Skiera 5 Napisano 14 Czerwiec 2009 Tyle, że mimo braku oficjalnego XBL kupując w Polsce konto Gold mam wszystko to co inni, nie ma sytuacji, że czegoś gdzieś nie ma, każdy kto ma Golda to ma wszystko co mają inni, nie ma osranych Qore'ów... Gdyby Qore pozwalało grać online to też by wszyscy ludzie dostawali wszystko w tym samym czasie bo każdy chcialby grać online wiec by to kupował :P. W dodatku live x'a jest jakies 3 razy droższy, wiec sory ale gadasz od rzeczy jak typowy fanboy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bolek2 8 Napisano 15 Czerwiec 2009 Miluass dokończymy dyskusję na PM --- Jest Elena... a więc na 80 % będzie też Sully. Grafika wydaje mi się trochę lepsza jedynki. Gameplay za bardzo się nie zmienił. Jak im wyjdzie fabuła, to będziemy mieli obecnie najlepszą action-adventure w tej generacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 15 Czerwiec 2009 Jest Elena... a więc na 80 % będzie też Sully. Sully będzie na 100%. Pojawiał się w trailerze. Tak samo tutaj jest podane, że w grze Sully'ego zobaczymy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UroborosPL 36 Napisano 15 Czerwiec 2009 A jednak nie dostałem bety no szkoda... Jeśli ktoś by miał betę proszę pisać na GG. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubeczki 0 Napisano 15 Czerwiec 2009 A jednak nie dostałem bety no szkoda... Jeśli ktoś by miał betę proszę pisać na GG. spokojnie u nich dopiero ranek jest o ile sie nie myle, pamietam ze tydzien temu to wszyscy sie chwalili ze dostali kod we wtorek a nie poniedzialek wiec szansa jescze jest!:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UroborosPL 36 Napisano 15 Czerwiec 2009 (edytowane) spokojnie u nich dopiero ranek jest o ile sie nie myle, pamietam ze tydzien temu to wszyscy sie chwalili ze dostali kod we wtorek a nie poniedzialek wiec szansa jescze jest!:) No tak ale dziś patrzyłem kiedy się ostatnio logował (11 godz temu). Czyli już rozdawał bety. PS: Nie wiem dowiemy się tego jutro... Edytowane 15 Czerwiec 2009 przez UroborosPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubeczki 0 Napisano 15 Czerwiec 2009 No tak ale dziś patrzyłem kiedy się ostatnio logował (11 godz temu). Czyli już rozdawał bety.PS: Nie wiem dowiemy się tego jutro... Tylko widzisz, ja wysłałem 15 wiadomosci do tego kolesia z 15 róznych kont, i niby na zadnym nie ma kodu...? no nic tak jak mowisz przekonamy sie jutro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrianPL 1 Napisano 15 Czerwiec 2009 To jak dostaniesz 6 kodów lub chociaż dwa to się podziel :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzychu 3 Napisano 15 Czerwiec 2009 To jak dostaniesz 6 kodów lub chociaż dwa to się podziel :) Ze mną też :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomisior 110 Napisano 15 Czerwiec 2009 Sully jest i ma sie dobrze. No jedynie troche schudl i pokracznie biega :) pogralem troszke w bete, ale bez znajomych na headsetach nie ma frajdy. Banda przypadkowych ludzi biegajacych bez celu i strzelania do wszystkiego. 2 mapki dosc szybko sie nudzą - nie rozumiem ludzi ktorzy chca kupic ta bete albo chca sie wymienic za 2 gry?! Nie rozumiem tez troche sensu wypuszczania tych bet. 80% gracyz traktuje je jako darmowe demko i jest zajebiście. Po skonczonym graniu powinno wyskakiwac okno w ktorym pisze sie o wylapanych bledach i swoich przemysleniach. Tak kazdy gra i ma w dupie - bo wazne ze on ma nie? Wiadomo, sa graczy ktorzy sie udzielaja na forach, ale ludzi ktorzy graja w te bety betatesterami nazwac nie można. Z zauwazlnych błędow wypatrzylem - zawieszajace sie granaty :D granat zostaje rzucony, pika pika i tak pika juz do konca meczu :D Nate raz spadl mi z drabiny z wysokosci 5 cm, lecial minute i sie zabił :D Osobiscie nie pasuje mi tez wytrzymałośc przeciwników online, duuuzo ołowiu potrafią przyjąć na klate - zdecydowanie za duzo przez co KO w tym samym czasie zdarzaja sie b. często. Licze ze wyelimunuja to do wrzesnia, musza, to w koncu ND :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UroborosPL 36 Napisano 15 Czerwiec 2009 Tylko widzisz, ja wysłałem 15 wiadomosci do tego kolesia z 15 róznych kont, i niby na zadnym nie ma kodu...? no nic tak jak mowisz przekonamy sie jutro. Ja wysłałem 4 wiadomości (choć i tak wątpię żebym ją dostał) to jak będziesz miał jakąś wolna to daj :biggrin: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 15 Czerwiec 2009 Sprzeda :mellow: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubeczki 0 Napisano 15 Czerwiec 2009 Spokojnie póki co to nie wiadomo czy gametrailers w ogole jescze rozdaje te kody... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skillz0r 43 Napisano 15 Czerwiec 2009 widac nie rozdaje, bo czekam i czekam :down: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubeczki 0 Napisano 15 Czerwiec 2009 (edytowane) no mi sie również wydaje ze ta akcja na gametrailers już minęła nawet ludzie na forum GT takie cos piszą wiec to juz koniec nie ma już nic, chyba ze chce wam sie bawic w sledzenie tych ludzi na twitterze ale dla mnie to bezsens.. Albo niech sie ktos wypowie kto juz dostal kod od GT o ktorej mniej wiecej dostal kod... Edytowane 15 Czerwiec 2009 przez kubeczki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 15 Czerwiec 2009 Spoko, spoko, ja dostałem we wtorek a czekałem kilka dni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubeczki 0 Napisano 16 Czerwiec 2009 i co dostał ktos kod? bo u mnie nic... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 16 Czerwiec 2009 i co dostał ktos kod? bo u mnie nic... Myślisz, że o 2 w nocy w Stanach ktoś ma ochotę siedzieć i rozsyłać kody? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubeczki 0 Napisano 16 Czerwiec 2009 Myślisz, że o 2 w nocy w Stanach ktoś ma ochotę siedzieć i rozsyłać kody? :P a dlaczego nie? :biggrin: może ktos spać nie może :thumbsup: nie no pytam sie bo pamietam tydzien temu we wtorek ludzie juz okolo wlasnie 11:00 sie chwalili ze dostali kody wiec pewnie juz po ptokach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UroborosPL 36 Napisano 16 Czerwiec 2009 a dlaczego nie? :biggrin: może ktos spać nie może :thumbsup: nie no pytam sie bo pamietam tydzien temu we wtorek ludzie juz okolo wlasnie 11:00 sie chwalili ze dostali kody wiec pewnie juz po ptokach... Mi się wydaje że bety będą wysyłać około 20. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afwi 0 Napisano 16 Czerwiec 2009 a jak nie o 20 to moze od 21, a moze o 5 rano, a moze a moze a moze. skonczcie juz z tym bo to sie nudne robi. bedzie to bedzie, nie bedzie to trudno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 16 Czerwiec 2009 Ludzie kochani czy wy nie macie w co grać? Po kiego sobie psuć doznania z pełnej gry? Ja nie oglądam nawet żadnych 'gejmplejów', a co dopiero grać w jakieś bety. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 16 Czerwiec 2009 Ludzie kochani czy wy nie macie w co grać? Po kiego sobie psuć doznania z pełnej gry? Ja nie oglądam nawet żadnych 'gejmplejów', a co dopiero grać w jakieś bety. Bardzo mozliwe ze dostane dzis kod od znajomego, i wlasnie mysle czy go nie sprzedac powolujac sie w pelni na twoje zdanie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UroborosPL 36 Napisano 16 Czerwiec 2009 Bardzo mozliwe ze dostane dzis kod od znajomego, i wlasnie mysle czy go nie sprzedac powolujac sie w pelni na twoje zdanie :) Mi tak znów nie zależy na kodzie do bety. Jak dostane to spoko jak nie to nie trudno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrianPL 1 Napisano 16 Czerwiec 2009 Bardzo mozliwe ze dostane dzis kod od znajomego, i wlasnie mysle czy go nie sprzedac powolujac sie w pelni na twoje zdanie :) Mi możesz oddać :) choć wcale a wcale nie musisz. :whistling: :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach