Emir 2 Napisano 2 Grudzień 2008 http://www.gametrailers.com/player/43232.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 2 Grudzień 2008 Szybko pojawił się temacik o U2 :) brakuje fajnego obrazka wiec wrzucam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 2 Grudzień 2008 Nóż- http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p...p;postcount=113 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 2 Grudzień 2008 czy jakakolwiek inna gra miala swoj temat na forum rok przed premiera? :) (gta4 sie nie liczy bo premiere przesuneli a gran turismo mialo prologue) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajpek 0 Napisano 2 Grudzień 2008 czy jakakolwiek inna gra miala swoj temat na forum rok przed premiera? :)(gta4 sie nie liczy bo premiere przesuneli a gran turismo mialo prologue) no to Uncharted 2 jest pierwszą taką grą ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dapta 0 Napisano 2 Grudzień 2008 Oby dali jeszcze posmigac po dzungli, bo w jedynce to miod malina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 2 Grudzień 2008 nie moge sie doczekac !! ^^:) mam nadzieje ze to bedzie SWIETNA GRA ;], chociaz nie mam watpliwosci co do tego :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianek274 4 Napisano 2 Grudzień 2008 Również bardzo czekam na tą grę. Pierwsza część była moją pierwszą grą na PS3, i mam do niej wielki sentyment, była genialna. Mam nadzieję, że druga część będzie trzymała poziom jedynki. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 2 Grudzień 2008 Ja poprosilem o ten topic :p Akcja gry zacznie sie wprowadzajacym filmem z konca jedynki, plyniemy z tym skarbem, Elena i Sully'm az tu nagle napada na nas statek piratow po probie ostrzeliwania piratow jednak zostajemy zmuszeni odlozyc bron. Elene i Sully'ego wciagaja na statek a nas ogluszaja i wrzucaja do wody, po dryfowaniu na wodzie trafiamy na pobliski lodowy kontynent, przemoczeni i zmarznieci ruszamy przed siebie [tu wstaw trailer] To tylko moje domysly jak by mogla sie zaczynac dwojka ;p Rownie dobrze moze zaczac sie kilka lat pozniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robin96 0 Napisano 2 Grudzień 2008 Powiem tak : Pierwsza część mnie nie zachwyciła.Wiem że za chwile dostanę nożem w plecy za tą wypowiedź ale trudno.Po pierwsze, klimat dżungli... potem, za dużo strzelania jak na przygotówkę no i fabuła która po prostu mnie nie wciągnęła. Ale za to klimacik dwójki, przynajmniej po obejrzeniu tego filmiku,jest zachwycający.Kocham tereny zasypane śniegiem, i walczenie na lodowcu.Jeśli do tego wkręcą jakąś ciekawą fabułe jestem gotów kupić tą grę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 2 Grudzień 2008 Jak nie zachwyciła Cie U:DF po zagraniu w nią, to nie rozumiem i Ciebie i ludzi którzy twierdzą, że zachwyca ich gra której nie widzieli i zobaczyli tylko kawałek filmiku!... A jak tam będziesz równie dużo strzelał co w jedynce? Polował na mamuty, walił w futro misie polarne i skubał pióra pingwinom? A jak tam będziesz miał 40 pędzących grubasów na Ciebie z SAS16 a Ty na śniegu sam, z szpadelkiem... i nie będziesz mógł się za niczym schować tylko kopać na czas dołek?... Ech. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DayD 0 Napisano 2 Grudzień 2008 Powiem tak : Pierwsza część mnie nie zachwyciła.Wiem że za chwile dostanę nożem w plecy za tą wypowiedź ale trudno.Po pierwsze, klimat dżungli... potem, za dużo strzelania jak na przygotówkę no i fabuła która po prostu mnie nie wciągnęła. Ale za to klimacik dwójki, przynajmniej po obejrzeniu tego filmiku,jest zachwycający.Kocham tereny zasypane śniegiem, i walczenie na lodowcu.Jeśli do tego wkręcą jakąś ciekawą fabułe jestem gotów kupić tą grę. Mogę się zgodzić tylko z tym, że strzelania było trochę za dużo. Ale w końcu ta gra, to nie przygodówka, a action-adventure :P A fabuła jest bardzo dobra. Niech w "dwójce" będzie trochę mniej strzelania, więcej zagadek i więcej interakcji, i będzie git :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawid95 0 Napisano 2 Grudzień 2008 Dokładnie. Z tym się zgodzę, że w 1 było za dużo strzelania a za mało zagadek. Mam nadzieję, że w 2 będzie mniej strzelania a więcej zagadek :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 2 Grudzień 2008 Jedna z lepszych gier na PS3 dostanie swoją kontynuacje :) Nathan podąża śladami Marko Polo, ciekawe jakie lokacje odwiedzi, tylko śnieżne. 14 grudnia dłuższy trailer :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon PS3 16 Napisano 2 Grudzień 2008 No przecież musi coś gracz w grze robić, jakby nie było tego strzelania, to bardziej byłby to interaktywny film, coś jak "linger in shadows", a nie o to chodzi :P Oczywiście więcej zagadek nie zaszkodzi (owszem, wręcz wskazane), ale żeby zagadkę rozwiązać, trzeba trochę postrzelać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 2 Grudzień 2008 Ale poprzednicy mają racje, poproszę o więcej zagadek w drugiej części. Tylko niech będą trudniejsze, niż te w jedynce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bolek 7 Napisano 2 Grudzień 2008 Ale poprzednicy mają racje, poproszę o więcej zagadek w drugiej części. Tylko niech będą trudniejsze, niż te w jedynce. Dobrze będzie nawet kiedy dwójka utrzyma poziom jedynki ;p btw. Pokrytsniegiem- a więc to ty byłeś tym ONE od newsów! W życiu bym nie pomyślał ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinwks 0 Napisano 2 Grudzień 2008 Jest! Powraca masakrator. Mistrz graficzny, fabularny, klimatyczny i humorystyczny. :) Po obejrzeniu tego 30 sek. trailera, już nie mogę się doczekać 14.12, aby zobaczyć dłuższy trailer. Gdyby jedno moje marzenie się spełniło, odnośnie tej gry, to chciałbym, aby to było: trochę mniej strzelania i będzie 10/10. Uncharted, to bez wątpienia, obok MGS4, najlepsza gra na PS3. Dlatego o kontynuację jestem spokojny. W końcu to Naughty Dog. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 2 Grudzień 2008 Wg mnie strzelania bylo w sam raz, nie narzekam a co do zagadek, moze ich byc wiecej nie obraze sie, jedyne czego bym nie chcial to znowu jakis mutantow:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon PS3 16 Napisano 2 Grudzień 2008 No tak, dziwne trochę te mutanty były... ale jakie to było zaskoczenie... 0.o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomisior 110 Napisano 2 Grudzień 2008 A tam sie uczepiliście mutantów, a tak naprawde to byli konkwistadorzy tylko w zmienionej formie przez pewną rzecz... fajny zwrot, akcji duże zaskoczenie i troszke emocji i stresu zwiazanego z nimi ( szybkie byly :) Znikąd sie nie wzieły i jest fajnei wytlumaczona ich geneza, a strzelanie do nich z mp44 to czysta przyjemnosc :) pojawily sie na jakies 15 min gry wiec niech nikt nie mowi ze zabil gre :) bo gra trzyma fason i genialny poziom do ostatniej minuty jej trwania. Podobalo mi sie tez jak subtelnie gra je wprowadzila, powolutku, tam cos przemknelo, w tle jakies ryki. I bach w najmniej spodziewanym momencie :) Jak dwójka bedzie tak genialna jak jedynka, to ja moge w niej nawet strzelać do YETI :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 2 Grudzień 2008 ja nigdzie nie pisalem ze zabily gre, mowie tylko ze dla mnie dobrze by bylo jakby ich nie bylo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 2 Grudzień 2008 Liczę na to, że gra będzie dużo dużo dużooo (!!!) dłuższa bo jedynka to dwa wieczory i koniec.. Jest zdecydowanie za krótka, albo muszą ją wydłużyć albo dodać coś... nie wiem jakiś nowy ciekawy tryb gry, online, co-op.. cokolwiek byleby tylko dodało to trochę czasu na zabawę z tytułem. Co do otoczenia w jakim się będzie dziać fabuła to nie obchodzi mnie to, dobrzy twórcy potrafią tak zaczarować, że z kibla zrobią dżunglę z wodospadem w postaci prysznica. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trolljack 0 Napisano 2 Grudzień 2008 o tak UNCHARTED to gra, na którą będę czekał, Jadnak zgodzę się z jednym z przedmówców, że jak dla MNIE mutanty nie muszą pojawić się w drugiej części a ich wyeliminowanie na rzecz zagadek to by było to co bym sobie najbardziej cenił :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaThEo 0 Napisano 2 Grudzień 2008 cenie sobie w uncharted to ze jest tak jest czyli duzo strzelania , kozacka grafika i ogolnie gra fabularnie trzyma sie kupy. Licze ze 2 bedzie rownie dobra ,uncharted przeszedlem w 13h na normalu wiec 2 mogla by byc dluzsza , nie bede sie rozpisywal wiecej bo mi glowa peeeka ;( !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach