robak123 16 Napisano 28 Czerwiec 2008 narazie pykam powoli w kał of druty 4 multi, ach ten pad :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arbuz 0 Napisano 1 Lipiec 2008 3 czwórki ! - MGS4 - GTA IV - CoD 4 To chyba normalne xD ( plus jeszcze czasem w Dance Dance Revolution na PS2, i Civ 4 na PC ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGpl 1 Napisano 1 Lipiec 2008 WarHawk i nic więcej się nie liczy,prócz chęci zostania Generałem:] HeHe, no i czasami jeszcze Unreal III. Reszta się nie liczy,jak narazie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ziomus 0 Napisano 1 Lipiec 2008 ja od 0.00 jak bedzie juz aktualizacja z Trofeami zaczynam pykac w - Ratcheta - The Darkness Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Larry_Nash 1 Napisano 2 Lipiec 2008 Edit: Teraz pykam tylko i wyłącznie w MGS4 i czasami w MGO. Te gry/filmy są gargantuicznie dobre! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 13 Lipiec 2008 Aktualnie gram: - PAIN - Stardust HD - PixelJunk@Monsters - Bad Company online Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon 2 Napisano 13 Lipiec 2008 USUNĄĆ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SpacierShark123 0 Napisano 13 Lipiec 2008 ICON - (Single Player) Genji - Muszę przejść tą grę ale nie potrafię jej pojąć Viking Battle For Asgard - świetna gra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon 2 Napisano 13 Lipiec 2008 http://allegro.pl/item393922116_assassins_...a%5D_od_ss.html Sorry za linka ale czy to jest 1-sza spolszczona gra na PS3 ?? xD Żeby OT nie było to ja teraz męczę Super Stardust'a ^^ Ojj nie wiem czemu dwa razy się napisało. Proszę usunąć poprzedniego posta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meloonek 0 Napisano 13 Lipiec 2008 GTA 4 i UWAGA Splinter Cell DOuble Agent ( takiej radochy jak ta gra nie dała mi żadna inna. Gra ktoś w online w to jeszcze wogóle bo nie mam jak sprawdzić) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kpargiela 0 Napisano 19 Lipiec 2008 GTA IV FiFA 08 MGS 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 19 Lipiec 2008 MGS4, GH3 i ... wracam do Guild Warsa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
covalt 0 Napisano 19 Lipiec 2008 Ostatnio tylko GTA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r0oFie 11 Napisano 23 Lipiec 2008 Ostatnio tylko GTA. Tak samo, niedlugo BF Bad Company Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Lipiec 2008 ja pykam w MGS4 , MGO i HS na hell Później chcę kupić BF:BC i SC4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 23 Lipiec 2008 Ja GTA ukończyłem drugi raz, więc czasem GTA a czasem Dragon Ball Z Shin budokai na PSP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SpacierShark123 0 Napisano 23 Lipiec 2008 Unreal Tournament 3 + Speed freak + Speed berserker + Low Grav + Instangib + low kill speed jakoś tak to szło i żadna gra mi nie dała takiej radochy co ta na takich ustawieniach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
optic 0 Napisano 23 Lipiec 2008 Mam pytanie ja gram w Battlefielda bad company online czy dziala tam Frag Fx Bo na padzie gram i nie wiem czy kupic sobie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 23 Lipiec 2008 Mam pytanie ja gram w Battlefielda bad company online czy dziala tam Frag Fx Bo na padzie gram i nie wiem czy kupic sobie ?? Graj na padzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Accoun 0 Napisano 23 Lipiec 2008 Splinter Cell DOuble Agent ( takiej radochy jak ta gra nie dała mi żadna inna. Gra ktoś w online w to jeszcze wogóle bo nie mam jak sprawdzić) Mam, mogę pograć czasem, ale muszę przyznać, że strasnie lamię... A gram w GTAIV, demo Civ: Rev, demo Battlefielda, GT: HD. Ew. na PC w The House Of The Dead (2,3 i The Typing Of The Dead)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 23 Lipiec 2008 Ratchet and Clank: Tools of Destruction Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MxD 0 Napisano 23 Lipiec 2008 Uncharted: Drake's Fortune; gra jest super ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traju 0 Napisano 23 Lipiec 2008 Przede wszystkim MGS 4 i GTA IV no i okazjonalnie ferrari challenge i demko BF:BC. Jak mi się znudzą to planuję kupić GT5: Prologue Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarek1979 0 Napisano 24 Lipiec 2008 Heavenly Sword (Hell Mode) Super Stardust HD GT5 Prologue Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Lipiec 2008 GTA 4 xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach