TRaCeGuitar 1141 Napisano 9 Grudzień 2012 One Piece: Pirate Warriors ( dzięki ExVitallin_PL )...jak ktoś chętny do zabawy w pirackiej ekipie to zapraszamy ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 9 Grudzień 2012 Taka prosba/sugestia na przyszlosc..nie czytaj/komentuj moich postow lub...czytaj je ze zrozumieniem..ok? Marudź dalej. Przeanalizowałem dokładnie i po prostu mam pompę z tych twoich wyciągniętych wniosków po paru godzinach z FC3 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pony o))) 46 Napisano 9 Grudzień 2012 (edytowane) Marudź dalej. Przeanalizowałem dokładnie i po prostu mam pompę z tych twoich wyciągniętych wniosków po paru godzinach z FC3 :) Panie pompka analityku..czytaj ze zrozumieniem bo dalej nie skumales mojego postu nt fc3..ostatnia szansa ;) Edytowane 9 Grudzień 2012 przez pony o))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lemieuxleeds 29 Napisano 10 Grudzień 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Suk_eI-5OZA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzczepanSzczur 14 Napisano 10 Grudzień 2012 Ja gram w Guardians of Middle Earth. Dlaczego nikt nie założył jeszcze tematu o tej grze? W sumie takie gry to rzadkość na konsolach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FancyMichael 77 Napisano 10 Grudzień 2012 (edytowane) Skyrim, Skyrim i jeszcze raz Skyrim gra miażdży jaja i urywa łeb przy samej dupie MEGA!!!!! Edytowane 10 Grudzień 2012 przez FancyMichael 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejvid1234 124 Napisano 10 Grudzień 2012 Bulletstorm ukończony, a więc zaczynamy nietoperka ! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pony o))) 46 Napisano 11 Grudzień 2012 darkness...po ograniu dwojki i zajarniu sie klimatem teraz czas na poznanie historii jackiego od poczatku...patton jako glos ciemnosci \m/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 11 Grudzień 2012 Ja sie zaraz biore za inFamous'a, bo wymieniłem a praktycznie jeszcze nic nie grałem... Grałem tam trochę, pierwszą misje ukończyłem, ale znazło się sporo innych lepszych tytułów że o tym zupełnie zapomniałem... Gierka całkiem fajna, ale słyszałem że dwójka sporo lepsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motoko 36 Napisano 11 Grudzień 2012 Skyrim, Skyrim i jeszcze raz Skyrim Nuda, Nuda i jeszcze raz Nuda. Zaluje w sumie ze te gre kupilem. Nie wiem w sumie czego sie spodziewalem po podrasowanym Oblivionie, chyba uleglem hype'owi. Po paru godzinach dalem sobie z ta gra spokoj, obecnie lezy na polce i zbiera kurz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flinston 11 Napisano 11 Grudzień 2012 Sleeping Dogs a potem pewnie FC3 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 11 Grudzień 2012 x +com + ufo = naprawdę zajebista gra!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wacek_l 0 Napisano 11 Grudzień 2012 pytanko czy w Medal of Honor można grać przy pomocy Karabin Precision Shot 3 taki jak np ten z allegro http://allegro.pl/joypad-ps3-move-pistolet-precision-shot-3-box-i2831292900.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian1990004 35 Napisano 11 Grudzień 2012 Najpierw Batman AC a potem czeka na mnie Hitman bardzo duże nadzieje z tą grą się wiążą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FancyMichael 77 Napisano 11 Grudzień 2012 Nuda, Nuda i jeszcze raz Nuda. Zaluje w sumie ze te gre kupilem. Nie wiem w sumie czego sie spodziewalem po podrasowanym Oblivionie, chyba uleglem hype'owi. Po paru godzinach dalem sobie z ta gra spokoj, obecnie lezy na polce i zbiera kurz. To kup sobie nowe kał i druty albo jakiś inny badziew, który nie wymaga żadnego wysiłku od Ciebie - najlepiej żeby gra przeszła się sama. A mówiąc o bardzo złożonej i rozbudowanej grze, że jest nudna, prawdopodobnie jest ona za trudna dla Ciebie. Dlatego zamiast leżeć na półce i się kurzyć sprzedaj ją komuś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 11 Grudzień 2012 Skyrim - nuda ? LOL 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sew 118 Napisano 11 Grudzień 2012 Tyle gier na półce czeka na przejście w tym świetny Far Cry 3 a ja się wziąłem za tytuły z PSX i aktualnie Crash Team Racing mi urywa głowę na spółkę z Apocalypse, zwariowałem ale bawię się genialnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beier 7 Napisano 11 Grudzień 2012 Jako że od paru dni mam ps3 zaczołem od gry na wyłączność czyli Uncharted. Bawie się świetnie już nie mogę się doczekać jak dopadne się do 2 i 3 części:] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SpeedDevil 0 Napisano 12 Grudzień 2012 trójka miażdży :) jedna z najlepszych gier tej generacjii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 12 Grudzień 2012 uncharted 3 z żoną (ja po raz 3ci ona po raz pierwszy) a sam jak juz pójdzie spać: xcom oraz od dziś darksiders2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 12 Grudzień 2012 Uncharted 3 multi :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motoko 36 Napisano 13 Grudzień 2012 To kup sobie nowe kał i druty albo jakiś inny badziew, który nie wymaga żadnego wysiłku od Ciebie - najlepiej żeby gra przeszła się sama. A mówiąc o bardzo złożonej i rozbudowanej grze, że jest nudna, prawdopodobnie jest ona za trudna dla Ciebie. Hahahahah, rozbawiles mnie. Co jest trudnego w Skyrimie? Ta gra sama sie przechodzi, idziesz tylko od strzalki do strzalki. Srogo sie pomyliles jesli myslisz ze jestem fanem CoDa :). Skyrim niestety wielka powtarzalnosc zadan i pusty swiat - czyli rozpoznawalny znak serii TES. Wyjatkiem jest Morrowind ktorego uwielbiam ale ta gra sie broni klimatem, a jakos w Skyrimie tego nie moge poczuc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thriller1906 7 Napisano 13 Grudzień 2012 Far Cry 3, Assassins Creed 3, XCom. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FancyMichael 77 Napisano 14 Grudzień 2012 Hahahahah, rozbawiles mnie. Co jest trudnego w Skyrimie? Ta gra sama sie przechodzi, idziesz tylko od strzalki do strzalki. Srogo sie pomyliles jesli myslisz ze jestem fanem CoDa :). Skyrim niestety wielka powtarzalnosc zadan i pusty swiat - czyli rozpoznawalny znak serii TES. Wyjatkiem jest Morrowind ktorego uwielbiam ale ta gra sie broni klimatem, a jakos w Skyrimie tego nie moge poczuc. No to się bardzo z tego cieszę, że nie jesteś fanem CoD'a :) Ja z kolei na Morrowindzie poległem, bo był za długi i grałem w niego bardzo dawno temu jako nastolatek i wydawał mi się bardzo trudny. Skyrim natomiast jest przyjemniejszy w odbiorze i łatwiejszy niż Moro, co nie zmienia faktu, że jest nudny. Masz swoje zdanie, ja mam swoje. Od tego jest forum, aby je wyrażać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aceros 2 Napisano 14 Grudzień 2012 Heavy Rain Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach