PROT 1 Napisano 17 Listopad 2008 "Left 4 Dead" demo Gra jest świetna. Totalna masakra online(cooperative) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubawolfram 0 Napisano 18 Listopad 2008 Ja gram w Racedriver GRID - online, Midnight Club: Los Angeles i w FIFE09 demo ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 23 Listopad 2008 wciąż katuję BP Już wszystkie singlowe trofea zebrane, pozostała część z multi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
romek20 0 Napisano 1 Styczeń 2009 SW Force Unleashed i Heavenly Sword Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebol 32 Napisano 1 Styczeń 2009 LBP MGS pack, PoP, PAIN (trofea cholernie trudne jak dla mnie i wyciągające kasę - połowa związana z płatnymi dodatkami ;/) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszol_PL 138 Napisano 1 Styczeń 2009 Midnight Club. I czasami GTA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilb 0 Napisano 1 Styczeń 2009 Motorstorm PR online, burnout online, uncharted. Pain też ale trofeów i tak nie dam rady zaliczyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michciu237 0 Napisano 1 Styczeń 2009 Ja gram w burnouta, LBP, Fife i czasem nacieram w F1 po sieci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hivonzooo 42 Napisano 1 Styczeń 2009 (edytowane) Ja pocinam w : - Battlefield: Bad Company (od pół roku :P) - Burnout Paradise - Medal of Honor Airborne - Uncharted: Drakes Fortune - Lost Planet... a, w to już nie :P No i od 25 lutego w... chyba wiecie sami :) Edytowane 1 Styczeń 2009 przez hivonzooo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianeqq 0 Napisano 1 Styczeń 2009 Gran turismo 5 Prologue Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masterod 0 Napisano 1 Styczeń 2009 Męczę się z heavenly sword :P. I kończę uncharteda... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 1 Styczeń 2009 LBP, SmackDown vs RAW 2009, COD WAW i czasami GTA4 ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 1 Styczeń 2009 Motorstorm: Pacific Rift LittleBigPlanet Kusi mnie też, aby odpalić GTA4... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robak123 16 Napisano 1 Styczeń 2009 Saint Row 2-gta może się schować Cod4-5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snowboarder 0 Napisano 1 Styczeń 2009 GTA IV, FIFA 09 oraz MGS 4. Od przyszłego tygodnia LBP, a od 25 lutego Killzone 2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 1 Styczeń 2009 Teraz tyram w LBP, czasami pogram w BF: Bad Company a od przyszłego tygodnia Pure :) Później to Killzone 2 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 2 Styczeń 2009 Obecnie męczę R2 FIFĄ 09 xD Czasem pogram w LBPlub GTA IV. Już niedługo MGS4 i PoP. A później to wiadomo xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Swider112 2 Napisano 2 Styczeń 2009 (edytowane) Resistance fall of man [Głownie samemu i z kumplami (przez neta też się czasami pogra)] Naruto: Ultimate ninja storm Niedługo kupuję Burnout Paradise. W lutym Prototype. Edytowane 2 Styczeń 2009 przez Swider112 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BUZZFUZZ 0 Napisano 17 Styczeń 2009 Burnout Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 17 Styczeń 2009 Gratn Turismo 5 Prologue , BF:BC / od 25 lutego to tu pół forum chyba w to będzie grac ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateush20 0 Napisano 17 Styczeń 2009 Kończę właśnie MSG4:) - (chyba najlepsza gierka w jaką grałem na ps3 - polecam wszystkim). I w LBP czasem pogram i undercovera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikrus 0 Napisano 17 Styczeń 2009 Kończę FarCry2 a co pózniej nie mam pojęcia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 17 Styczeń 2009 Aktualnie gram: Burnout Paradise Dead Space Call of Duty: WaW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
play 18 Napisano 17 Styczeń 2009 Fifa 09 Mortal Kombat vs DC LBP Na więcej na razie nie ma czasu :yucky: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
benito 0 Napisano 17 Styczeń 2009 Kończę GTA4 ,czasami popykam w FIFE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach