For_The_Gamers 3 Napisano 16 Kwiecień 2014 Kupowałem 2 tyg temu w Saturnie za 599 w Zlotych Tarasach. Mieli ich dziesiątki (na srodku stoiska wielka piramida z pudelek). Do tego sanki w Euro RTV AGD 39zł i dysk 750GB w komputroniku :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafallo 11 Napisano 16 Kwiecień 2014 http://www.neo24.pl/?p=sony_ps3_500_gb_pad_dualshock_3_white_boxCzyli oryginalna ps3 tyle, że same białe pudełko? Chyba taniej na razie nic nie ma. Tylko ciekaw jestem czy to taka sama wersja co z normalnym oryginalnym pudełkiem od sony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adikx 1 Napisano 19 Kwiecień 2014 Witam Czy opłaca się kupować ps3 ss 500gb białą z padem i najnowszym gow za 600zł z odbiorem osobistym i gwarancją jeszcze na rok i 4 miesiące? Czy lepiej w tej cenie znaleźć na allegro używanego slima? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whitewolf83 4 Napisano 19 Kwiecień 2014 W sumie opłaca się. Masz gwarancję. A to duży plus a cena jest też zachęcająca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eXotic95 0 Napisano 22 Kwiecień 2014 Witam, z góry przepraszam jeżeli pomyliłem działy, ale dosyć chaotycznie podszedłem do tematu i zależy mi na sprawnej odpowiedzi na kilka pytań [;)]Mam zamiar na dniach zakupić ps3, rozpatruje dwie możliwości i powiedzcie która z możliwości będzie korzystniejsza... kupno ps3 slim używanego w cenie do 700 zł z dwoma padami czy dołożenie tej 100 i kupienie nowego super slima, otóż chodzi mi o to, że z tego co wiem wersja slim jest solidniejsza niż jej następczyni, ale z drugiej strony obawiam się że używana slimka może mi po kupnie od razu płatać figle (tu od razu możecie napisać jak jest z awaryjnością owych)Na dodatek chciałbym się dowiedzieć jak jest ze ściąganymi filmami w BluRay czy 3D, czy konsola może odmówić odtworzenia takich filmów?Dzięki z góry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateusz4K 0 Napisano 23 Kwiecień 2014 Co powiecie na konsolę z tego sklepu?http://www.oleole.pl/konsole-do-gier/sony-playstation-3-super-slim-12gb.bhtml?from=ceneo&p=599.00&cr=0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redlumek 41 Napisano 25 Kwiecień 2014 Oleole to jest sklep internetowy euroagd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateusz4K 0 Napisano 25 Kwiecień 2014 (edytowane) Nie wydaje mi się. Ole Ole to własna firma (tak myślę)Ale polecacie kupno w tym sklepie, czy lepszy media expert? Edytowane 25 Kwiecień 2014 przez Mateusz4K Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ridcully76 50 Napisano 25 Kwiecień 2014 Kupowałem dwa smartfony w tym sklepie i chyba coś jeszcze. Zawsze szybka przesyłka i zero problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adasiulko 140 Napisano 25 Kwiecień 2014 Nie wydaje mi się. Ole Ole to własna firma (tak myślę) Ale polecacie kupno w tym sklepie, czy lepszy media expert? Ole Ole to na 100% to spółka córka rtv euro agd, nawet jak nie znasz rynku to wystarczy popatrzeć na układ sklepu, a po wczytaniu się w szczegóły: możliwość odbioru osobistego zakupionych towarów w kilku sklepach rty euro agd. Widziałem w aktualnej gazetce Realu za 569 złotych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateusz4K 0 Napisano 25 Kwiecień 2014 (edytowane) Chyba kupię w RTV EURO AGD. Z tego co czytam to partner Sony. Edytowane 25 Kwiecień 2014 przez Mateusz4K Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vankosiara13 0 Napisano 30 Kwiecień 2014 Nie dawno kupiłem taki zestaw. Wg. mnie się opłacało, deal życia, ale co wy powiecie? http://allegro.pl/ps3-500gb-pad-kamera-2move-2gry-oraz-pad-ladowarka-i4173977238.html Te 3 gry o których mowa na końcu to : Uncharted 3, Motostorm Apokalipsa, Sorcery. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sqbnc 10 Napisano 1 Maj 2014 (edytowane) Oleole to internetowy eutoagd śmiało można tam brać Edytowane 1 Maj 2014 przez sqbnc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b00ski82 0 Napisano 23 Maj 2014 Ja jestem zwolennikiem kupna konsol w sklepach typu Saturn, Media Markt. Wole zapłacić pare złotych więcej, ale wiem, że nie dostane wadliwej konsoli (a jeśli tak, to wymienią na inną/naprawią). Mój kolega kupił 4 lata temu Fata na allegro, który miałbyć niby w idealnym stanie technicznym + 15 gier za 1900zł. Dostał PS-ke, otworzył pudełko a tak roklekotana, porysowana, z 4 grami... Kontakt ze sprzedającym urwany. Więc lepiej wydać nawet 100 zł więcej i mieć pewność niż kupić taniej i miec konsole nadającą się na śmieci. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MonaVieDiament80 0 Napisano 23 Maj 2014 PS3 wersja 60 GB chciałem zapytać czy idzie dokupić doniej dysk twardy jeśli tak to gdzie powinienem szukać takich. Pytam ponieważ sprzedałem kumplowi takową a on chciałby ściągać gry ze sklepu. I tu jest problem gdyż niektóre pliki mają sporo gb do pobrania. Osobiście mam PS3 500GB zastanawiam się czy kupić czwórkę. Ktoś doradzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz M 37 Napisano 23 Maj 2014 A poszukać odpowiedniego tematu nie potrafisz?. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b00ski82 0 Napisano 23 Maj 2014 PS3 wersja 60 GB chciałem zapytać czy idzie dokupić doniej dysk twardy jeśli tak to gdzie powinienem szukać takich. Pytam ponieważ sprzedałem kumplowi takową a on chciałby ściągać gry ze sklepu. I tu jest problem gdyż niektóre pliki mają sporo gb do pobrania. Osobiście mam PS3 500GB zastanawiam się czy kupić czwórkę. Ktoś doradzi? Dysk do ps3 jest taki jak do laptopa (2,5 cala). Kupisz go o w prawie każdym sklepie komputerowym, chyba w Saturnie itd. Z tym kupnem PS4 Ci nie doradzę, sam czekam, aż admin zatwierdzi temat i ktoś mi pomoże. :) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MonaVieDiament80 0 Napisano 23 Maj 2014 (edytowane) A poszukać odpowiedniego tematu nie potrafisz?. A co łaskę robisz? P.s. Del Edytowane 23 Maj 2014 przez MonaVieDiament80 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz M 37 Napisano 23 Maj 2014 Nie,jeżeli nie potrafisz przeszukać forum to Ci podpowiem looknij do pytajnika. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MonaVieDiament80 0 Napisano 23 Maj 2014 (edytowane) No właśnie szukałem tyle że wszystko przeglądnąć na smarfonie się nie da. Co innego przez pc. A gdzie jest to jest. .. przez ten program z ktorego korzystam na smarfonie nie ma takiej opcji. Edytowane 23 Maj 2014 przez MonaVieDiament80 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
McKay 3 Napisano 7 Czerwiec 2014 Jaki model najlepiej kupić? Chodzi mi o cichą prace :whistling: Super Slim czy Slim? Slimy są jeszcze w produkcji? Dzięki za odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 7 Czerwiec 2014 Slima mozna juz tylko uzywanego dostac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tohiba 1 Napisano 12 Czerwiec 2014 co myślicie o tym sprzęcie ??? http://allegro.pl/playstation-3-ps3-slim-320gb-jak-nowa-gwarancja-i4325030786.html chce kupić wreszcie ps3, miałem psp ale sprzedałem :) dzięki z góry za pomoc :) ogólnie jestem zielony w tej kwestii, poczytałem trochę i na forach wersa slim jest bardziej chwalona niż ss. Z tym, że slim wchodzi tylko używka :) sam już nie wiem co kupić :) zależy mi w szczególności na zagranie Uncharted :))) a potem się zobaczy :) dzięki za porady :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wincenty1 43 Napisano 12 Czerwiec 2014 to jak chcesz w tylko jedną grę zagrać to wynajmij od kogoś za stówę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tohiba 1 Napisano 12 Czerwiec 2014 chce mieć swoją :) pomożecie przy zakupie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach