Grzywa666 3 Napisano 20 Marzec 2013 Jestem pod wrażeniem rozkminy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 20 Marzec 2013 (edytowane) Rewelka, ja liczę na Rapidy i Protektoraty ale jak trzeba to pomogę przy innych trofikach :) PS. jak w ogóle wygląda nabijanie protektoratów? Czytałem tu i ówdzie w necie ale dalej nie kumam. Ktoś niesie skarb, jest atakowany i mam zabić tą osobę która ataktuje? Rapida to zrobisz migiem, jak się ładnie będą ludzie ustawiać. Jeden granat i po krzyku. Ważne jest też aby grając na starciu nie kończyć 50:0. Jak pierwsza drużyna dobije do max 45. (5 to bufor na przypadkowe kille) to trofika nabija ktoś z drugiej drużyny. Tym sposobem jest szansa na 99killi w jednym starciu, a nie tylko połowę. Ogólnie po dwóch Rapidach (czyli 6ciu trupach) dasz się komuś zabić kto zbiera medale artylerii przeciwlotniczej, a po respawnie robisz dalej Rapida. Tym sposobem nie trzeba potem stucznie nabijać 5ciu killi, żeby ktoś mógł zrobić artylerię. Jestem pod wrażeniem rozkminy :) Im lepiej się zaplanuje, tym szybciej się robi i tym więcej można zrobić za jednym razem. Edytowane 20 Marzec 2013 przez Vulcan_Genom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
williusz 2 Napisano 22 Marzec 2013 Witam, nie wiem czy dam radę dołączyć o określonej porze, a jako że mam prawie wszystkie trofiki więc nie chcę blokować miejsca bardziej potrzebującym. Robię korektę w liście i w razie czego dopisuję się do pomocy w liście rezerowej. Ustawka na trofea DLC w multi U2 - Piątek 22.03.13 godzina 18.00 1. Vulcan_Genom 2. Grzywa666 3. bogda501 4. pakasiedlce 5. Datciniu 6. gragerr 7. SirHaszak 8. Mokotow81 9. Kaboshone 10. Legenda_Pl Rezerwa: 11. adrianmario 12. WilliamPL 13. Tecumthe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzywa666 3 Napisano 22 Marzec 2013 Ja lecę prosto z pracy do domu , myślę że się wyrobię a jakby coś to proszę o 5-10 min rezerwę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 22 Marzec 2013 witam, ja dziś nie zagram, przekażcie rezerwowemu żeby zajął moje miejsce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tecumthe 122 Napisano 22 Marzec 2013 (edytowane) Muszę jednak wykreślić datciniu bo wczoraj mi napisał, że nie da rady. Więc wrzucam adrianmario, który potwierdził, że będzie. Zwolniło się miejsce po pakasiedlce, więc jakby ktoś chciał dołączyć to jeszcze można. Ja na razie zostaję w rezerwie, bo na szóstą raczej nie uda mi się wrócić do domu... Ustawka na trofea DLC w multi U2 - Piątek 22.03.13 godzina 18.00 1. Vulcan_Genom 2. Grzywa666 3. bogda501 4. adrianmario 5. gragerr 6. SirHaszak 7. Mokotow81 8. Kaboshone 9. Legenda_Pl 10.... Rezerwa: 11. WilliamPL 12. Tecumthe Edytowane 22 Marzec 2013 przez Tecumthe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 22 Marzec 2013 Muszę jednak wykreślić datciniu bo wczoraj mi napisał, że nie da rady. Więc wrzucam adrianmario, który potwierdził, że będzie. Zwolniło się miejsce po pakasiedlce, więc jakby ktoś chciał dołączyć to jeszcze można. Ja na razie zostaję w rezerwie, bo na szóstą raczej nie uda mi się wrócić do domu... Ustawka na trofea DLC w multi U2 - Piątek 22.03.13 godzina 18.00 1. Vulcan_Genom 2. Grzywa666 3. bogda501 4. adrianmario 5. gragerr 6. SirHaszak 7. Mokotow81 8. Kaboshone 9. Legenda_Pl 10.... Rezerwa: 11. WilliamPL 12. Tecumthe To odezwij się Tecu jak będziesz, bo może kogoś zabraknąć, ew. poproszę Cię o bycie w odwodzie, żeby za kogoś wskoczyć. Mam nadzieję, że William zauważy, że jest miejsce i dołączy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tecumthe 122 Napisano 22 Marzec 2013 To odezwij się Tecu jak będziesz, bo może kogoś zabraknąć, ew. poproszę Cię o bycie w odwodzie, żeby za kogoś wskoczyć. Mam nadzieję, że William zauważy, że jest miejsce i dołączy. Spoko, będę. Nie wiem tylko, o której dokładnie. Jak będziecie mieć fulla to najwyżej pogram sobie na starciach, a w razie potrzeby puścisz zapkę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
williusz 2 Napisano 22 Marzec 2013 Ok, Vulcan może uda mi się wygospodarować czas wcześniej i jak będą braki to napewno dołączę, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 22 Marzec 2013 Ok, Vulcan może uda mi się wygospodarować czas wcześniej i jak będą braki to napewno dołączę, No to git, mam nadzieję, że coś tam dziś ugramy. Spoko, będę. Nie wiem tylko, o której dokładnie. Jak będziecie mieć fulla to najwyżej pogram sobie na starciach, a w razie potrzeby puścisz zapkę ;) Spoko. Tak właśnie zrobimy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 22 Marzec 2013 Dla mnie ustawka na dziś się skończyła. Myślę, że adrianmario Wam pomoże. Ja powiedziałem kilka razy, że miało być po kolei. adrian robił swoje na zasadzie "byle ja", trudno. Ja gram z poważnymi ludźmi. Wybaczccie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kabosh 3 Napisano 22 Marzec 2013 Jak coś się będzie dziać Vulcan proszę - daj znać. Moja przygoda z dlc w u2 też się na dziś skończyła, zaś jeżeli chodzi o samą grę- borykam się z problemem podczas logowania "błąd synchronizacji postaci" - i restart nie pomaga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elwis 13 Napisano 22 Marzec 2013 Jak dla mnie na tego typu ustawce powinno być max 8 osób i szybciej by poszło niż w 10.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 22 Marzec 2013 Jak dla mnie na tego typu ustawce powinno być max 8 osób i szybciej by poszło niż w 10.. Będzie wtedy dolosowywało 2 randomów i nie nie pograsz. Ale można "glichem" grać w 6ciu i zazwyczaj jest się samemu, co właśnie zrobiliśmy w swoim gronie i grało się spokojnie, przyjemnie i bez spinania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bogda501 81 Napisano 23 Marzec 2013 (edytowane) Wczorajsza ustawka to wielka porażka. Mam na myśli tę, w którą nie mogliśmy wejść, bo ktoś nie doczytał i z brakiem DLC blokował grę przez dobrą godzinę... a potem zadziałało polskie "Każdy sobie-rzepkę skrobie"... Ale udało nam się pozbierać i kilku pozytywnych rozbitków stworzyło małą, zdyscyplinowaną grupę... no i poszło jak po maśle. Liczyłam na parę medali potrójnego zagrożenia i mały flirt z tajemniczym dusicielem... a tu Niespodzianka w postaci czterech trofków.... Do godz. 1 w nocy jeszcze nie grałam, a dziś bawiłam się świetnie przez 5 godzin, za co dziękuję współgraczom... Mam nadzieję, że nie za długo-spotkamy się znów... Edytowane 23 Marzec 2013 przez Bogda501 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bickamil5 59 Napisano 23 Marzec 2013 (edytowane) Dla mnie ustawka na dziś się skończyła. Myślę, że adrianmario Wam pomoże. Ja powiedziałem kilka razy, że miało być po kolei. adrian robił swoje na zasadzie "byle ja", trudno. Ja gram z poważnymi ludźmi. Wybaczccie. Dokladnie vulcan, masz racje, powinniscie grac tak jak ustalaliscie na samym poczatku, a nie dodajecie jakis nowych kompletnych nieogarow, ktorzy graja po swojemu! ( na dodatek, nie umiejacych czytac - Nie masz DLC, to nie grasz ). Ja osobiscie gram z powaznymi ludzmi, ktorzy wiedza jak przestrzegac zasad kolejnosci i gry na ustawce! Ale owi "nowi gracze" raczej nie. Tyle! Na ustawce widzialbym tylko i wylacznie: Tecumthe, Vulcan, William, bogda i Lennox. Edytowane 23 Marzec 2013 przez bickamil5 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tecumthe 122 Napisano 23 Marzec 2013 No cóż, mnie chyba ominęło "najlepsze", bo dołączyłem do Was po siódmej jak ustawka się już posypała :) Co do adrianamario to sam go Wam podrzuciłem, przyznaję się bez bicia :) Choć na tyle na ile z nim grałem, to jest w porządku i wydaje mi się, że nie ma się co zrażać do kogoś za pierwszym razem ;) Czasem tak jest, że jakieś drobne nieporozumienie, feralny granat i się zaczyna :( Nie mi oceniać, bo mnie przy tym nie było.. Nie ma też co zrażać nowych osób, którzy pewnie nie wszystko ogarniali co i jak, bo początki zawsze są trudne, zwłaszcza w multi U2 :) Dla mnie te początki to było coś totalnie nowego, ale dużo nauczyłem się dzięki Kamilowi, co teraz procentuje ;) Wczoraj pewnie brakło takiej osoby... Ja wczoraj chwilę pogadałem z chłopakami z tej drugiej grupy jak już się posypało :) i generalnie chcieli grać dalej.. choć jak wiadomo dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane - ktoś dał ciała z brakiem DLC :pardon: Inna sprawa, że te nowe osoby muszą zaakceptować dyscyplinę, bo bez niej ciężko o trofiki w multi U2. Dlatego proszę też te nowe osoby, by zrozumiały Vulcana, który ustalił zasady wbijania i próbował nad wszystkim sam zapanować. Jeśli zrobił się burdel, bo każdy robił co chciał to nie dziwię się, że reszta nie chciała dalej z Wami grać.. Dla nowych osób polecam ustawkę na 6 osób - DLC obowiązkowo - Wyszukiwanie DLC na Wszystkich Trybach Rywalizacyjnych lub Wyższej Lidze Graczy. Jak pokazuje życie im mniej osób tym mniej problemów :) Najlepiej wbijać się w sześciu na mecz. A jakby nie patrzeć wczorajszy wieczór wspominam bardzo udanie. Pograliśmy do pierwszej z Bogdą, Vulcanem, Williamem, Grzywą i Gragerrem. Fajnie się za Was killowało na likwidacjach :laugh:, za co składam podziękowanie i czekam na rewanż :P Vulcan, William, Bogda, Lennox - Najlepsze ustawki tylko z Wami :thumbsup: PS. Bogda, lubię się z Tobą czasem podroczyć, stąd te prowokacje i uniki :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 23 Marzec 2013 (edytowane) No wyczułem że coś tu o mnie bazgracie A tak na serio to bardzo mi miło, że o mnie pamiętacie. Generalnie wiem o co Wam chodzi bo na ostatniej ustawce w jakiej uczestniczyłem krew mnie zalała z podobnych powodów. Nie gniewajcie sie moi Drodzy, że to napiszę ale wiedziałem że ten "kombinat trofikowy" nie zadziała, ..... "ja, ja, ja robie trofeum i w d... mam kolejność). Słuchajcie, ustawmy się we własnej sprawdzonej ekipie i jedziemy ! Nikt się nie będzie denerwował, nikt nikogo nie wykiwa z trofikami itp. Raz - dwa zrobimy co trzeba i widzimy się w U3 bo już od czekania na Was mam odciski na nogach ;) :banana: Edytowane 23 Marzec 2013 przez lennox 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legenda_Pl 1 Napisano 23 Marzec 2013 Chciałem podziękować wam za ustwkę na którą czekałem a nic sobie nie wbiłem. Nie sprawiałem problemów, chciałem normalnie zagrać no ale cóż... 2 wyszło z gry ,,obrażeni''jeden dzieciak NIE WIEDZIAŁ że musi mieć DLC. Dziękuję jeszcze że mnie zaprosiliście i powiedzieliście że tworzycie potem ,,nową ekipę''... adrianomario miał już prawie wszystkie trofea i chciał nam pomóc, przeprosił za ten granat więc nie wiem czy było sensem niszczyć od razu drużynę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mokotow81 1 Napisano 23 Marzec 2013 Mokotow81: Witam Was Czytałem wszystkie wpisy i uważam, że nie powinniście zamykać się we własnym gronie. Ja zostałem zaproszony do ustawki i przestrzegałem zasad. Byłem nastawiony, że będę robił co mi karzą, bo nie ja tu dowodziłem, a jak skapnie coś dla mnie z tego tortu to będę się cieszył. Na ustawce znałem tylko jedną osobę. Nadal jestem zdania, że chętnie pogram z Wami. Mam wrażenie, że zostałem wrzucony do jakiegoś jednego "wora dla oszołomów", a wiem, że tak nie jest, bo na tyle ile mogę zawsze służę pomocą. Pomagam w grach, w których mam 100% i liczę na pomoc innych. Jestem chętny do następnej ustawki i nie ważne z kim, byleby nie kwestionować czyjegoś dowództwa, bo jeżeli ktoś organizuje ustawkę to wkłada w to jakiś trud i ma prawo do ustalania zasad. W przypadku, gdy w zespole trafi się „oszołom” to dowódca nie powinien obrażać się na cały zespół, tylko uprzejmie wyprosić delikwenta. Jestem też daleki od podziału na grupy, że ten jest taki bo jest z tym, a ten taki bo z tamtym. Pamiętajcie, że są też inne gry, a nie tylko U2…… Chętnie zagram z Vulcan, William, Bogda, Tecumthe, Grzywna itd …. ale także z Legenda i Adrianmario. Na koniec powtarzam, że jestem za następną USTWĄ, którą ktokolwiek z grających napisze :) P.S. Mam nadzieje doczytaliście do końca wpis. Nie będę odpisywał na zaczepne i obraźliwe wpisy…. Pozdrawiam i do zobaczenia na ustawce :) - piszcie też na PSN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 23 Marzec 2013 (edytowane) Chciałem podziękować wam za ustwkę na którą czekałem a nic sobie nie wbiłem. Nie sprawiałem problemów, chciałem normalnie zagrać no ale cóż... 2 wyszło z gry ,,obrażeni''jeden dzieciak NIE WIEDZIAŁ że musi mieć DLC. Dziękuję jeszcze że mnie zaprosiliście i powiedzieliście że tworzycie potem ,,nową ekipę''... adrianomario miał już prawie wszystkie trofea i chciał nam pomóc, przeprosił za ten granat więc nie wiem czy było sensem niszczyć od razu drużynę. Skoro adrianmario miał juz prawie wszystkie trofiki, to pewnie wie, że można grać na "glichu" w 6 osób. Nie nie stało więc na przeszkodzie Waszej dalszej gry. Granat może był przypadkowy, ale później miała potrójne zagrożenie wbijać bogda, a tu adrian walił już do ludzi z długiej broni, ja ostrzegałem 3 razy, rezultatu nie było więc jak czwarty raz zostałem zignorowany wyszedłem. Mokotow81: Witam Was Czytałem wszystkie wpisy i uważam, że nie powinniście zamykać się we własnym gronie. Ja zostałem zaproszony do ustawki i przestrzegałem zasad. Byłem nastawiony, że będę robił co mi karzą, bo nie ja tu dowodziłem, a jak skapnie coś dla mnie z tego tortu to będę się cieszył. Na ustawce znałem tylko jedną osobę. Nadal jestem zdania, że chętnie pogram z Wami. Mam wrażenie, że zostałem wrzucony do jakiegoś jednego "wora dla oszołomów", a wiem, że tak nie jest, bo na tyle ile mogę zawsze służę pomocą. Pomagam w grach, w których mam 100% i liczę na pomoc innych. Jestem chętny do następnej ustawki i nie ważne z kim, byleby nie kwestionować czyjegoś dowództwa, bo jeżeli ktoś organizuje ustawkę to wkłada w to jakiś trud i ma prawo do ustalania zasad. W przypadku, gdy w zespole trafi się „oszołom” to dowódca nie powinien obrażać się na cały zespół, tylko uprzejmie wyprosić delikwenta. Jestem też daleki od podziału na grupy, że ten jest taki bo jest z tym, a ten taki bo z tamtym. Pamiętajcie, że są też inne gry, a nie tylko U2…… Chętnie zagram z Vulcan, William, Bogda, Tecumthe, Grzywna itd …. ale także z Legenda i Adrianmario. Na koniec powtarzam, że jestem za następną USTWĄ, którą ktokolwiek z grających napisze :) P.S. Mam nadzieje doczytaliście do końca wpis. Nie będę odpisywał na zaczepne i obraźliwe wpisy…. Pozdrawiam i do zobaczenia na ustawce :) - piszcie też na PSN Skoro druga strona (w tym przypadku jedna osoba próbowała ustawić ustawkę pod siebie to dla mnie ustalenia przestały być wiążące - i tak straciłem prawie 2h - jak wszyscy zresztą). Jako, że powiedziałem raz koniec, to poszedłem grać ze swoją stałą ekipą plus zabraliśmy Grzywe i grageera, bo z grzywą umawiałem się wcześniej, że wbije brakujący mu protektorat, a że grali na dwie konsole z gragerem w jednym pokoju to padło na gragera na 6go. Z Haszakiem grałem w RDR i wiem, że to konkretny gość. Ciebie i Legendy nie znam, ale tak jak mówisz byliście OK. Z Kaboshone też sporo grałem w różne gry i poza tym, że bywa czasem głośny (kwestia donośnego głosu, coś jak bogda) to jest to osoba słowna i też można na niej polegać na ustawkach.mroczus czy mruczus (nie pamiętam) wbił na ustawkę bez wpisywania sie na listę, straciliśmy przez niego kupę czasu, a potem do nas miał pretensje, że nie ma DLC, i że nie może z nami grać. Potem adrianmario próbował naginać jasno określone zasady i mimo trzech ostrzeżeń o spokój i żeby najpierw pogadać na środku, to nadal spokoju nie było. Jak wyszedłem było bodajrze już 12killi (a jeszcze nic nie zaczeliśmy). W 12 przypadków nie wierzę (nie ukrywam, że w ten przypadkowy granat też średnio wierzę, po jego dalszym zachowaniu). Nie chcę nikogo oceniać, ale jak się tak zaczyna, to można się spodziewać, że jakby wbił brakujące mu medale potrójnego zagrożenia, to nagle by żona go wołała, zostawił mleko na gazie itp. i w rezultacie zostalibyśmy sami. Jak to ma tak wyglądać to wolę grać w stałej ekipie. My jak było napisane parę postów wyżej, zagraliśmy w szóstkę, przez co szło nieco wolniej, ale szło i nie było żadnego zgrzytu. Nie mam już dwudzistu lat, nie siedzę całymi dniami na konsoli i cenię sobie swój czas stąd też moja decyzja o wyjściu z tej parodii ustawki. Z mojej strony EOT. Nie zarzekam się, że już do żadnej ustawki się nie zapiszę, ale na bank już żadnej ustawki w U2 nie podejmę się organizować. Edytowane 23 Marzec 2013 przez Vulcan_Genom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzywa666 3 Napisano 23 Marzec 2013 Generalnie ustawka doszła do skutku, ja z gragarrem się porobiliśmy więc pomagaliśmy tak długo jak kontaktowaliśmy . Robota z Wami to czysta przyjemność . \m/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 23 Marzec 2013 Generalnie ustawka doszła do skutku, ja z gragarrem się porobiliśmy więc pomagaliśmy tak długo jak kontaktowaliśmy . Robota z Wami to czysta przyjemność . \m/ No zauważyłem jeszcze jak mieliście działającego HS'a, że jedziecie już prawie "na rezerwie". Myśmy i tak się zmyli przed 1szą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kabosh 3 Napisano 23 Marzec 2013 Troche słabiutko rozegrany temat ale trudno - wyszło jak wyszło. Nie mam nic w tej kwestii ciekawego do dodania poza tym że brakowało jakiejkolwiek dyscypliny, i osoby które mają mniej do zrobienia powinny z chociaż tą minimalną ilością szacunku poczekać na innych, aż nadrobią ew. zaległości. Jak dana osoba zrobi juz wszystko nagle zaczyna nie mieć czasu, już sprzedaje grę (zdarzyło mi się usłyszeć to w przypadku gry która była z + za free :D). Nie ukrywam że - pewnie jak wiekszość - rzygam tą grą. Jednak trofea są tak poukładane że jakby specjalnie jeżeli człowiek się nie ustawi to miną setki godzin nim to ukończy. Ale to nie powód by rozrabiać jak w szkole gdy jest się znudzony męczeniem nauczyciela/wykładowcy. Lubię sobie podrzeć ryja (jak zauważył Vulcan) jednak to jest dla ogólnej beki bo jak wspomniałem przez ciagle robienie tego samego można pierdolca dostać ;). Ale to nie powód by siac juz totalny burdel i gdy trzeba - wymagane jest odpowiednie zachowanie. Niestety PS3 ssie jeśli chodzi o komunikacje, która jest o wiele lepsza na PC czy XBOXIE. I niestety musimy to jakoś obejść - ze spokojem. Na ustawke powinny byc przyjmowane osoby ktore chca pomoc innym, poznac troche ludzi, i posmiac sie we wspolnym gronie. A nie trolle. Niestety czasy gimnazjum minęły bezpowrotnie. Pozdrawiam 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bickamil5 59 Napisano 23 Marzec 2013 Troche słabiutko rozegrany temat ale trudno - wyszło jak wyszło. Nie mam nic w tej kwestii ciekawego do dodania poza tym że brakowało jakiejkolwiek dyscypliny, i osoby które mają mniej do zrobienia powinny z chociaż tą minimalną ilością szacunku poczekać na innych, aż nadrobią ew. zaległości. Jak dana osoba zrobi juz wszystko nagle zaczyna nie mieć czasu, już sprzedaje grę (zdarzyło mi się usłyszeć to w przypadku gry która była z + za free :D). Nie ukrywam że - pewnie jak wiekszość - rzygam tą grą. Jednak trofea są tak poukładane że jakby specjalnie jeżeli człowiek się nie ustawi to miną setki godzin nim to ukończy. Ale to nie powód by rozrabiać jak w szkole gdy jest się znudzony męczeniem nauczyciela/wykładowcy. Lubię sobie podrzeć ryja (jak zauważył Vulcan) jednak to jest dla ogólnej beki bo jak wspomniałem przez ciagle robienie tego samego można pierdolca dostać ;). Ale to nie powód by siac juz totalny burdel i gdy trzeba - wymagane jest odpowiednie zachowanie. Niestety PS3 ssie jeśli chodzi o komunikacje, która jest o wiele lepsza na PC czy XBOXIE. I niestety musimy to jakoś obejść - ze spokojem. Na ustawke powinny byc przyjmowane osoby ktore chca pomoc innym, poznac troche ludzi, i posmiac sie we wspolnym gronie. A nie trolle. Niestety czasy gimnazjum minęły bezpowrotnie. Pozdrawiam Co do tego, ze wszyscy rzygaja ta gra sie nie zgodze, ale do reszty tak ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach