UroborosPL 36 Napisano 24 Lipiec 2009 (edytowane) uwazaj bo bedzie Ultima sprowadzala z USA gre :P czy na dobra sprawe jakies inne Polskie sklepy. akurat im dostawa dojdzie do Polski jak u nas bedzie premiera :D Nie zgadzam się :sleep: . Prototype dostałem dzień przed premierom :P EU :) . A jak nie ultima to allegro :iluvff: . Edytowane 25 Lipiec 2009 przez UroborosPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 24 Lipiec 2009 No niestety brak informacji na temat dubbignu w Uncharted 2. Ja sobie nie wyobrażam żadnego polskiego aktora jako Drake ( może Pazura albo Zakościelny ^^? Co wy na to?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UroborosPL 36 Napisano 24 Lipiec 2009 No niestety brak informacji na temat dubbignu w Uncharted 2. Ja sobie nie wyobrażam żadnego polskiego aktora jako Drake ( może Pazura albo Zakościelny ^^? Co wy na to?) A wyobrażasz sobie w GOW III ? :woot: Najlepszym kandydatem Na Drejka :P był by Linda :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 24 Lipiec 2009 Fajnie może jednynie wypaść dubbing w Ratchet and Clank :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 24 Lipiec 2009 No niestety brak informacji na temat dubbignu w Uncharted 2. Ja sobie nie wyobrażam żadnego polskiego aktora jako Drake ( może Pazura albo Zakościelny ^^? Co wy na to?) Cut the crap, jakby to powiedzial nathan z tym pazura/zakoscielnym. A wyobrażasz sobie w GOW III ? :woot: Najlepszym kandydatem Na Drejka :P był by Linda :) . Ja nie, boje sie nawet zaczac wyobrazac ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afwi 0 Napisano 24 Lipiec 2009 Nie zgadzam się :sleep: . Prototype dostałem dzień przed premierom EU :) . A jak nie ultima to allegro :iluvff: . Przed premierOM powiadasz xD Ide z toba o zaklad ze NIKT nie bedzie sprowadzal do sklepow czy nawet na allegro wersji USA ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 24 Lipiec 2009 Przed premierOM powiadasz xD Ide z toba o zaklad ze NIKT nie bedzie sprowadzal do sklepow czy nawet na allegro wersji USA ^^ Jesli chodzi tylko o EXy Sony, tez sie moge zalozyc ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UroborosPL 36 Napisano 25 Lipiec 2009 Przed premierOM powiadasz xD Ide z toba o zaklad ze NIKT nie bedzie sprowadzal do sklepow czy nawet na allegro wersji USA ^^ To premierOM było specjalnie nawet dałem buźkę :). Pożyjemy zobaczymy :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 25 Lipiec 2009 (edytowane) To premierOM było specjalnie nawet dałem buźkę :) . Pożyjemy zobaczymy :) . szczerze, to nie wygladalo mi to na specjalny blad :> lepiej sie przyznac i podziekowac za poprawke xD Edytowane 25 Lipiec 2009 przez AlucardMZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afwi 0 Napisano 25 Lipiec 2009 To premierOM było specjalnie nawet dałem buźkę :) . Pożyjemy zobaczymy :) . ta, specjalnie :) szkoda ze ta buzka pojawila sie dopiero po tym jak napisalem swojego posta ^^ stad tez nie ma tego w moim cytacie twojego posta. co myslicie o tym nowym trybie co-op co wczoraj pokazali? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 25 Lipiec 2009 co myslicie o tym nowym trybie co-op co wczoraj pokazali? Ciekawy. Wymaga współpracy ale znając życie wlepią trophy za zdobycie kilku skarbów pod rząd i zamiast co-op'a każdy będzie sobie rzepkę skrobał :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UroborosPL 36 Napisano 25 Lipiec 2009 (edytowane) ta, specjalnie :) szkoda ze ta buzka pojawila sie dopiero po tym jak napisalem swojego posta ^^ stad tez nie ma tego w moim cytacie twojego posta. co myslicie o tym nowym trybie co-op co wczoraj pokazali? No właśnie tak jak powiedziałeś buźka pojawiła się po twoim poście. I Właśnie dlatego dałem buźkę żeby każdy wiedział o co chodzi. Dobra Nie chce mi się o tym gadać bo to bez sensu... Nowy tryb jest całkiem niezły choć wolę zwykłe TD i DM. Edytowane 28 Lipiec 2009 przez UroborosPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 25 Lipiec 2009 No właśnie tak jak powiedziałeś buźka pojawiła się po twoim poście. I Właśnie dlatego dałem buźkę żeby każdy wiedział co chodzi. Dobra Nie chce mi się o tym gadać bo to bez sensu... Nowy tryb jest całkiem niezły choć wolę zwykłe TD i DM. marna wymowka :o ... A co do tego Gold Rusha, bardzo mi sie ten tryb spodobal, na pewno spedze przy nim troche czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UroborosPL 36 Napisano 29 Lipiec 2009 Gierka nie będzie wymagała instalacji ! Z jednej strony dobrze z drugiej nie. Będzie znów tak jak w jedynce niedoczytane tekstury, dopiero po 15s się pojawiają. Ja bym jednak wolał żeby gra instalowała się na dysku nawet te 30-40 min. No trudno ale gra i tak wymiata pod każdym względem :). twitter twitter2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 29 Lipiec 2009 Gierka nie będzie wymagała instalacji ! Z jednej strony dobrze z drugiej nie. Będzie znów tak jak w jedynce niedoczytane tekstury, dopiero po 15s się pojawiają. Ja bym jednak wolał żeby gra instalowała się na dysku nawet te 30-40 min. No trudno ale gra i tak wymiata pod każdym względem :) . bez przesady. Wolę raz na kilka poziomów poczekać te 10 sekund na początku levela, aż się tekstury naładują, zamiast czekać przy instalacji i zajmować miejsce na dysku... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EndarSeth 171 Napisano 29 Lipiec 2009 A ja na odwrót. Wolę poczekać przy instalacji te pół godziny, żeby potem loadingi wszystkiego były chociaż o te 5 sekund krótsze :) Grę zawsze można potem z dysku wywalić.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 29 Lipiec 2009 A ja na odwrót. Wolę poczekać przy instalacji te pół godziny, żeby potem loadingi wszystkiego były chociaż o te 5 sekund krótsze :) Grę zawsze można potem z dysku wywalić.... To jedno. A dwa, że odciąża się napęd. Instalacja to dobra rzecz dla zdrowia konsoli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 29 Lipiec 2009 Przy U1 napęd jakoś się specjalnie nie przemęczał, więc i tu nie powinno być kłopotu. Rozbraja mnie, że ND jest w stanie wydać grę takiej jakości, która chodzi bardzo płynnie bez dłuższych doczytywać, nie wymagając przy tym instalacji. czyżby inni wydawcy się lenili i szli po najniższej linii oporu...? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PatrykJP19 5 Napisano 29 Lipiec 2009 Przy U1 napęd jakoś się specjalnie nie przemęczał, więc i tu nie powinno być kłopotu. Rozbraja mnie, że ND jest w stanie wydać grę takiej jakości, która chodzi bardzo płynnie bez dłuższych doczytywać, nie wymagając przy tym instalacji. czyżby inni wydawcy się lenili i szli po najniższej linii oporu...? Mi przy Uncharted napęd chyba jednak się przemęczał, strasznie głośno chodził. Dźwięk tak jakby scretchowal :P Tez popieram instalke. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 29 Lipiec 2009 Mi przy Uncharted napęd chyba jednak się przemęczał, strasznie głośno chodził. Dźwięk tak jakby scretchowal :P Tez popieram instalke. Mi co prawda tak nie robil, ale bardzo czesto w nowych lokacjach z opoznieniem (duzym) wczytywal tekstury. Instalka to dobra rzecz mimo wszystko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 29 Lipiec 2009 A ja na odwrót. Wolę poczekać przy instalacji te pół godziny, żeby potem loadingi wszystkiego były chociaż o te 5 sekund krótsze :) Grę zawsze można potem z dysku wywalić.... W Uncharted nie ma loadingów między misjami. Tak samo będzie w Among Thieves. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 29 Lipiec 2009 Jeśli będzie tak dobrze jak w jedynce, to git. Instalka mi jednak nie przeszkadza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 29 Lipiec 2009 W jedynce na początku 4 chaptera wszystko wychodzi i właśnie w takich chwilach człowiek żałuje, że gra nie ma instalki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 29 Lipiec 2009 Jeśli się nie ruszysz to faktycznie widać doczytywanie tekstur, ale zauważyłem to dopiero za drugim przejściem gry. :P Generalnie masz rację. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UroborosPL 36 Napisano 29 Lipiec 2009 W jedynce na początku 4 chaptera wszystko wychodzi i właśnie w takich chwilach człowiek żałuje, że gra nie ma instalki... Dokładnie jest przy etapie 2 kiedy bo 7-9 sec pojawiają się dokładne tekstury... - pierwsze 12s Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach