szymuR93 55 Napisano 8 Grudzień 2009 (edytowane) Nie bardzo wiem kogo mam wybrać z tych 10 podanych wodzów/władców żeby zdobyć część prawdy. Podpowiedź brzmi " mocą swą ŚCINALI wrogów". Jest to glyph z Toskani. Edytowane 8 Grudzień 2009 przez szymuR93 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EndarSeth 171 Napisano 8 Grudzień 2009 (edytowane) Wybierz gości z mieczami :) Edytowane 8 Grudzień 2009 przez EndarSeth Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
K4mpain 0 Napisano 8 Grudzień 2009 Hmm... w AS2 przydałby się jakiś wyższy poziom trudności do wyboru (Alarm = Duuuży problem). Walka praktycznie nie stanowi żadnego wyzwania (wianuszek wrogów atakujących pojedynczo). Wskaźnik zainteresowania strażników bardzo łatwo obniżyć. Większość umiejętności Ezio się po prostu nie wykorzystuje bo i po co skoro każdego można mieczem zatłuc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EndarSeth 171 Napisano 8 Grudzień 2009 (edytowane) Zgadzam sie w 100%. Ja grając 2 raz, nie zamierzam kupować zbroi żadnej (ewentualnie buty), i generalnie starac sie bede zabijac tylko cele (jak....assasyn :) ) Plus w twierdzy rozbuduje tylko dom schadzek :P Jeszcze myślę jak sobie bardziej utrudnić.... Any ideas? Bez leków, to sie rozumie samo przez sie :) Edytowane 8 Grudzień 2009 przez EndarSeth Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lst 13 Napisano 8 Grudzień 2009 Jeszcze myślę jak sobie bardziej utrudnić.... Any ideas? Nie korzystaj z leków np... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koniu 4 Napisano 8 Grudzień 2009 Nie używaj mieczy :P A propos to da się jakoś wyłączyć miecz ? Chodzi mi o to żeby Ezio chodził bez miecza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
K4mpain 0 Napisano 8 Grudzień 2009 (edytowane) Przejdź grę cały czas korzystając z wzroku Assasyna... Chyba wystarczające utrudnienie. Nie ma mapy i całego Hud'a. Jedyny problem to lokalizacja questów. :woot: Edytowane 8 Grudzień 2009 przez K4mpain Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EndarSeth 171 Napisano 8 Grudzień 2009 (edytowane) HUD wyłączyłem już na starcie :) a mieczy nie uzywam z zasady. Tylko HtH, sztylet, noze do rzucania, no i of corz ostrze na cele. Za ten pomysł z wizją non stop, podziękuję. Albo ja bym zwariował, albo oczy by mi wypaliło :D Mieczy chyba nie da sie wyłączyć. Edytowane 8 Grudzień 2009 przez EndarSeth Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 8 Grudzień 2009 (edytowane) Zależyw którym jesteś momencie gry. Jeśli na początku to graj dalej. Dostaniesz się tam razem z dalszym ciągiem fabuły. Zna ktoś odpowiedź na moje pytanie z poprzedniej strony ? Myślę, że to Cię zadowoli (jeśli nie, to podaj więcej szczegółów dotyczących tej zagadki): 1. Joseph, Egypt. c. 1700 B.C.E. 2. Jason, Greece. Prehistory 3. Jesus Christ, Jerusalem. c. 30 4. David and Goliath, Valley of Elah. c. 970 B.C.E. 5. Christ Disrobed, Jerusalem. c. 30 A miecz możesz wyrzucić :D lub schować wciskając |_>. Edytowane 8 Grudzień 2009 przez NewNickPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koniu 4 Napisano 8 Grudzień 2009 Niestety mi nie pomogłeś bo żadnej z tych postaci nie mam do wyboru... Mimo wszystko dzięki za chęci :) Ale ktoś wcześniej napisał o wybraniu postaci z mieczami więc tak spróbuje. Pozdrawiam Koniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wilku123 0 Napisano 8 Grudzień 2009 Pytanie mam o Trophy chodzi mi o Show your Colors pisaliscie wczesniej ze dostajemy cos od matki mam odblokowane 3-4 wiec ktora to (narzuta na ramie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 8 Grudzień 2009 (edytowane) Niestety mi nie pomogłeś bo żadnej z tych postaci nie mam do wyboru... Mimo wszystko dzięki za chęci :) Ale ktoś wcześniej napisał o wybraniu postaci z mieczami więc tak spróbuje. Pozdrawiam Koniu Była zagadka co trzeba było wybrać osoby które maja coś w ręce, i chyba o tą zagadkę Ci chodzi, jestem pewien na 90%. wilku123, napisałem co trzeba zrobić w dziale trofea w temacie o AC2 ;) Edytowane 8 Grudzień 2009 przez NewNickPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koniu 4 Napisano 8 Grudzień 2009 Już dałem radę. Chodziło o miecz a póżniej o jakąś włócznie chyba. Pozdrawiam Koniu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SouL 4 Napisano 8 Grudzień 2009 Pytanie mam o Trophy chodzi mi o Show your Colors pisaliscie wczesniej ze dostajemy cos od matki mam odblokowane 3-4 wiec ktora to (narzuta na ramie) Zbierz 100 piór, włóż je do skrzynki w swojej willi; obejrzyj cut-scenkę; odbierz Auditore Cape i śmignij do Venecji, Taskoni, Forli/Romani, Florencji i Gór aby odblokować trofik. Ludu, mój ludu - GOOGLE nie gryzie. Szybciej i bez potrzeby spamowania uzyskacie odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bolek2 8 Napisano 8 Grudzień 2009 (edytowane) 1. Skąd Minerva znała imię Desmonda i jaką misję mu przekazała? 2. Jak zinterpretować filmik The Truth ? 3. Jak zinterpretować sen Desmonda ? 4. I w ogóle kim była Minerva ? 5. Co się stało później z Ezzio? Czy powiedział innym assassynom co się stało w tamtym pomieszczeniu Kurczę, gra potrafi zaciekawić ! Tyle pytań, a my możemy wysnuć tylko przypuszczenia... Edytowane 8 Grudzień 2009 przez bolek2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wisznia 0 Napisano 8 Grudzień 2009 1. Skąd Minerva znała imię Desmonda i jaką misję mu przekazała? 2. Jak zinterpretować filmik The Truth ? 3. Jak zinterpretować sen Desmonda ? 4. I w ogóle kim była Minerva ? 5. Co się stało później z Ezzio? Czy powiedział innym assassynom co się stało w tamtym pomieszczeniu Kurczę, gra potrafi zaciekawić ! Tyle pytań, a my możemy wysnuć tylko przypuszczenia... 1,2,4 polecam assassinscreed.wikia.com 3. Jakimś niby cudem Desmond miał halucynacje, jakby był sam animusem, w tym śnie się okazuje że Maria(ta, co była "niby Robertem de Sable(ac1)) miała romans z Altairem, z resztą w kodeksie coś o tym jest. Jasno z tego wynika, że Altair miał z nią dziecko. Te halucynacje poza tym(w hideoucie) też były świetne, czułem się jakbym jakiś dobry horror oglądał :P 5. O Ezio nie wiadomo nic, co się później stało. Możliwe, że zaraz po tych wydarzeniach miał dziecko - dlatego w tym momencie pamięci się kończą. A asasyni(wujek, paola, antonio itp) na pewno się o tym od Ezio dowiedzieli - wiadomo było, że coś się dzieje(prorok, itp). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boooh 0 Napisano 8 Grudzień 2009 Witajcie. Też mam podstawową wersję pl i po kilku h grania mam strój altaira i ten ulepszony pas. Może za wcześnie spsioczyliśmy polskiego wydawce ? %P Może przez swoją nieudolność odblokował nam wszystkie dodatki :] Oby ;) (i oby nie wydał łatki usuwającej ten stuff ) pozdro! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cenciak 0 Napisano 8 Grudzień 2009 Witajcie. Też mam podstawową wersję pl i po kilku h grania mam strój altaira i ten ulepszony pas. Może za wcześnie spsioczyliśmy polskiego wydawce ? %P Może przez swoją nieudolność odblokował nam wszystkie dodatki :] Oby ;) (i oby nie wydał łatki usuwającej ten stuff ) pozdro! Tak tylko czy jakie kolwiek łatki będą działały hehe :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SonnyTRK 2 Napisano 9 Grudzień 2009 (edytowane) Widzieliście jest już łatka do pobrania. Co wnosi jeszcze nie wiem... Zapewne naprawia DNA Sequence 11. Edytowane 9 Grudzień 2009 przez SonnyTRK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skillz0r 43 Napisano 9 Grudzień 2009 Właśnie wchodzę do gry, i niema żadnej łatki? Ps. Ale mnie wkurzają te piorka dopiero 30 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lst 13 Napisano 9 Grudzień 2009 (edytowane) Jak się okaże, że PL nie idzie łatać to po prostu oddam gierkę na zasadzie nie zgodna z opisem i huj. Jak nie przyjmą to UOKiK Edytowane 9 Grudzień 2009 przez lst Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SonnyTRK 2 Napisano 9 Grudzień 2009 http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/5251069024/m/9551071318 Lista zmian jakie wprowadza patch 1.0. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej1998 0 Napisano 9 Grudzień 2009 MOże wyjdzie specjalna łatka do Polskiej wersi gry ??????????????????????????????????????????????????????????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SonnyTRK 2 Napisano 9 Grudzień 2009 (edytowane) Może wyjdzie specjalna łatka do Polskiej wersji gry ??????????????????????????????????????????????????????????????? Nie liczył bym na to, bo to Cenega... Edytowane 9 Grudzień 2009 przez SonnyTRK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 9 Grudzień 2009 Czyli patch nie działa z polską wersją? LOL ale niespodzianka... To co, teraz czekamy na DLC... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach