też chciała mnie podejść, ale ją spuściłem ze schodów, a następnie wlałem octu. I już jest grzeczna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
duchal 0 Napisano 21 Lipiec 2009 A....ok bo żle zrozumiałem.A jak się konsolka sprawuje? :P Kurde jeśli jest OK. to może wezmę tam. Konsole są tam co kompy gry itp. tak? :P Kórde ale nie mam dość hajsu by brać za gotówe :D Wszystko hula bez problemu, dzisiaj podbiłem gwarancje. Wydaje mi sie, ze w Tesco tez mozesz wziac konsole na raty. Patrzac na ceny na allegro i gieldzie ten pak jest ok (1399 pln) Szybkiej decyzji :-) pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlekoslaw 0 Napisano 21 Lipiec 2009 z tą decyzją to może i szybko ale i tak kupię na początku sierpnia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
noise 0 Napisano 21 Lipiec 2009 a ja swoją kupiłem w MM za 1299 zł z 5 miechów temu :whistling: z LBP i też jestem happy :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crazzie 0 Napisano 22 Lipiec 2009 ogolnie nie jestem fanem zakupow drogiego sprzetu na allegro, zwlaszcza gdy jest uzywany, ale udalo mi sie trafic na dobra okazje i uczciwego kontrahenta, odliczajac gry, ktore mialem w zestawie za 5cio miesieczna konsole 80gb zaplacilem niecale 900 zl, ogolnie bardzo sie ciesze, ustawilem ja obok xboxa, ktorego mam juz kupe czasu i jest bardzo ok :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
askaniel 0 Napisano 24 Lipiec 2009 Witam , poważnie zastanawiam się nad zakupem ps3 jednak solą w oku jest mi pewna sprawa ekhem...ehem.. : Wiem że bebechy z ps2 są tylko w wersji 60 gb i tylko ona normalnie gry z ps2 odpala ale na wikipedii doczytałem się ,że sony zrobiło softwarowe emulowanie gier na kilku modelach... Gdyby tak ktoś mądry mi wytłumaczył o co chodzi ps. Gdzieś na forum przeczytałem że ilość dostępnych na ps3 tytułów z ps2 powiększa się z każdym nowym softem z góry thx za wszystkie odpowiedzi :ninja: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebol 32 Napisano 24 Lipiec 2009 To jest tak: Pełne bebechy PS2 miały tylko 60GB i 20GB amerykańskie, wersje europejskie 60 oraz 80GB NTSC (stara jeszcze sprzed 40) miały jeden bebech i softwarową emulację (dlatego nie wszystkie gry działają). Reszta: 40, 80, 160 nie mają żadnych możliwości emulacji PS2, tylko PSX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
askaniel 0 Napisano 24 Lipiec 2009 (edytowane) A więc z tego co rozumiem 60 gb wersja europejska odpala wszystkie gry na ps2 (bo ma bebechy?) sorry automatycznie napisałem :P Edytowane 24 Lipiec 2009 przez askaniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rOgalZory 0 Napisano 24 Lipiec 2009 teraz na PS3 wychodzą takie gry ze zapomnisz ze kiedykolwiek chciałeś wsadziś do napędu gre z ps2 !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ultimatume 3 Napisano 24 Lipiec 2009 teraz na PS3 wychodzą takie gry ze zapomnisz ze kiedykolwiek chciałeś wsadziś do napędu gre z ps2 !! Potwierdzam , lecz są ludzie którzy lubią starocie :teehee: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
askaniel 0 Napisano 25 Lipiec 2009 Brat w spyro chce zagrać ... A z tego co wiem tylko trzecia część legend of spyro na ps3 wyszła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
imatix 5 Napisano 25 Lipiec 2009 Potwierdzam , lecz są ludzie którzy lubią starocie :teehee: Jak lubią starocie to niech idą do antykwariatu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rOgalZory 0 Napisano 25 Lipiec 2009 zawsze mogą kupic gry na pss z PSONE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 25 Lipiec 2009 teraz na PS3 wychodzą takie gry ze zapomnisz ze kiedykolwiek chciałeś wsadziś do napędu gre z ps2 !! Potwierdzam. Sam posiadam 60gb i jedyną grą którą kupiłem na PS2 od czasu kiedy gram w gry na PS3 był Killzone... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
askaniel 0 Napisano 25 Lipiec 2009 (edytowane) A chciałby ktoś spzedać 60-tkę? Bo na allegro to mało ich jest... sorry za off topic Edytowane 25 Lipiec 2009 przez askaniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach