UroborosPL 36 Napisano 16 Czerwiec 2009 Mi możesz oddać :) choć wcale a wcale nie musisz. :whistling: :) Raczej chyba sprzedać :rolleyes: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PROT 1 Napisano 18 Czerwiec 2009 (edytowane) Po obejrzeniu tego widać jaki "Resident Evil 5" to kicha Sterowanie ruch itd.. http://polygamia.pl/Polygamia/1,95334,6731...ncharted_2.html Edytowane 18 Czerwiec 2009 przez PROT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DIBO55 0 Napisano 18 Czerwiec 2009 (edytowane) co tu duzo pisac ta gierka jest po prostu mistrzowska!!! nic tylko czekac az sie pokaze i bedzie mozna kliknac "kup teraz" ;) Edytowane 18 Czerwiec 2009 przez DIBO55 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UroborosPL 36 Napisano 18 Czerwiec 2009 Po obejrzeniu tego widać jaki "Resident Evil 5" to kichaSterowanie ruch itd.. http://polygamia.pl/Polygamia/1,95334,6731...ncharted_2.html A co ma RE spólnego z U2 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skillz0r 43 Napisano 18 Czerwiec 2009 Nikt niewie oco mu chodzi, ale who cares ^^' Beta? niema i niema... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UroborosPL 36 Napisano 19 Czerwiec 2009 Nikt niewie oco mu chodzi, ale who cares ^^'Beta? niema i niema... Bety nie ma i nie będzie GT rozesłało już chyba wszystkie bety, poza tym już niedługo zamykają betę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rirek 0 Napisano 22 Czerwiec 2009 Do kiedy trwa beta? Bo dopiero zauwazylem ze dostalem kod ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 22 Czerwiec 2009 Do kiedy trwa beta? Bo dopiero zauwazylem ze dostalem kod ;d Sprawdź sobie w opcjach pliku (information). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afwi 0 Napisano 22 Czerwiec 2009 bo albo korzystasz z niego na koncie nie-USA albo beta sie juz skonczyla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrianPL 1 Napisano 22 Czerwiec 2009 (edytowane) To dlaczego beta jest do 28? korzystam z US. Ehh trudno podobno 29 ma ruszyc open beta Edytowane 22 Czerwiec 2009 przez BrianPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 23 Czerwiec 2009 Dyskusje na temat tego czy ktoś ma klucz/chce wymienić/działa mu/nie działa/sprzeda za słoik ogórków proszę prowadzić na PW! Albo założyć osobny temat o kluczach, a nie tu śmiecić :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 23 Czerwiec 2009 kill na 6 dni przed końcem bety chcesz żeby Ci założyli nowy temat i syf tam robili ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 23 Czerwiec 2009 kill na 6 dni przed końcem bety chcesz żeby Ci założyli nowy temat i syf tam robili ;> Jak widzę 20 parę postów w stylu GG to tak. Poza tym może będzie otwarta beta, więc od razu będzie szał pał. Jak ktoś chce wejść i się czegoś dowiedzieć o grze i widzi 3 strony tylko o kodach do bety to idzie gdzie indziej. Nie powiem sam trochę się dałem ponieść w tym względzie, ale bez przesady. /koniec offtopa ok? Jak ktoś ma kody lub je chce, zapraszam do działu TRADE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UroborosPL 36 Napisano 24 Czerwiec 2009 Wczoraj włączyłem Uncharted 2.Wybrałem tryb CO-OP. Prezentuje się świetnie dawno takiego nie widziałem i te walki z Mini-Bossami Mmmm :). Myślałem że Multi w Uncharted będzie zupełnie nie potrzebne ale jak zacząłem grać w betę od razu zmieniłem zdanie :woot: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 2 Napisano 25 Czerwiec 2009 Mnie ten tryb z skarbami osobiście bardzo zachwycił, w Becie animacja jest bardzo płynna , a animacje postaci to mistrzostwo w tej dziedzinie , a poza tym bieganie za tyły wroga i skręcanie im karku niezwykle rajcuje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzychu 3 Napisano 25 Czerwiec 2009 Wczoraj włączyłem Uncharted 2.Wybrałem tryb CO-OP. Prezentuje się świetnie dawno takiego nie widziałem i te walki z Mini-Bossami Mmmm :). Myślałem że Multi w Uncharted będzie zupełnie nie potrzebne ale jak zacząłem grać w betę od razu zmieniłem zdanie :woot: . CO-OP jest na 4 osoby ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 25 Czerwiec 2009 CO-OP jest na 4 osoby ? Na trzy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UroborosPL 36 Napisano 5 Lipiec 2009 Twórcy gry napisali że niedługo podadzą datę wydania gry. Jak myślicie kiedy zostanie wydana ? Ja stawiam na październik/listopad. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzychu 3 Napisano 5 Lipiec 2009 I gdzie ta open beta <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afwi 0 Napisano 5 Lipiec 2009 a kto mowil ze bedzie open beta? bedzie MP demo tydzien lub dwa przed premiera gry - tyle oficjalnie wiadomo. nic nigdy nie bylo mowione o open beta, chyba ze przez ludzi, ktorzy sie nie dostali do closed beta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 5 Lipiec 2009 Twórcy gry napisali że niedługo podadzą datę wydania gry. Jak myślicie kiedy zostanie wydana ? Ja stawiam na październik/listopad. Gdzieś już był taki news, że prawdopodobnie we wrześniu gra się ukaże. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UroborosPL 36 Napisano 5 Lipiec 2009 Gdzieś już był taki news, że prawdopodobnie we wrześniu gra się ukaże. Na oficjalnej stronie PLAYSTATION3 ale po 3 sekundach go nie było. :) Cóż dowiemy się tego nie długo :(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bolek2 8 Napisano 5 Lipiec 2009 http://polygamia.pl/Polygamia/1,95339,6790...rticle_comments Co o tym sądzicie? Czy to możliwe? A jeżeli tak, to jak to możliwe ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reven 3 Napisano 5 Lipiec 2009 http://polygamia.pl/Polygamia/1,95339,6790...rticle_commentsCo o tym sądzicie? Czy to możliwe? A jeżeli tak, to jak to możliwe ? Jak to jak ?? Zwyczajnie. Jak najbardziej możliwe, przy wypuszczaniu nowej konsoli muszą jej dać wsparcie w postaci killerów. Jeszcze fajnie jakby jeden z nicj wyszedł tylko przez cyfrową dystrybucję jako bonus i by się mega sprzedawało. Chociaż nie oczekiwałbym pięknej grafiki, chociaż podobno PSP Go ma lepszy procek, więc świetna okazja żeby takiego ex`a na PSP Go wypuścić. Takie moje gdybanie, bo i tak to pewnie niemożliwe, przy zapewnieniach Sony, że wszystkie gry będą wychodzić i na UMD i w e-dystrybucji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afwi 0 Napisano 5 Lipiec 2009 aaaaaaaaaaaaaaaalbo polygamia nakreca ludzi na cos, co moze byc trailerem Uncharted 2 puszczanym na PSP Go! :) a to swiadczy tylko o tym, ze taki trailer bedzie mozna sobie zobaczyc na konsolce... skoro na e3 nie buchneli na ten temat ani w czerwconym Qore ktore wycieklo to znaczy ze raczej moje wersja tu pasuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach