TRaCeGuitar 1141 Napisano 5 Lipiec 2012 Ja z Kinga polecam jeszcze Cujo,Carrie,Sklepik z Marzeniami,Pokochała Toma Gordona,Mgłę + opowiadania dodane do niej... :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeadTormau5 9 Napisano 11 Lipiec 2012 Polecacie "Drogę" McCarthy'ego? Opiszcie dlaczego, co w niej wyjątkowego. I znacie może jakąś książke w stylu noir? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps3seth 8 Napisano 11 Lipiec 2012 Wczoraj w nocy drugi raz już zaliczyłem "Piknik na skraju drogi, S.T.A.L.K.E.R" A.i B. Strugackich... i muszę przyznać, że właśnie teraz pijąc kawę dalej mam dreszcze i ogarnia mnie pewien niepokój. Co jest swoją droga recenzją tego dzieła... za miesiąc zapewne wrócę do niej po raz kolejny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OddThomasPL 61 Napisano 12 Lipiec 2012 W końcu nadrabiam zaległości ze S. Kinga aktualnie czytam "Dremcatcher" aka "Łowca Snów" i muszę powiedzieć,że film się nie umywa. Moje książkowe marzenie to "Polowanie na ludzi" E.Leytona chociaż zdobycie tej książki graniczy z cudem lub szóstką w lotka:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 12 Lipiec 2012 Twój cud właśnie nadszedł :D http://allegro.pl/elliott-leyton-hunting-humans-polowanie-na-ludzi-i2486379778.html http://allegro.pl/polowanie-na-ludzi-elliott-leyton-i2465819924.html http://allegro.pl/elliot-leyton-polowanie-na-ludzi-seryjni-moredrcy-i2483931514.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OddThomasPL 61 Napisano 12 Lipiec 2012 Twój cud właśnie nadszedł http://allegro.pl/el...2486379778.html http://allegro.pl/po...2465819924.html http://allegro.pl/el...2483931514.html Heh zastrzeliłes mnie tymi linkami:) Dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 13 Lipiec 2012 Ostatnio przeczytałem Tom Clancy's "EndWar" i bardzo polecam...mimo że książka krótka to bardzo fajnie się czyta... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Levy_ 5 Napisano 14 Lipiec 2012 To może ja się podziele swoją uwagą o ostatniej książce jaką przeczytałem. CONOR KOSTNIK -EPIC Kroniki avatarów. W recenzjach polecają ten tytuł osobą które grają w gry wideo że to jest coś dla nich ,ja gram w gry lecz po przeczytaniu tego tytułu odnosze wrażenie ze autor miał niewielką styczność z grami ,ogólnie tytuł nie jest zły ale na kolana też nie powala (średniak) można przeczytać jeśli nic ciekawszego niema pod ręką. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myron 24 Napisano 14 Lipiec 2012 (edytowane) Tydzień temu skończyłem czytać "Grę o Tron"( 1 tom ) i o ile czytałem tę książkę cały miesiąc ( Pierwszy sezon jest niemal zdanie po zdaniu identyczny do książki, a ogolądałem go 3 razy ) o tyle drugi tom( Starcie Królów) czytam 4 dni i przeczytałem już 350 stron ;] Prawie w ogóle co innego było w drugim sezonie serialu i dzięki temu czyta się wspaniale. Edytowane 15 Lipiec 2012 przez Myron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 15 Lipiec 2012 Drugi sezon serialu jest chyba oparty na Starciu Krolow a nie na Grze o Tron... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myron 24 Napisano 15 Lipiec 2012 Cały serial został nazwany "Gra o Tron" i jakoś tak przyjęło mi się mówić na całą sagę książek po prostu "Gra o Tron" :P Postaram się poprawić ( czyli używać nazwy "Pieśń Lodu i Ognia"). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 16 Lipiec 2012 Co ostatnio czytałem? "Dreszcz Strachu" Kay Hooper, całkiem wciągajaca, oraz "Kostuche" Haasa Wolfa. Ten ostatni, to całkiem swoisty kryminał z dreszczykiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SirCamilio 3 Napisano 16 Lipiec 2012 Polecam :Gra w klasy" Julio Cortazar. Bardzo trudna książka ale za to wciągająca i pobudzające wyobraźnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SirCamilio 3 Napisano 16 Lipiec 2012 Jestem w trakcie czytania "Gry w kalsy" Julio Cortazara, trudna książka, ale za to wciągająca i niezwykle pobudzająca wyobraźnię! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 21 Lipiec 2012 Poza książką "Diablo" i "Mroczna Wieża" czytam też mange Corpse Party...a tak to poluje na książki Warhammer'a... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Memento940 0 Napisano 24 Lipiec 2012 Ja ostatnio przeczytałem "Amazonia" pana Rollins'a, książka bardzo mi się podobała, spokojnie można ocenić ją 10/10. A potem czytałem jeszcze "Operacja Dzień Wskrzeszenia", Andrzeja Pilipiuka, też mogę polecić tą książkę, bo jest dość ciekawa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 24 Lipiec 2012 Witam wyjeżdżam na kilka dni i potrzebuję jakąś dobrą książkę fantasy. Wszystko co mam w domu przeczytałem, a nie chcę jakiegoś gniota w ciemno kupować. Najlepiej coś mniej znanego, bo popularne tytuły raczej przeczytałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps3seth 8 Napisano 24 Lipiec 2012 Witam wyjeżdżam na kilka dni i potrzebuję jakąś dobrą książkę fantasy. Wszystko co mam w domu przeczytałem, a nie chcę jakiegoś gniota w ciemno kupować. Najlepiej coś mniej znanego, bo popularne tytuły raczej przeczytałem. Może coś od Philip`a K. Dick`a np: "Ubik" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 25 Lipiec 2012 Aktualnie - "Kraina Życia" Nicci French, mocna i perwersyjna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 28 Lipiec 2012 dialogi w Uncharted Złota Odchłań :D a tak naprawdę to już dawno nie siedziałem z nosem w książce ostatnia jaką przeczytałem to Świat Według Clarksona 2 momentami płakać ze śmiechu mi się chciało polecam świetna książka i Motoświat jeśli ktoś się samochodami interesuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Varito 2 Napisano 30 Lipiec 2012 Ostatnio czytałem Markus Heitz "Ritus". Polecam, wyczepista książka jeżeli ktoś lubi klimaty wilkołaków ;) Teraz czytam Marcin Ciszewski "www.ru2012.pl". Bardzo fajna książka, zabawa maszynką do przeskakiwania w czasie, chwilami II WŚ, a normalnie czasy rzeczywiste, atak terrorystyczny na Port Lotniczy Okęcie w Warszawie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mac. 7 Napisano 31 Lipiec 2012 Metro 2033 D. Glukhovsky. Świetna książka. Super klimat. Polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 5 Sierpień 2012 (edytowane) Wszystkim miłośnikom talentu Sapka, Piekary, Ziemiańskiego, czy Grzędowicza, polecam debiut Brett-a o "naznaczonym" i jego walcę z demonami ciemności. Na razie ukazały się 2 tomy - Malowany człowiek oraz Pustynna włócznia (po 2 księgi każda), a następny ma się ukazać w pierwszym kwartale 2013 r. - i już nie mogę się doczekać :] Ps. Poza pierwszą księgą I tomu, kolejne odsłony serii czyta się jednym tchem :) Edytowane 5 Sierpień 2012 przez Laptok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 5 Sierpień 2012 Czy ktoś z użytkowników czytał Nekroskopa od B.Lumleya, chodzić mi o tomy od 6 do 16? Jestem po zaliczeniu pierwszych 5 i przymieram sie do następnych. W necie czytałem że reszta części mocno odstaje od pierwszej piątki i nie warto ich kupować, moźe ktoś to zweryfikować? Sent from my iPhone using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomekSzymek 7 Napisano 5 Sierpień 2012 Ostatnio "Pasja" Kosińskiego. Genialny polski pisarz. Jestem w trakcie buszowania w jego publikacjach i jestem naprawdę pod ogromnym wrażeniem. Serdecznie polecam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach