Skocz do zawartości
Emir

Uncharted 2: Among Thieves

Rekomendowane odpowiedzi

Mi możesz oddać :) choć wcale a wcale nie musisz. :whistling: :)

Raczej chyba sprzedać :rolleyes: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co tu duzo pisac ta gierka jest po prostu mistrzowska!!! nic tylko czekac az sie pokaze i bedzie mozna kliknac "kup teraz" ;)

Edytowane przez DIBO55

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nikt niewie oco mu chodzi, ale who cares ^^'

Beta? niema i niema...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nikt niewie oco mu chodzi, ale who cares ^^'

Beta? niema i niema...

Bety nie ma i nie będzie GT rozesłało już chyba wszystkie bety, poza tym już niedługo zamykają betę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bo albo korzystasz z niego na koncie nie-USA albo beta sie juz skonczyla.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To dlaczego beta jest do 28? korzystam z US. Ehh trudno podobno 29 ma ruszyc open beta

Edytowane przez BrianPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dyskusje na temat tego czy ktoś ma klucz/chce wymienić/działa mu/nie działa/sprzeda za słoik ogórków proszę prowadzić na PW!

Albo założyć osobny temat o kluczach, a nie tu śmiecić :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kill na 6 dni przed końcem bety chcesz żeby Ci założyli nowy temat i syf tam robili ;>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kill na 6 dni przed końcem bety chcesz żeby Ci założyli nowy temat i syf tam robili ;>

Jak widzę 20 parę postów w stylu GG to tak. Poza tym może będzie otwarta beta, więc od razu będzie szał pał.

Jak ktoś chce wejść i się czegoś dowiedzieć o grze i widzi 3 strony tylko o kodach do bety to idzie gdzie indziej. Nie powiem sam trochę się dałem ponieść w tym względzie, ale bez przesady.

/koniec offtopa ok? Jak ktoś ma kody lub je chce, zapraszam do działu TRADE.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj włączyłem Uncharted 2.Wybrałem tryb CO-OP. Prezentuje się świetnie dawno takiego nie widziałem i te walki z Mini-Bossami Mmmm :). Myślałem że Multi w Uncharted będzie zupełnie nie potrzebne ale jak zacząłem grać w betę od razu zmieniłem zdanie :woot: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie ten tryb z skarbami osobiście bardzo zachwycił, w Becie animacja jest bardzo płynna , a animacje postaci to mistrzostwo w tej dziedzinie , a poza tym bieganie za tyły wroga i skręcanie im karku niezwykle rajcuje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wczoraj włączyłem Uncharted 2.Wybrałem tryb CO-OP. Prezentuje się świetnie dawno takiego nie widziałem i te walki z Mini-Bossami Mmmm :). Myślałem że Multi w Uncharted będzie zupełnie nie potrzebne ale jak zacząłem grać w betę od razu zmieniłem zdanie :woot: .

CO-OP jest na 4 osoby ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
CO-OP jest na 4 osoby ?

Na trzy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Twórcy gry napisali że niedługo podadzą datę wydania gry. Jak myślicie kiedy zostanie wydana ? Ja stawiam na październik/listopad.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a kto mowil ze bedzie open beta? bedzie MP demo tydzien lub dwa przed premiera gry - tyle oficjalnie wiadomo. nic nigdy nie bylo mowione o open beta, chyba ze przez ludzi, ktorzy sie nie dostali do closed beta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Twórcy gry napisali że niedługo podadzą datę wydania gry. Jak myślicie kiedy zostanie wydana ? Ja stawiam na październik/listopad.

Gdzieś już był taki news, że prawdopodobnie we wrześniu gra się ukaże.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gdzieś już był taki news, że prawdopodobnie we wrześniu gra się ukaże.

Na oficjalnej stronie PLAYSTATION3 ale po 3 sekundach go nie było. :) Cóż dowiemy się tego nie długo :(.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
http://polygamia.pl/Polygamia/1,95339,6790...rticle_comments

Co o tym sądzicie? Czy to możliwe? A jeżeli tak, to jak to możliwe ?

Jak to jak ?? Zwyczajnie. Jak najbardziej możliwe, przy wypuszczaniu nowej konsoli muszą jej dać wsparcie w postaci killerów. Jeszcze fajnie jakby jeden z nicj wyszedł tylko przez cyfrową dystrybucję jako bonus i by się mega sprzedawało. Chociaż nie oczekiwałbym pięknej grafiki, chociaż podobno PSP Go ma lepszy procek, więc świetna okazja żeby takiego ex`a na PSP Go wypuścić. Takie moje gdybanie, bo i tak to pewnie niemożliwe, przy zapewnieniach Sony, że wszystkie gry będą wychodzić i na UMD i w e-dystrybucji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aaaaaaaaaaaaaaaalbo polygamia nakreca ludzi na cos, co moze byc trailerem Uncharted 2 puszczanym na PSP Go! :) a to swiadczy tylko o tym, ze taki trailer bedzie mozna sobie zobaczyc na konsolce... skoro na e3 nie buchneli na ten temat ani w czerwconym Qore ktore wycieklo to znaczy ze raczej moje wersja tu pasuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi