serCarlos 0 Napisano 1 Listopad 2013 Ja niestety się nie zorientowałem, w kwestii hakowania. Jestem szczęśliwym posiadaczem konsoli może nie cały rokwię nie jestem jeszcze aż tak obcykany w tych sprawach. Ale moja zabawa trwała, krótko Ponieważ mając lev 30 wszedłem na zhakowany serweri stałem sięposiadaczem lev 75 co mnie bardzo wkur.... nie ma nic gorszego jak uproszczone zdobycie wszystkiego co możliwe. A nie samodzielny rajd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kinius26 5 Napisano 10 Styczeń 2014 witam ktos chetny na spec ops ? psnid: kinio26 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eRniPL 3 Napisano 11 Styczeń 2014 witam ktos chetny na spec ops ? psnid: kinio26 siemka ja mógłbym ale komunikacja skype albo ts bo hs nie posiadam na razie :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kinius26 5 Napisano 12 Styczeń 2014 siemka ja mógłbym ale komunikacja skype albo ts bo hs nie posiadam na razie :/ ja tez nie mam ,jak nie bedzie cieło to damy rade :) dodaj mnie do znajomych lub podaj psn id Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kinius26 5 Napisano 14 Styczeń 2014 ma ktos jeszcze cod mw 2 ,potrzebna pomoc w przejsciu 2 misji spec ops wpisywac jakby co od razu psnid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sawikola 0 Napisano 28 Styczeń 2014 Witam jest ktoś jeszcze chętny do zrobienia gwiazdek w paru misjach? Sam nie mogę dać rady :( Psn.sawikola Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kinius26 5 Napisano 28 Styczeń 2014 Witam jest ktoś jeszcze chętny do zrobienia gwiazdek w paru misjach? Sam nie mogę dać rady Psn.sawikola Pozdrawiam. jakie misje ci zostaly? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niuchacz 0 Napisano 28 Styczeń 2014 PSN Niuchacz hs jest także się dogadamy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sawikola 0 Napisano 29 Styczeń 2014 (edytowane) Witam mam do przejścia jeszcze ze 6 misji na 3 gwiazdki jakoś dam rade, ale masakra jest całe ECHO tam nie mam żadnej. I jeszcze jedno macie jakiś patent na trofeum PITT BOSS? Edytowane 29 Styczeń 2014 przez sawikola Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spike1314 47 Napisano 1 Luty 2014 (edytowane) I jeszcze jedno macie jakiś patent na trofeum PITT BOSS? Najważniejsze to używać tylko pistoletów i trafiać tarcze na 1 strzał, dostajesz za to bonusowo odliczenie czasu za celność o ile pamiętam. Edytowane 1 Luty 2014 przez spike1314 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sawikola 0 Napisano 3 Luty 2014 Najważniejsze to używać tylko pistoletów i trafiać tarcze na 1 strzał, dostajesz za to bonusowo odliczenie czasu za celność o ile pamiętam. coś mam chyba nie tak z tą grą, już ze100 razy to przechodzę i czasu nie odlicza :( , oglądałem na you tube i tam faktycznie to działa , a może to działa na Xbox.? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kinius26 5 Napisano 3 Luty 2014 coś mam chyba nie tak z tą grą, już ze100 razy to przechodzę i czasu nie odlicza , oglądałem na you tube i tam faktycznie to działa , a może to działa na Xbox.? odlicza spojrz na czas w jakim przeszedles (ale podczas dobiegniecia do konca a pozniej spojrz na czas ostateczny) tez tak myslalem z poczatku wystarczy ze przejdziesz w ok 33 sek i tam ci odlicza z 4-5 sek ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sawikola 0 Napisano 7 Luty 2014 odlicza spojrz na czas w jakim przeszedles (ale podczas dobiegniecia do konca a pozniej spojrz na czas ostateczny) tez tak myslalem z poczatku wystarczy ze przejdziesz w ok 33 sek i tam ci odlicza z 4-5 sek ) dzięki za wskazówki ale u mnie to naprawdę nie działa już tyle razy grałem że chociaż raz by coś odliczyło najlepszy mój czas to 30,40 i nic :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kinius26 5 Napisano 7 Luty 2014 ale grasz normalnie w kampanii ? nie spec ops bo to w kampanii musi byc ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sawikola 0 Napisano 7 Luty 2014 ale grasz normalnie w kampanii ? nie spec ops bo to w kampanii musi byc ? to już wszystko jasne! cały czas gram w spec ops, nie wiedziałem że to trzeba w kampanii zaraz siadam i może się uda :) Wielkie dzięki za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kinius26 5 Napisano 7 Luty 2014 to już wszystko jasne! cały czas gram w spec ops, nie wiedziałem że to trzeba w kampanii zaraz siadam i może się uda :) Wielkie dzięki za pomoc. i jak wbiles trophy z tymi tarczami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sawikola 0 Napisano 7 Luty 2014 i jak wbiles trophy z tymi tarczami? tak udało się, dzięki Twojej pomocy, raz jeszcze wielkie DZIĘKI. Tak to pewnie jeszcze długo bym to męczył, jeszcze parę ops i platyna wpadnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raven1209 0 Napisano 31 Marzec 2014 Szukam osoby do Spec Ops do wbicia wszystkiego na 3 gwiazdki ;) Mam HS gram też nie najgorzej. Chodzi o wbicie platyny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubarescue 0 Napisano 7 Wrzesień 2014 Gdyby ktoś chciał powbijać trofki na spec ops to służe pomocą bo mi również ich brakuje :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dr-yogi-reborn 1094 Napisano 15 Grudzień 2014 (edytowane) :) Edytowane 24 Luty 2015 przez dr-yogi-reborn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 14 Wrzesień 2015 zlota lopata dla mnie ale mam pytanko ktos chce przejsc wszystkie spec opsy? :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 14 Wrzesień 2015 zlota lopata dla mnie ale mam pytanko ktos chce przejsc wszystkie spec opsy? :P Jo moge spróbować :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach