erwines 95 Napisano 1 Listopad 2015 Kiedyś wstawiałem zdjęcie swojego futrzaka ale troche urósł od tamtego czasu to zaktualizuje ;) Dwaj bracia możliwe że bliźniacy :D niestety jeden sobie poszedł i już nie wraca jakieś 2 lata :( 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 5 Listopad 2015 (edytowane) Wrzucam nowe fotki kotki Felicji ;-) Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Edytowane 5 Listopad 2015 przez Wszebor 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 5 Listopad 2015 (edytowane) A to mój psiak - Nico Edytowane 5 Listopad 2015 przez Yarorot 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bileczek 31 Napisano 9 Listopad 2015 Kuba (aka Kubek), Wypatrzony na olx.pl 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tynio 12 Napisano 2 Grudzień 2015 To i ja w taki razie dodam swoją koteczkę Inari Jest kochana i bardzo grzeczna choć ostatnio upodobała sobie moje konsole. oraz najnowsza fotka Już urosła choć te koty osiągają swoją "wielkość" w wieku 2-3 lat, a aktualnie ma tylko 8 miesięcy. 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 8 Grudzień 2015 Cześć! Jestem Cezary dla znajomków Czarek, od dwóch tygodni mam nowy dom. 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 8 Grudzień 2015 te spojrzenie na 2 zdjeciu jest niepokojace :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grandy111 92 Napisano 8 Grudzień 2015 Bekon - 5 miesięcy 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
I3ioman 20 Napisano 24 Grudzień 2015 Lekki update, bo zaraz skończy 2 lata :) Wesołych świąt :) 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 11 Styczeń 2016 Fidel D5503@Tapatalk 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 20 Luty 2016 Lucek trochę urósł. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielski_82 572 Napisano 20 Luty 2016 Ale fajny wątek :) Wszysykoe zwierzaki pozdrawiam :) @seph twój widać niezły leniwiec :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuldi82 384 Napisano 20 Luty 2016 Pimpek niedlugo skonczy 5 lat Wysłane z mojego Luna przy użyciu Tapatalka 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sitee 8 Napisano 21 Luty 2016 (edytowane) nie wiem czy tego typu zwierzak juz tu gościł, jeżeli nie to przedstawiam Wam Lusie Edytowane 21 Luty 2016 przez sitee 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lightbringer 403 Napisano 27 Marzec 2016 Koto-pies :laugh: 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 30 Grudzień 2016 @Lightbringer mój Lucek robi to samo ...tylko skurwel jak nikt nie chce się z nim bawić w nocy to się do kabli dobiera "bo na pewno ktoś wstanie go przegonić" i jest zabawa Troszkę mu się urosło. Rosną do 3 lat więc ma jeszcze rok. 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lightbringer 403 Napisano 30 Grudzień 2016 (edytowane) Akurat z kablami mam to samo Na dodatek co noc pobudka o 3-4 w nocy żeby dać mokrą karmę a jak nie to śpiewa arie operowe + kable Aktualnie ma 6kg Edytowane 30 Grudzień 2016 przez Lightbringer 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 30 Grudzień 2016 Mój nie miauczy. Część Maine Coon'ów nie wydaje typowych dla kota dźwięków. Jedyne co to bezgłośnie "gada" przy karmieniu. ...i prycha na weterynarza ponad 8kg 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lojkoo 38 Napisano 30 Grudzień 2016 3 godziny temu, SephiroT napisał: Mój nie miauczy. Część Maine Coon'ów nie wydaje typowych dla kota dźwięków. Jedyne co to bezgłośnie "gada" przy karmieniu. ...i prycha na weterynarza ponad 8kg Ale wielki ten twoj kot prawie jak tygrys albo to zdjecie lekko przeklamuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fakers 54 Napisano 30 Grudzień 2016 (edytowane) Widzę tu ładne kocury więc i ja coś tam zademonstruję... Filon jest u nas 2 rok...Kiedyś pojechałem na wioskę do znajomków po tzw "jaja" a wróciłem z Filonem...Ogólnie uwielbia myzianie i różne pojazdy a najlepiej wycieczki samochodowe... W tym roku adoptowałem kotkę "Elzę" ( córka wymyśliła jej imię ) z marketu obok mojego osiedla...Całe lato chodziłem do niej z obiadkami aż w końcu zabrałem ją bo mi jej szkoda było ;-) Teraz nie rusza się nawet na balkon ma swoje 2 ulubione pufki a z drapaka nie potrafi korzystać ;-) Miała kłopoty zdrowotne ale jest coraz lepiej... Ogólnie byłem wrogiem kotów ale się nawróciłem i teraz je uwielbiam ;-))) To tak jak z Xboxem ;-)) Najlepszego na Nowy Rok ..to tak przy okazji ;-) Edytowane 30 Grudzień 2016 przez Fakers 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 30 Grudzień 2016 Ale wielki ten twoj kot prawie jak tygrys albo to zdjecie lekko przeklamuje Maine Coon to jedne z największych domowych kotów na świecie. Większe są chyba tylko "Norweskie Leśne" 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 30 Grudzień 2016 @SephiroT A ile waży ten Twój pupil? Jest piękny! HTC 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 30 Grudzień 2016 @Kolos28 ponad 8kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 3 Styczeń 2017 Też miałem kiedyś Maine Coona Teraz mam Neva Masquerade 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niklas 71 Napisano 9 Styczeń 2017 Mój Hunter, a w zasadzie mojej córki, nazywa się Nikofor, ale wołamy Niko, jest z nami od lipca 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach