jarkaj17 0 Napisano 4 Listopad 2013 Witam chetnie pogram z kims w bf 3,4, black ops 2, medal of honor warfighter, far cry 3 , assassins creed 3 moj nick to kajmus1706 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biggi_morr 1 Napisano 4 Listopad 2013 (edytowane) Siema! Chętnych do wspólnego grania w BF3, BF4, FIFA 13 zapraszam - PSN ID el_morr Edytowane 4 Listopad 2013 przez biggi_morr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebastian44 0 Napisano 7 Listopad 2013 Szukam osób chętnych do robienia trofeów (PS3) i XP w Battlefield 4, gg: 47087275, PSN ID: sebastian44 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzefrej 0 Napisano 9 Listopad 2013 siema PSN : Dzefrej _1 Battlefield 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Domi-PL88 0 Napisano 10 Listopad 2013 Witam chętnie pomogę w robieniu trofeów grywam w killzone 2,3 , uncharted 2,3 , call Of duty wszystkie części i battlefieldy . PSN id : Domi-PL88 Szukam pomocy w residencie 5 do co opa . Zapraszam grywam codziennie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RA1D3No 0 Napisano 10 Listopad 2013 (edytowane) GTA V, COD Modern Warfare 3, COD Black Ops II, COD Ghosts PSN: RA1D3No Edytowane 26 Listopad 2013 przez RA1D3No Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fighterzysko 189 Napisano 10 Listopad 2013 Fighter___PL CoD: Ghost BF4 Diablo 3 Dark Souls Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WikFlesh 16 Napisano 14 Listopad 2013 Witam, chciał bym porobić trofki w grach. Jeżeli ktoś szuka wspólnej osoby do gry to dodawajcie mnie :) WikFlesh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eRniPL 3 Napisano 22 Listopad 2013 GTA V jak na razie później będzie więcej ID: eRniGuysPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek882 8 Napisano 23 Listopad 2013 (edytowane) Ktoś chętny pograć w cod ghosts na multi? Mój nick Jarek8821 Hs jest Edytowane 23 Listopad 2013 przez Jarek882 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oskii 0 Napisano 27 Listopad 2013 Ktoś chętny na Battlefield 4?? PSN: Oskii89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karloskb 0 Napisano 28 Listopad 2013 FIFA 14 PSN: karloskb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pannowak5 15 Napisano 29 Listopad 2013 fifa 14 trofea + sparing Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WikFlesh 16 Napisano 29 Listopad 2013 Naruto SUNS 2 oraz wszystkie inne które posiadam (zapisane na profilu poniżej, wystarczy kliknąć). Licze także na trofki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
micromic 2 Napisano 3 Grudzień 2013 Poszukuję osób które mają plusa i mają albo mogą pobrać nfs most wanted (2012), do trofeum 5 osób i innych ;) Mogę też pograć online :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konioczynka 1 Napisano 3 Grudzień 2013 Grid 2 dla ogarnietych wyścigów w sieci Demons Souls Far Cry ... PLUS Konioczynka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FancyMichael 77 Napisano 3 Grudzień 2013 Ktoś chętny do pogrania w Uncharted 3? Właśnie rozpoczynam multi więc z chęcią również jakieś coopy tudzież trofiki idzie powbijać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fighterzysko 189 Napisano 5 Grudzień 2013 Szukamy chętnych do BF4 i Killzone. Oczywiście PS4. PSN id: Fighter___PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
micromic 2 Napisano 10 Grudzień 2013 Mam już NFS Rivals (trochę słaba) ale jeśli ktoś ma i może dać mi się złapać, bardziej grałem w karierę gliny teraz ogólnie, to zapraszam do gry, i jeśli ktoś chciałby nabić sobie jakieś trofea do gier z ps plusa (mam od początku wszystkie duże gry) lub pograć online (Tylko PS3) , to mój nick:micromicPL < PSN IDDo modów: Przepraszam, wiem, nie dawno pisałem, ale teraz już wszyscy będą wiedzieć jakie mam gry i w co mogę pograć ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WikFlesh 16 Napisano 10 Grudzień 2013 Jeżeli ktoś chce pograć w multi to zapraszać mnie do znajomych. Gry ukazane są w odnośniku poniżej :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xizitro 0 Napisano 11 Grudzień 2013 Witam poszukuje osób do wspólnego pykania w : GTA IV GHOST RECON FUTURE SOLDIER GT5 NFS MOST WANTED ARMY OF TWO ( wszystkie 3 części ) UNCHARTED 2 i 3 FIFA 13 FIFA STREET DIABLO 3 RESIDENT EVIL 5 i 6 COD GHOST PSN id : xizitro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martaa 22 Napisano 14 Grudzień 2013 (edytowane) Witam :) chętnie pogram w resident evil 5 burnout uncharted 2 Hitmana ( zagram w twój kontrakt ) Jeśli ktoś zainteresowany proszę o pw to podam swojego PSN :thumbsup: Chętnie zagram z KAŻDĄ dziewczyną :bunny: Edytowane 16 Grudzień 2013 przez Martaa 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tiger2142 0 Napisano 15 Grudzień 2013 Chętnie zagram w Fife 14, Fife Street i może coś innego się znajdzie. PSN: potato1919 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
depcik94 33 Napisano 16 Grudzień 2013 Zagram w Blacklight Retribution i Warframe PSN: depcik94 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bajaaaa 6 Napisano 17 Grudzień 2013 battlefield 3, gta 5 , payday 2 :Did: biovital_pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach