alex_dp 1 Napisano 26 Styczeń 2014 Ja chętnie pogram w: Uncharted 2, Borderlands 2, Far Cry 3, Dead Nation, Lara Croft, Rayman Origins, Killzone 2, FIFA 13, NBA 2k14, i wiele wiele innych (można sprawdzić gry w liście trofeów). Granie po wcześniejszym ustaleniu, gdyż nie każdy termin mi pracuje (praca, delegacje, tego typu sprawy). Headset posiadam.Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
messiah1992 0 Napisano 26 Styczeń 2014 Battlefield 3 GTA 4 Minecraft Crysis 3 NFS Most Wanted NFS Hot Porsuit ID : messiah1992 Gram codziennie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Badder 0 Napisano 26 Styczeń 2014 Uncharted 3 Oszustwo Drake'a The Last of Us Dead or Alive 5 Ultimate ID = Badder1191 Gram często, nawet codziennie, jeśli czas sprzyja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wikarek5 0 Napisano 27 Styczeń 2014 Tez szukam kogoś do pogrania. Gry możecie w sumie sprawdzić na liście trofeów :DGram przeważnie w weekendy ale od początku lutego mam ferie więc będzie można trochę bardziej pocisnąć :) Headset'a nie mam, no a PSNid jest po lewej pod avatarem ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mazzior 8 Napisano 28 Styczeń 2014 Ja niedawno zakupiłem PS3 i póki co dysponuje dość ubogą kolekcją gier ale np. U3 oraz Bordelands 2 jest dostępne na PS+ Słać zapro! ;) Mazzior Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
massacer 18 Napisano 28 Styczeń 2014 Poszukuję chętnych do wspólnej gry oraz wbijania trofeów online w crysis 3. nick na Psn: Breakingreaper ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niuchacz 0 Napisano 28 Styczeń 2014 PSN Niuchacz, boost lvl w AC:4 oraz spec ops w MW3 i MW2, hs jest ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronnie80 23 Napisano 28 Styczeń 2014 PSN : Ronnie8094Parę gierek jest m.in. U3, BF3, Grid 2, Dirt 3 itd zawsze coś się znajdzie do wspólnej gry :) HS mam wiec komunikacja będzie :) Gdyby ktoś chciał pograć to zapraszać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ms0005PL 0 Napisano 28 Styczeń 2014 (edytowane) Witam, chętnie pogram z kimś online i wspólnie pozdobywam jakieś trofea. (klikajcie w baner poniżej - w jakie gry mogę grać) .Psn Id: Ms0005 Edytowane 28 Styczeń 2014 przez Ms0005PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Badziu90 0 Napisano 29 Styczeń 2014 Jestem chętny do gry online. PS3 posiadam od kilku miesięcy więc trochę kaleczę ale co tam. Headset w planach. Gry jakie posiadam: wszystko z plusa od października, Far Cry 3, GTA 5, AC III, NFS Hot Pursuit i Most Wanted i kilka innych. W przyszłości zakup BF4, FIFA 14 i D3. Jeśli ktoś chce pograć to mój psn id badziu90x. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marzen200 0 Napisano 29 Styczeń 2014 Chętnie zagram na PS3 w Battlefield 4, Far Cry 3, Borderlands 2, NFS Hot Pursuit. Headsetu nie mam, nie pogardziłbym, gdyby ktoś mógł rozmawiać przy pomocy Skype/TS3, ale wiadomo, że nie każdemu to pasuje przy grze na konsoli. ;) PSN: Marzen200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hipokrates 0 Napisano 1 Luty 2014 Pytam może w nieodpowiednim miejscu, ale chciałbym kupić 1 grę pod tryb Multi i zastanawiam się nad 3 pozycjami: Battlefield 4, The Last of Us, Batman - Arkham Origins. Co według waszych opinii o doświadczeń jest najlepszym wyborem?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mazzior 8 Napisano 4 Luty 2014 W żadną z tych gier nie grałem i też mam dylemat. BF4 to klasyczny FPS wiec teoretycznie każdy wie z czym to się je. TLoU wygląda BARDZO fajnie w multi - na podstawie filmików z YT i tu widać, że nie jest to zwykłe napier... we wszystko co sie rusza - dla mnie pozycja obowiązkowa do zakupienia. Batmana nie grałem. Mnie zastanawia jeszcze Diablo 3 - czy jako fan MMO odnajdę się w Diablo? Wiem, że nie jest to MMO i żadnej takiej pozycji na PS3 nie znajdę ale... czy D3 oferuje ciekawą, "nieskończoną" rozgrywkę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zagaj1988PL 0 Napisano 7 Luty 2014 Witam Od dawna mam ps3 ale jakos nigdy nie bylo czasu żeby pograć. Posiadam kilka dobrych tytułów w które moge pograć na live. Mój psn: Zagaj1988PL Headset: jakis tam mam Zapraszam a napewno coś zagramy, gram głównie wieczorami codziennie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wicek65 4 Napisano 7 Luty 2014 Chętnie ustawiłbym się z jakąś ekipą na The Last of Us. Poza tym głównie męcze NBA2k14. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eXo 2 Napisano 9 Luty 2014 Chętnie pogram w minecraft, GTAV, diablo III hc/sc i najwięcej w tej chwili w tlou. ID exo88pl, hs: jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bero1910 2 Napisano 10 Luty 2014 GTA V,Driver ,AC III,i wiele wiele innych :) HS-jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
struzik 0 Napisano 11 Luty 2014 Chętnie pogram w diablo III :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mazzior 8 Napisano 12 Luty 2014 Na chwilę obecną zakupiłem Killzone 3 więc męczę ten tytuł w multi oraz nadal Uncharted 3 - które uważam za fenomenalne! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WikFlesh 16 Napisano 16 Luty 2014 Jutro dojdzie o 18 nagrywarka PS3 i szukam chętnych do "COOP", (UWAGA! Bez HS!). Gry ogrywane: Borderlands 2, Diablo III, LBP2, LBP Karting. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OsamaBombLaden87 14 Napisano 17 Luty 2014 (edytowane) Gry: (wszystkie co-op'y z PS + od wrzesnia 2013 do ... stycznia 2015 ;) ) + GTA Online psn: OsamaBombLaden87 HS: Jest ! Godziny gry: pon-pt od okolo 20 + weekendy do umowienia sie GG: 3830540 Zapraszam ale wylacznie z HS :) Edytowane 1 Kwiecień 2014 przez OsamaBombLaden87 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gierus222 0 Napisano 18 Luty 2014 (edytowane) Ja chętnie bym pograł w np -Far Cry 3 -AC III -Saints Row The Third -Cod Mw2 -Grid 2 -Payday the Heist GTA 5 Tomb Raider Hs -nie mam piszcie do mnie w wiadomościach jak byście chcieli mnie zaprosić do psn Pozdro super forum Edytowane 3 Marzec 2014 przez gierus222 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mazzior 8 Napisano 19 Luty 2014 Doszedł HS :) Męcze: - Uncharted 3 - Killzone 3 - GTA 5 - za kilka dni ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jez_Jerzy_89 1 Napisano 20 Luty 2014 Zapraszam do gry w borderlands 2 Hs jest :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tyrfiing 0 Napisano 24 Luty 2014 Z chęcią pogram w Borderlands 2 lub gtaV, HS posiadam ;) Gram zazwyczaj w godzinach popołudniowych, ale różnie bywa :). psn: Tyrfiing Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach