Torba_Piany 97 Napisano 15 Lipiec 2009 Mimo wszystko póki nie pojawi się RDR od firmy Rockstar CoJ jest jedyną produkcją westernową godną polecenia. ...a już wiemy, że szybko się RDR nie pojawi bo przesunęli na 1 kwartał 2010. A co do CoJ to moim zdaniem warto, ale jak stanieje do stówki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bangog 0 Napisano 15 Lipiec 2009 (edytowane) CoJ jest warta zakupienia. Według mie bardzo fajna szczelanka. Tylko czy jest warta tyle żeby kupić ją teraz w wysokiej cenie > Nie wiem, ja kupiłem za troszke ponad 80zł więc problemów nie mialem ^^ Moze zamieszce recke na blogu ;> Edytowane 15 Lipiec 2009 przez Bangog Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianek274 4 Napisano 15 Lipiec 2009 (edytowane) Gdzie wyrwałeś w tak dobrej cenie ;o ? Zamieść recenzję ! Edytowane 15 Lipiec 2009 przez adrianek274 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bangog 0 Napisano 15 Lipiec 2009 (edytowane) Zara na moim blogu xD Eee zapomnialem dopisać że na PC xD @edit Jest już na moim blogu Edytowane 15 Lipiec 2009 przez Bangog Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arteusz 0 Napisano 16 Lipiec 2009 Mam zamiar kupić PS3 przez allegro. Czego mam unikać ? Co najlepiej kupić, czy są różnice w PS3 oprócz pojemności dysków ? Doradźcie mi po prostu jakie kryterium obrać przy zakupie. Czy lepiej kupić 40, 60 czy 80 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 16 Lipiec 2009 assassin's cread czy infamous? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matek237 0 Napisano 16 Lipiec 2009 Jasne, że InFamous! :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EndarSeth 171 Napisano 16 Lipiec 2009 (edytowane) Zależy, czy znasz/grałeś w Assasina :). Teraz jest tani jak barszcz, możesz brać spokojnie obie. Nie, żebym był fanem jakimś strasznym, ale można stracić te 15 godzin na zabójcę templariuszy ;) Pare postów wyżej: Jest temat, gdzie kupić konsole, to tam Ci szybciej doradzą. Ode mnie rada tylko jedna: osoba, od której kupujesz MUSI (MUSI!!!) mieć jakieś transakcje zrobione i pozytywne komentarze. Jak najwięcej. Edytowane 16 Lipiec 2009 przez EndarSeth Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianek274 4 Napisano 16 Lipiec 2009 Ja bym wziął zarówno Assassina jak i inFamous. AC mimo monotonii to bardzo fajna gra, no i bardzo tania jak kolega wyżej wspomniał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
noise 0 Napisano 16 Lipiec 2009 bierz obie ac fajna gierka po wspinasz się, a infamous tylko w demo grałem i mam mieszane uczucia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AGArtha 786 Napisano 17 Lipiec 2009 Assassin's Creed - kup dla relaksu. Trochę spokoju i oderwania się od szaleńczego biegania z karabinem i zabijania 10000 wrogów. Ładna grafika, piękne "widoki" i dobre przygotowanie się do oczekiwanej kontynuacji tego tytułu AC2 ;) Cena również czyni cuda. InFamous - Tu nie będę się rozpisywała, bo niestety tylko "posmakowałam" demka. Jednak gra jest bardzo popularna i chwalą sobie ten tytuł znajomi, którzy go posiadają. Takim sposobem podpisuję się pod wypowiedziami przedmówców i również proponuję Ci zakupić obie gry. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 17 Lipiec 2009 assassin's cread czy infamous? Bierz Assassin's Creed. Gra jest świetna a ruchy Altaira - poezja. Gra nie jest zbyt skomplikowana a wręcz bardzo prosta więc jeżeli cię to odstrasza to lepiej przemyśl zakup. Co do inFamous to gra jest bardzo dobra, Cole podobnie jak Altair wspina się po budynkach choć moim zdaniem jego animacja jest nieco gorsza od asasyna. To dwie podobne gry, w AC jest więcej wspinania się i ucieczek a w inFamous starć, wybuchów czy chociażby wyborów moralnych... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 17 Lipiec 2009 assassin's cread czy infamous? Moim zdaniem to nawet nie masz się co zastanawiać. InFamous oczywiście. Chyba, że chcesz usnąć z nudów nad Assasinem, bo w kółko Macieju będziesz robił to samo. Poza tym, nie wiem czy to ma znaczenie, ale AC nie ma pucharków :D, i będzie Ci ciężko się tej gry pozbyć, bo albo każdy ją miał, albo grał, albo nie chce. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Etherion 0 Napisano 17 Lipiec 2009 Co byście wybrali na moim miejscu: UFC 2009 Undisputed czy Fight Night Round 4. Osobiście przychylam się ku pierwszemu z tytułów (chociaż cena ciągle oscyluje w granicach 180-190 zł :/), jednak chciałbym poznac wasze zdanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 17 Lipiec 2009 Co byście wybrali na moim miejscu: UFC 2009 Undisputed czy Fight Night Round 4. Osobiście przychylam się ku pierwszemu z tytułów (chociaż cena ciągle oscyluje w granicach 180-190 zł :/), jednak chciałbym poznac wasze zdanie. Po demkach (bo w pełne nie grałem) dla mnie lepsze jest UFC. FNR4 jest moim zdaniem grą szybką i trzeba mieć w niej dobry refleks oraz skilla (wystarczy w złą stronę wychylić gałkę i wychodzi ci co innego niż byś chciał)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 17 Lipiec 2009 (edytowane) Co byście wybrali na moim miejscu: UFC 2009 Undisputed czy Fight Night Round 4. Osobiście przychylam się ku pierwszemu z tytułów (chociaż cena ciągle oscyluje w granicach 180-190 zł :/), jednak chciałbym poznac wasze zdanie. Myślę, że za niedługo będzie to pytania z pokroju PES czy FiFa :) Obie gry są świetne - UFC to najlepsze grywalne mma a FNR4 to najlepszy grywalny boks :) Który rodzaj ciulaki wolisz? :) Ściągnij sobie dema i przetestuj obie gry, to nie takie trudne. Osobiście kupiłbym obie FNR4 jest moim zdaniem grą szybką i trzeba mieć w niej dobry refleks oraz skilla (wystarczy w złą stronę wychylić gałkę i wychodzi ci co innego niż byś chciał)... O ile się nie mylę to wychodzi patch we wrześniu dający możliwość klasycznego sterowania Edytowane 17 Lipiec 2009 przez patyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Etherion 0 Napisano 17 Lipiec 2009 Myślę, że za niedługo będzie to pytania z pokroju PES czy FiFa :) Obie gry są świetne - UFC to najlepsze grywalne mma a FNR4 to najlepszy grywalny boks :) Który rodzaj ciulaki wolisz? :) Ściągnij sobie dema i przetestuj obie gry, to nie takie trudne. Osobiście kupiłbym obie Problem w tym, że na razie nie mam podłączonego internetu do konsoli (a killzone leży i się kurzy :sad: ), ponieważ nie opłaca mi się, bo niedługo zmieniam dostawcę (internetu :tongue: ), a grę chciałbym mieć już teraz. Czyli demek nie ściągnę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 17 Lipiec 2009 Problem w tym, że na razie nie mam podłączonego internetu do konsoli (a killzone leży i się kurzy :sad: ), ponieważ nie opłaca mi się, bo niedługo zmieniam dostawcę (internetu :tongue: ), a grę chciałbym mieć już teraz. Czyli demek nie ściągnę. a kiedy podepniesz neta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Etherion 0 Napisano 17 Lipiec 2009 a kiedy podepniesz neta? Prawdopodobnie pod koniec sierpnia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
noise 0 Napisano 17 Lipiec 2009 bierz FNR 4 grałem w demko może ze 200 razy i dalej nieraz włączę, aby tłuc HATTON'a xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melo 0 Napisano 19 Lipiec 2009 Witam Mam do Was pytanie czym różni się konsola z dyskiem 80gb oraz 40gb. Czy tylko pojemnością dysku czy też może konsola z 40gb dyskiem ma jakąś wadę a 80gb nie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
noise 0 Napisano 19 Lipiec 2009 Z tego co pamiętam to między 40 gb a 80 gb nie ma żadnej różnicy. 60 GB odtwarza gry z ps2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amadik95 0 Napisano 19 Lipiec 2009 Witam wszystkich dopiero za 2 dni będe miał konsole i nie wiem jakie dwie gry kupić.Wybrałem tylko jedną Killzone 2 .Może pomożecie mi wybrać jakiś bardzo fajny tytuł który dostarczy dużo zabawy. I żeby trofea w niej nie bazowały przedewszystkim na grze przez internet :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzychu 3 Napisano 19 Lipiec 2009 (edytowane) Witam wszystkich dopiero za 2 dni będe miał konsole i nie wiem jakie dwie gry kupić.Wybrałem tylko jedną Killzone 2 .Może pomożecie mi wybrać jakiś bardzo fajny tytuł który dostarczy dużo zabawy. I żeby trofea w niej nie bazowały przedewszystkim na grze przez internet :) Powiedz dokładniej jakiego typu gry lubisz, bo tak ogólnie to moge polecić jedynie Uncharted i LBP :tongue: Edytowane 19 Lipiec 2009 przez krzychu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amadik95 0 Napisano 19 Lipiec 2009 To może być jakaś strzelanka, wyścigi(oprucz Burnouta) zręcznościówka (za wyjątkiem Mirror Edge) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach