herrAnon 0 Napisano 9 Sierpień 2012 Pytanie- jak to jest z serwerami w MW2? Gra ma już kilka lat na karku i jak wygląda znajdowanie gier? Grę wymieniłem ponad rok temu a z chęcią bym wrócił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 9 Sierpień 2012 Grałem jeszcze tydzień temu i nie było żadnego problemu - wyszukuje mecze tak samo szybko, jak w MW3 chociażby. Lobby zawsze pełne i levele też zróżnicowane (sporo nowicjuszy). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kupczyn 5 Napisano 9 Sierpień 2012 ludzi trochę gra, jakiś tuber się znajdzie ale nie w każdym meczu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakov. 5 Napisano 11 Sierpień 2012 Chętnie z kimś pogram, mile widziany headset- PSN : Jakov3k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ryadman 0 Napisano 11 Sierpień 2012 Nareszcie dobrze mi dziala internet i przydalby mi sie ktos do dobicia platyny na special ops :) moje id ryadman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
katzkiRDM 0 Napisano 8 Wrzesień 2012 Nareszcie dobrze mi dziala internet i przydalby mi sie ktos do dobicia platyny na special ops :) moje id ryadman Dużo misji ci zostało do zrobienia platyny? Mi została około połowa i stwierdzam, że niektóre misje są awykonalne (chodzi mi o to że jestem niecierpliwy). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zwierz82 0 Napisano 10 Wrzesień 2012 Chętnie pogram w spec-ops. hs jest id zwierz82 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sieni4 7 Napisano 19 Wrzesień 2012 Chętnie pogram w DM PSNid Sieni4_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kupczyn 5 Napisano 6 Listopad 2012 Klan A~T! poszukuje ogarniętych ludzi z headsetem i naturalnie dobrym skillem. Piszcie do mnie psnID kupczyn a ja was przekieruje do założyciela. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kupczyn 5 Napisano 17 Listopad 2012 Ktoś może się orientuje jak to jest z grą na mapach z dlc to zależy od przypadku na jakiej mapie zagramy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZayeBeesty85 24 Napisano 20 Listopad 2012 Dokładnie tak. Normalne losowanie map, nie możesz wybrać czy chcesz grać na mapkach podstawowych czy tych z DLC. Dodatkowo będzie Cię łączyc jedynie z tymi osobami, które posiadają odpowiednie DLC co Ty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Splash 0 Napisano 30 Listopad 2012 Witam . Pytam bo nie miałem jeszcze do czynienia na PS3 z serią Call Of Duty i tu pytanie czy jak kupie z allegro MW2 używane to multi będzie działać jest tam jakiś key do multi czy coś czy nic nie ma i można z używaną grać normalnie ? . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZayeBeesty85 24 Napisano 30 Listopad 2012 Kupujesz używaną i śmigasz multi do oporu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeVaN 0 Napisano 12 Styczeń 2013 Gra w to jeszcze dużo osób? Bo sie zastanawiam czy wydawać kase na MW2 czy na dodatek do NFS xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kupczyn 5 Napisano 12 Styczeń 2013 Bez problemu znajduje gry nawet z dlc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeVaN 0 Napisano 12 Styczeń 2013 A jeszcze jedna sprawka. Czy każda gra wypuszczona na rynek europejski PAL posiada napisy w jezyku polskim?? Przosze o szybką odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kupczyn 5 Napisano 12 Styczeń 2013 Każda nie, kupujesz w danym języku niektóre mają do wyboru ale nie tutaj używkę angielska kupisz za 50zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FirstInFight 2 Napisano 23 Styczeń 2013 Jest ktoś chętny na spec opsy? Brak HS PSN: FirstInFight1910 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
c0r 29 Napisano 23 Luty 2013 Ja już platynkę mam, pomógł mi świetny użytkownik Danny27v, ma tu chyba konto na tym forum. Ogólnie spec opsy były dość trudne, najwięcej trudu sprawił nam etap na statku, w którym trzeba było robić wyłomy. Ja na końcu przy ostatnim wyłomie zawsze coś psułem, ale udało się. Za drugim razem przeszliśmy ostatni spec ops na statku, z jugernautami. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biszkopt 0 Napisano 9 Marzec 2013 siemandero chetnie ponapizdzam w ta odslone COD dodawac do znaj. viktoria_ruszow nie mam hs pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SadamPL 5 Napisano 15 Sierpień 2013 Jedna ogarnięta osoba potrzeba do CO-OPa. PSN ID:SadamPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przem0 6 Napisano 15 Sierpień 2013 masz hs? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszek79 44 Napisano 21 Wrzesień 2013 Ostatnio kupiłem właśnie tą odsłonę coda, ale gra na multi to masakra, tam już chyba tylko sami wyjadacze zostali, ale jak ktoś jest chętny jeszcze pograć to dodawać. Psn kamluk1221 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mack 10 Napisano 10 Październik 2013 a ja wróciłem do MW2 po kilku latach (to był mój pierwszu COD i dostawałem niezłe baty) i gra sie całkiem całkiem, miałem nawet kilstreak 23 i głupio staciłem nuke'a. Jedynie jak sie trafi na polskich cwaniaczków z klanu TKN to nie da sie pograć. Czy jeśli lista fragów pojawia się na kolorowo to lobby jest zhakowane? Co to znaczy jeli gostek ma clan tag coś w rodzaju [{.....}] i pojawia się na jego wizytówce "unbound" - to jakiś cheat ? Ja nie mogę sobie wpisywać w clan tagu symboli "{}" - pojawia sie komunikat - niedozwolony znak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 10 Październik 2013 Jak widzisz coś kolorowego to odrazu wychodź z lobby bo pewno jest zhackowane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach