DJYano 278 Napisano 8 Styczeń 2012 Nie ma sprawy z @pack juz zrobilismy wszystko jak bedziesz chcial to daj znac ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawidekFCB 38 Napisano 9 Styczeń 2012 Oh..ostatnio nie miałem za dużo czasu. Już skończyłeś, tak? Pomożesz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 9 Styczeń 2012 ta ja platyne zrobilem w swieta jakos ... ale moge pomoc w coopie nie ma sprawy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 27 Styczeń 2012 gdzies kiedys czytalem ze bedzie nowe dlc do rage ale jakos cicho ... ktos cos moze gdzies cos czytal o nowym dlc ? pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 13 Luty 2012 gdyby ktoś chciał napisałem PORADNIK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 29 Luty 2012 Kupując na Amazonie dobrałem Rage żeby mieć darmową przesyłkę, dobrze zrobiłem? Tak naprawdę niewiele wiem o grze bo się nią nie interesowałem tylko słyszałem narzekania na doczytujące się tekstury(?). 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qleeg 1 Napisano 1 Marzec 2012 Witam, czy ktoś mi może powiedzieć jak uruchomić misje sewer hatch ? za każdym razem jak chce wejść to wyskakuje komunikat że muszę załadować plik ... Posiadam wersje limitowaną i kod wpisałem za nim zacząłem grać .. misje są załadowane z psn od samego początku ale niestety nic z tego ... z góry dziękuje za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 1 Marzec 2012 Kupując na Amazonie dobrałem Rage żeby mieć darmową przesyłkę, dobrze zrobiłem? Tak naprawdę niewiele wiem o grze bo się nią nie interesowałem tylko słyszałem narzekania na doczytujące się tekstury(?). zrobiles b dobrze to najlepsza gra 2011 roku a jakze niedoceniona ... sam sie przekonasz @gleeg nie wiem jak ci pomoc nie pamietam takich problemow ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuldi82 384 Napisano 2 Marzec 2012 z gra roku troche przesadziles ale na pewno jest warta uwagi i zagrania, niesety ale bylo kilka lepszych pozycji w 2011 roku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 2 Marzec 2012 masz prawo miec inne zdanie :) tak samo jak ja i chyba nie bedziemy o tym dyskutowac co ? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 13 Marzec 2012 Muszę przyznać, że zagrałem i jest to ciekawa pozycja. Oczywiście dobra animacja, szczególnie mutantów, te ich skoki przez co trudno ich trafić. Mam już śrutówkę więc niech się boją :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 14 Marzec 2012 @up gdybys chcial porobic coop'a to pisz chetnie pomoge bo pewnikiem bedziesz platynowal co ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 14 Marzec 2012 Staram się dlatego gram od razu na Nightmare :) A powiedz mi parę rzeczy: Warto kupować amunicję? Czy raczej znajdę jej na tyle dużo, że nie będę miał problemów? Już parę razy mocno jej ubywało, ale akurat wtedy znajdowałem zapasy i po problemie. I czy jest jakiś limit amunicji jaką mogę mieć przy sobie? Nie chciałbym kupić ammo, a potem znaleźć tyle żeby nie móc unieść i musieć zostawić. I czy jest tak samo jak w większości gier, że na początku wszystkiego brakuje, a potem jesteśmy tacy dopakowani, że nawet kasy mamy na tyle dużo że gra pokazuje tylko 999999 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 14 Marzec 2012 1. amunicji szczegolnie na nightmare bedzie brakowac caly czas wiec wydasz kupe kasy w sklepie jak masz anarchy edition to wez elite armour bedzie 5 % rabatu przyczytaj moj poradnik troche tam jest ciekawych rzeczy ktore troche pomoga 2. tak jest limit amunicji dla roznych giwer jest inaczej ale nie powiem teraz ci z glowy 3. nie bedziesz dopakowany napewno nie na nightmare tam jest to nie mozliwe 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 14 Marzec 2012 Ok, dzięki dziubasku :P Tak w ogóle to zapomniałem, że mam tą edycję, a tam chyba jakieś kody są? Jutro sprawdzę :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 15 Marzec 2012 tak sa dodatki ale najwazniejszym dodateki mjest elite crimson - zbroja bo daje 5 % rabatu na wszsytko w sklepiku reszta to nowe auto zajeeeeebiaszczy obrzyn i kastety :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 16 Marzec 2012 Wiesz czego mi brakuje? Statystyk. Biorę broń i nie wiem czy jest lepsza od poprzedniej czy nie. Mając np shotguna z anarchy edition i znalezionego combat shotguna też nie wiem, który lepszy(używam combat bo ma więcej amunicji). Tak samo z samochodami, nie wiem czy tylko różnią się wyglądem czy też statystykami. Nigdzie nie ma też wyświetlonej ilości kasy jaka mam przy sobie, muszę do sklepu ganiać bo w statystykach pokazuje ile zarobiłem od początku. I trochę brak mapy, ale jakoś można sobie poradzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 2 Kwiecień 2012 https://twitter.com/#!/DCDeacon/status/185833123563569152 czyzby dlc dla rage w tym miesiacu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelk 43 Napisano 12 Kwiecień 2012 Wielka szkoda, że gra nie odniosła większego sukcesu. Ja bawiłem się przy niej doskonale. Nie ma nic przyjemniejszego od poczęstowania mutanta shotgunem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kris80 12 Napisano 16 Kwiecień 2012 Popełniłem największy błąd w życiu.......... Nie kupiłem Rage WCZEŚNIEJ !!!!! Ta gra to poprostu poezja i klasa sama w sobie. Niesamowity tytuł który został niestety niedocenieony przez "graczy" .Sam nie zapomnę konsternacji podczas szukania biura szeryfa - upsssss , ta generacja zrobiła papkę z mózgu. Mimo wszystko 9+/10 tylko za skopaną sprawe z teksturami PANOWIE I PANIE BRAĆ I GRAĆ!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwaduzepe 124 Napisano 16 Kwiecień 2012 Popełniłem największy błąd w życiu.......... Nie kupiłem Rage WCZEŚNIEJ !!!!! Ta gra to poprostu poezja i klasa sama w sobie. Niesamowity tytuł który został niestety niedocenieony przez "graczy" .Sam nie zapomnę konsternacji podczas szukania biura szeryfa - upsssss , ta generacja zrobiła papkę z mózgu. Mimo wszystko 9+/10 tylko za skopaną sprawe z teksturami PANOWIE I PANIE BRAĆ I GRAĆ!!!!! Z twojej wypowiedzi wnioskuję, że nie wyszedł żaden patch poprawiający działanie Rage na Ps3? Bo swojego czasu porzuciłem tą grę ze względu na koszmarną jakość na PS3 z nadzieją, że wrócę do niej jak naprawią ją, ale rozumiem, że dalej jeżeli chodzi o tekstury jest kaszana? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 16 Kwiecień 2012 Na PC jakiś patch się pojawił, mi tekstury troszkę polepszył, więc na PS3 zapewne jest (ten patch pojawił się dobre kilka miesięcy temu). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kris80 12 Napisano 17 Kwiecień 2012 Z twojej wypowiedzi wnioskuję, że nie wyszedł żaden patch poprawiający działanie Rage na Ps3? Bo swojego czasu porzuciłem tą grę ze względu na koszmarną jakość na PS3 z nadzieją, że wrócę do niej jak naprawią ją, ale rozumiem, że dalej jeżeli chodzi o tekstury jest kaszana? Patch jest do ściągnięcia w momencie startu gry - czy coś poprawia? Nie grałem w wersję "bez patcha" ale nawet teraz jest rysowanie tekstur zauważalne( minimalne , ale zawsze) . Za to oprawa graficzna jak najbardziej ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ProfEsSional_PL 0 Napisano 16 Maj 2012 (edytowane) Gdyby był ktoś chętny na co-opa proszę o inv :D PSN: ProfEsSional_PL Edytowane 16 Maj 2012 przez ProfEsSional_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 17 Maj 2012 (edytowane) Skończyłem i generalnie mam bardzo ambiwalentne odczucia. Świetny klimat i design. Fajnie się strzela (tak, po prostu :P ), pojazdy przez jakiś czas stanowią frajdę, cieszy też brak idiotycznych udziwnień, głównie zbędnych elementów RPG, to nadal przede wszystkim tylko/aż (niepotrzebne skreślić) rasowy FPS. Z drugiej jednak strony mam wrażenie, że Id Software nie do końca wiedzieli czym ta gra ma być. Bo ile udziwnień brak, tak niektóre elementy gameplayu za bardzo od siebie odstają. Jeździ się fajnie, ale po jakimś czasie zaczyna to nużyć. Wyścigi wydają się fajne, ale po jakimś czasie mam ich dość i właściwie nie ścigałem się w ogóle poza kilkoma obligatoryjnymi eventami, wymaganymi przez wątek główny. Minigierki w ogóle nie mnie interesowały i nie zawracałem sobie nimi głowy. Na fabułę nie narzekam, chociaż wstęp i zakończenie to mimo wszystko lekka kpina. POP IN TEKSTUR - KOSZMAR. Wstyd, a tyle było gadania jaki to ten silnik jest cudowny. Sorry, ale już leciwe Borderlands wygląda lepiej ze swoją stylizowaną grafą. Czas gry to plus, tylko że to oszukane tak trochę. Przecież połowa tej gry to backtracking i to wręcz chamski. Ot, wysyłają nas do wyczyszczonej dopiero lokacji. Różnica taka, że tym razem zaczynamy od końca. Nie wiem na razie jak to ocenić. Klimat i atmosfera bardzo mi się podobały, gadżety, uzbrojenie, crafting itp również super. Z drugiej strony całość jakaś taka bezjajeczna. Czeka sie na łupnięcie, a łupnięcia nie ma w ogóle. Edytowane 17 Maj 2012 przez Numinex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach