winiasz 94 Napisano 17 Styczeń 2009 R2 , MS PR Online (Gejsza_Mati nick jak ktos chce zagrac ) i Burnouta BTW dziwi mnie ze tak duzo osob w Burnouta nawala... przeciez ta gra miala premiere sporo czasu temu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dazidek 1 Napisano 17 Styczeń 2009 Ja aktualnie gram w FIFA 09 i GTA IV Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dante 2 Napisano 17 Styczeń 2009 Cóż to teraz ja. Burnout oczywiście najwięcej do spółki z GH3, potem MGO, czasem z dziewczyną czy kumplami w Buzza i Tekkena, wieczorkiem pyknę sobie w starego Motorstorma, a LBP tykam bardzo rzadko, jak mnie najdzie wena, głównie w LBP gra młodsza siostra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 17 Styczeń 2009 dodatek MGS do LBP, a później pewnie zajmę się Motorstormem 2... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vin 0 Napisano 18 Styczeń 2009 Aktualnie pykam w: - Resistance 2 - Motorstorm Pacific Rift - Pure - Fight Night Round 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m_arko123 0 Napisano 18 Styczeń 2009 ja właśnie dopadłem sie do Resistance 2.. późno ale zawsze coś.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rac 1 Napisano 18 Styczeń 2009 CoD:WaW :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szejk 54 Napisano 18 Styczeń 2009 Bioshock... miód i cukier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vesiv 0 Napisano 18 Styczeń 2009 Need For Speed : Pro Street Prince of Persia Medal of Honor :Airborne Od czasu do czasu DMC4 i rzadko GTA 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Armand 1 Napisano 18 Kwiecień 2009 aktualnie powrot do MGO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczawiu 0 Napisano 18 Kwiecień 2009 Valkyria Chronicles wczoraj sciagnalem sobe dlc i oderwac sie nie moge :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmoQ_88 186 Napisano 18 Kwiecień 2009 ja obecnie WipeOut HD... zrobilem dzis trofa "Airbraker" i prubuje teraz pokonać Zico ale chyba prędzej wyjdą mi odciski na palcach :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 18 Kwiecień 2009 Gram: Rag Doll Kung Fu Worms HD Guitar Hero 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChudY 0 Napisano 18 Kwiecień 2009 Resident Evil 5 :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 18 Kwiecień 2009 Obecnie gram w Killzona ale ta gra mnie strasznie wnerwia. Zrobię platynę i odstawię ją w pi***. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dazidek 1 Napisano 18 Kwiecień 2009 Ja aktualnie po przejściu GTA IV gram w fife 09 i Bad Company... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcizello 20 Napisano 18 Kwiecień 2009 ja bawie sie ostatnio edytorem w lbp. Poza tym to killzone 2, battlefield, steet fighter 4 no i deisgaea 3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barti17 3 Napisano 18 Kwiecień 2009 A ja tam w Killzona 2 pomykam :teehee: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oski 5 Napisano 18 Kwiecień 2009 Aktualnie gram w Resident Evil 5 i Spore (PC). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vesiv 0 Napisano 18 Kwiecień 2009 Przeszedłem Killzone 2, Gram teraz w LBP i CoD 4 online.W poniedzialek dojdzie do tego Resident Evil 5 i Motorstorm Pacific Rift Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kris155 0 Napisano 18 Kwiecień 2009 Obecnie Killzone2 multi, ale powoli to co tam mogłem ugrać już kończę, reszta na razie poza zasięgiem. Zabieram sie powoli za Uncharted:DF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kobieta_konsolowa 0 Napisano 18 Kwiecień 2009 Metal Gear Online:-))))))))))))) ta gra WYMIATA:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skillz0r 43 Napisano 18 Kwiecień 2009 Teraz to Call of Duty World at War , i pare gier z pss Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chuuey 0 Napisano 18 Kwiecień 2009 przechodze juz 4ty raz demo ffxiii ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel 0 Napisano 18 Kwiecień 2009 Obecnie pykam singla Resistanca ,ale od czasu do czasu zagram sobie też jakiś Deathmarch. Czasami odpale też Killzona i próbuje przejść gre na poziomie Elite ,ale zaciąłem się na początku 3 misji i zazwyczaj szybko kończe granie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach