One Post Man 4596 Napisano 7 Czerwiec 2012 @up Tak wlasnie podejrzewalem ze to ten homer z XO :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 7 Czerwiec 2012 Ano ten... Ciągle dostaje PMy od pewnego moda kiedy wrócę. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 7 Czerwiec 2012 A ja zwyczajnie szukałem jakiegoś forum o PS3 i znalazłem chwała że nie ma dzieci neo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WiQert 16 Napisano 7 Czerwiec 2012 Ano ten... Ciągle dostaje PMy od pewnego moda kiedy wrócę. moze ugrasz jakas galeczke :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 7 Czerwiec 2012 Ja trafiłem tutaj dzięki grze kupowanej na allegro...miałem pytania odnosnie tej gry i jako odpowiedź na nie dostałem link do tematu tutaj...znalazłem wiecej tematów które mi się spodobały i tak to zostałem na dłużej hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bass_x 0 Napisano 8 Czerwiec 2012 Pytałem wujka Google o trofea do Uncharted 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 8 Czerwiec 2012 Zastanawiałem się nad "klockiem" albo "czarnulką", a że byłem zielony w temacie tych dwóch konsol, latałem po forach i czytałem - chyba wiadomo co wybrałem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lojkoo 38 Napisano 26 Czerwiec 2012 Po zakupie konsoli szukałem jakiegoś forum o tematyce PS3 wpisałem w google i wyskoczyło ps3site :happy: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aste 1 Napisano 5 Lipiec 2012 jak wyżej po kupieniu konsoli szukałem stron o niej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 7 Lipiec 2012 Podobnie jak ktoś wyżej. Chciałem co nieco poczytać o PS3 bo byłem zielony i o grach które na nie wyszły. Przeczytałem wtedy chyba prawie cały stary temat " Co wybrać" a potem już poszło z górki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 16 Lipiec 2012 Google. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SirCamilio 3 Napisano 16 Lipiec 2012 Zakup konsoli, szukanie pomocy co do gier, sprzętu. To najlepsze forum o tematyce ps3 w kraju. No i jestem:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakov. 5 Napisano 16 Lipiec 2012 Zacząłem czytać newsy na ps3site, później forum - aż wreszcie założyłem konto :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bogda501 81 Napisano 2 Sierpień 2012 Szukałam porad po polsku do gry Red Dead Redemption.... Menu w obcym języku , to dla mnie koszmar. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Realinho 1 Napisano 2 Sierpień 2012 Szukałem strony, która regularnie podaje newsy, nowinki ze świata PS3. Padło na PS3site, po jakimś czasie się zarejestrowałem, teraz przyszedł czas na udzielanie się w tematach na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 6 Sierpień 2012 Przyszedłem na chwilę... ...Zostałem na dłużej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eryk Mierzejewski 0 Napisano 6 Sierpień 2012 Dzięki waszemu poradnikowi na teamt Store Plus. Pytania i odpowiedzi. Przydał mi się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemekts 5 Napisano 6 Sierpień 2012 Ja z tego co pamiętam to szukałem porady do jakiejś gry i tutaj ja znalazłem a po jakimś czasie zarejestrowałem się i kożystam do dzisiaj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mac. 7 Napisano 8 Sierpień 2012 kupilem ps3 i jakos tak poszlo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariush86 23 Napisano 14 Sierpień 2012 problemy w jakiejś grze (już nawet nie pamiętam jakiej) zmusiły mnie do "poszperania" w necie..jak sie łatwo domyśleć natrafiłem na to forum i tak tkwie tu do dziś ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wwseba97 50 Napisano 18 Sierpień 2012 przywiodła mnie tęcza i zamiast garnka było to forum. pisze z ps3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasia1123 0 Napisano 19 Sierpień 2012 http://www.facebook.com/Ps3sitepl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 19 Sierpień 2012 http://www.facebook.com/Ps3sitepl do garow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasia1123 0 Napisano 19 Sierpień 2012 (edytowane) do garow :) Edytowane 19 Sierpień 2012 przez kasia1123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephineola 567 Napisano 19 Sierpień 2012 Niech się panienka nie zapomina. Co do tematu: Szukałam jakiegoś polskiego forum po zakupie ps3 no i znalazłam. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach