Skocz do zawartości
ONE

Red Dead Redemption

Rekomendowane odpowiedzi

A kiedy jest dokładna premiera? BO mam 3 stówki odłożone i nie wiem czy je trzymać :) aha, i czy będzie lokalizacja?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli w trybie Free Roam będzie można grać w max. 16 to ja dziękuję. ~10 min szukania kolegi do zabicia - takiego multi to ja nie chcę.

Czytaj ze zrozumieniem i tyle ..........

Co do kolegi wyżej możesz zapomnieć :) a premiera 21 maja w europie

Edit: ciekawe żeczy z prewiew :) ( wymagana znajomości angielskiego nie chce mi sie tłumaczyć)

"Level up towards the cap of 50"- 50 levels in multiplayer is amazing, I was think there was going to be like 20-25 levels

"While trying to shoot a skunk, I learned accidentally that you can aim your gun at the horse you're riding. That's all I'll say about that."- So expect to laugh seeing a person shooting there horse at full speed

My recent demo was filled with Rockstar representatives offering teases of, "Just wait until we show you the stuff we're still keeping under wraps."- MORE!?!?!

"The game features over 40 different types of animals that can be hunted"- I know you probally heard this before but think about it 40 is a lot

"A trailer of the project was released to a select number of people at a Sony conference in 2005." So that means the game has been in the making for about 5 years

Edytowane przez monobloss

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Postaram się przetłumaczyć co nieco dla osób, które się języka angielskiego nie uczyły.

"Level up towards the cap of 50"- 50 levels in multiplayer is amazing, I was think there was going to be like 20-25 levels

"Poziomy (lewele) rosną do liczny 50"- 50 leveli w grze sieciowej to coś imponującego, myślałem, że w grze będzie jakies 20-25 leveli.

"While trying to shoot a skunk, I learned accidentally that you can aim your gun at the horse you're riding. That's all I'll say about that."- So expect to laugh seeing a person shooting there horse at full speed

" Podczas próby zastrzelenia skunksa, nauczyłem się przypadkowo, że z można celować z siodła twojego konia. To wszystko co powiem na ten temat. - Więc spodziewajcie się smiechu gdzy zobaczycie osobe strzelającą z konia jadącego z pełną prędkością. ( ? )

My recent demo was filled with Rockstar representatives offering teases of, "Just wait until we show you the stuff we're still keeping under wraps."- MORE!?!?!

Moje ostatnie demo zostało zapełnione przez reprezentantów Rockstar oferujących złośliwości typu " Tylko poczekajcie aż pokażemy Wam rzeczy które ciągle trzymamy w ukryciu" - potrzeba czegoś więcej ?!?!?!

"The game features over 40 different types of animals that can be hunted"- I know you probally heard this before but think about it 40 is a lot

" Gra oferuje 40 różnych typów zwierząt które mogą być upolowane" - Wiem, że prawdopodobnie o tym słyszeliście, ale pomyślcie o tym - 40 to bardzo dużo.

"A trailer of the project was released to a select number of people at a Sony conference in 2005." So that means the game has been in the making for about 5 years

" Trailer projektu ( gry ) został poraz pierwszy pokazany wybranej liczbie osób na konferencji Sony w 2005 roku." Oznacza to, że gra jest robiona przez jakieś 5 lat.

Na mnie spore wrażenie zrobiła liczba zwierząt do upolowania. Już sobie wyobrażam te polowania w lasach a później sprzedawanie skór za naboje, broń. Czuć ten klimat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jaka dyskusja ... mam dobra wiadomosc bedzie 60 w jednym lobby ( oficjalnie ) pozdro

Móglbyś podać źródło?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

" Podczas próby zastrzelenia skunksa, nauczyłem się przypadkowo, że z można celować z siodła twojego konia. To wszystko co powiem na ten temat. - Więc spodziewajcie się smiechu gdzy zobaczycie osobe strzelającą z konia jadącego z pełną prędkością. ( ? )

Tu chodzi o to, że można strzelić we własnego konia podczas jazdy. Czyli w online będzie pełno gleb zaliczanych przez dzieci, które będą chciały się popisywać :)

To, że strzelać z konia będzie można to chyba rzecz oczywista w takiej grze, tak jak w GTA strzelanie z samochodu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie. Nie wiem czemu ale od początku sugerowałem się strzelaniem z siodła. Dzięki za poprawkę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam sobie obejrzec trailer 1 lub 2 z RDR na PSN, takiego rozpikselowanego gownianego trailera dawno nie widzialem, w dodatku brak AA poraza.

Na okienku w youtubie wszystko wygladalo super, teraz sie strasznie zrazilem.

PS. Z tego co z trailerow wynika, bedziemy pomocnikami szeryfa wiec NAPADANIE odpada, za to widzialem podczas fragmentow gry licznik zycia silnika pociagu ktory mamy bronic itp. wiec jesli juz, to misje fabularne beda raczej pozytywne jako Good Guy - a szkoda, nie taki klimat dzikiego zachodu chcialem poczuc :biggrin:

Badass > all

Edytowane przez AlucardMZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W trailerach było chyba kilkakrotnie podawane, że będzie można dokonywać wyborów dotyczących drogi postępowania. Będzie można być dobrym lub złym. Był chyba wymieniony przykład napadniętego poszukiwacza złota, którego będzie można obronić i razem z nim podzielić się majątkiem, albo zatłuc wszystkich i zgarnąć całość dla siebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PS. Z tego co z trailerow wynika, bedziemy pomocnikami szeryfa wiec NAPADANIE odpada, za to widzialem podczas fragmentow gry licznik zycia silnika pociagu ktory mamy bronic itp. wiec jesli juz, to misje fabularne beda raczej pozytywne jako Good Guy - a szkoda, nie taki klimat dzikiego zachodu chcialem poczuc  :biggrin:

Badass > all

zobacz sobie przedostatni tailer gdzie prezentowali bandane. 

Edytowane przez jestem ok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam sobie obejrzec trailer 1 lub 2 z RDR na PSN, takiego rozpikselowanego gownianego trailera dawno nie widzialem, w dodatku brak AA poraza.

Na okienku w youtubie wszystko wygladalo super, teraz sie strasznie zrazilem.

PS. Z tego co z trailerow wynika, bedziemy pomocnikami szeryfa wiec NAPADANIE odpada, za to widzialem podczas fragmentow gry licznik zycia silnika pociagu ktory mamy bronic itp. wiec jesli juz, to misje fabularne beda raczej pozytywne jako Good Guy - a szkoda, nie taki klimat dzikiego zachodu chcialem poczuc :biggrin:

Badass > all

oj tam glupoty piszesz ;) zobacz sobei wszystkie trailery z pierwszymi wlacznie i tam jest dobitnie pokazane ze wcale z szeryfem kumplowac sie nie musisz ;) napadasz rabujesz zabijasz kradniesz :) to co tygrysy lubia najbardziej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli roznice i wybory beda takie jak w GTA IV, to jednak mam sie o co martwic ;) Bo jakos watpie ze robili by po 2 misje fabularne na kazda sciezke, stawiam wlasnie na bardziej malo znaczne wybory typu "zabic i zdobyc wiecej kase za misje - dostac zla karme lub obronic dostac mniej kasy oraz dobra karme".

Nie dajcie sie poniesc hypowi jaki R* sprytnie wytwarza w tych trailerach, zlepia najfajniejsze momenty i obiecuja bog wie co :D a pozniej bedzie tylko fala zawodow i wtf'akow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli roznice i wybory beda takie jak w GTA IV, to jednak mam sie o co martwic ;) Bo jakos watpie ze robili by po 2 misje fabularne na kazda sciezke, stawiam wlasnie na bardziej malo znaczne wybory typu "zabic i zdobyc wiecej kase za misje - dostac zla karme lub obronic dostac mniej kasy oraz dobra karme".

Nie dajcie sie poniesc hypowi jaki R* sprytnie wytwarza w tych trailerach, zlepia najfajniejsze momenty i obiecuja bog wie co :D a pozniej bedzie tylko fala zawodow i wtf'akow.

Sorry man nieważne co już zrombią mnie już kupili funkcjami które są pokazane ( Multi to dlamnie tylko nieważny dodatek ;) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wpadłemna pomysł z lobby, tzn jak moze byc wykonane. Gdy się logujemy do multi przezuca nas do jakiegokolwiek lobby, i przenosi nas tam gdzie są gracze(bez szukania ich po całej mapie).

Kolega wyżej napisał bardzo dobrze, multi jest tylko dodatkiem(chodziarz chciałbym żeby jednak wyszło coś z tego)Znając R* multi będzie bardzo długie i pomysłowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolega zacytowal moj post w ktorym nie bylo ani slowa o multi, i powiedzial ze jakkolwiek by tego nie zrabali on jest kupiony i multi to tylko dodatek - ewidentny brak czytania ze zrozumieniem, jak to sie ma do ciebie ? Poparles go bez zastanowienia :pardon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchaj chodziło mi o to, że mnie mało co obchodzi multi, wole aby skupili się na singlu.Poparłem kolegę ,gdyż się z nim zgadzam.:)

PS NIE musisz po wszystkich jeździć :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie dajmy sie poniesc emocjom, po nikim nie jezdze, po prostu post kolegi wyzej, nie byl popisem, gdyz odpisal na temat inny, niz cytowal, a ty go poparles, wiem ze chodzilo ci o multi, ale come on, mozna bylo chociaz o tym napomknac i dopiero go poprzec ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolega zacytowal moj post w ktorym nie bylo ani slowa o multi, i powiedzial ze jakkolwiek by tego nie zrabali on jest kupiony i multi to tylko dodatek - ewidentny brak czytania ze zrozumieniem, jak to sie ma do ciebie ? Poparles go bez zastanowienia  :pardon:

To z multi dodalem od siebie , a moja wypowiedź była do kąkretnie tego fragmentu :P "Nie dajcie sie poniesc hypowi jaki R* sprytnie wytwarza w tych trailerach, zlepia najfajniejsze momenty i obiecuja bog wie co a pozniej bedzie tylko fala zawodow i wtf'akow". Bo jak dla mnie już nic nie da sie zrąbać bo starcza mi to co jest już pewne ^^ pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Głupio mi przyznać, ale chyba jednak będzie 16 graczy w lobby (dałbym sobie paznokcie obciąć, że słyszałem 60). Wrażenia z prezentacji multi opisane przez Gamespot

gamespot

Wspominają tam trzy tryby gry poza free roam - Shootout, Goldrush i Hold Your Own.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co pamiętam z wiadomego filmiku, ani razu nie padła liczba 60.

W filmiku ani razu nie padła o liczba na temat ilości graczy w lobby ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będzie Polska wersja? I co to jest ten FREE ROAM w ONLINE?

Edytowane przez crash5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi