Ziomalo_PL 0 Napisano 26 Luty 2010 ps3site przeglądam od dawna. Ale dopiero dzisiaj postanowiłem się zarejestrować na forum. Trafiłem tu przez google. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba619 1 Napisano 26 Luty 2010 Ja na PS3site trafiłem z google, gdy zwyczajnie szukałem jakiejś strony o tematyce związanej z PS3 :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nickname094 0 Napisano 27 Luty 2010 Ja podobnie jak QBA. Wpisałem po prostu PS3 do google i mi wyskoczyło. Zacząłem czytać wiadomości i uznałem, że jak portal dobry to i pewnie forum ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krs. 2 Napisano 28 Luty 2010 Odkąd postanowiłem kupić konsolę, latałem po youtube/allegro/google'owałem, która konsola spełni moje oczekiwania. Mam na myśli ps3/xbox'a.Przeczytałem tony obiektywnych opinii, byłem już skłonny kupić x'a, bo jest możliwość przerobienia i tańszy, więc wszedłem na allegro żeby kupić przerobioną konsolę, ale nie znalazłem nic ciekawego. Dlatego tez zarejestrowalem sie na forum x'a. Genialnie wyszukalem 2 interesujące mnie działy tj. "Kupię" oraz "Sprzedam" i szukałem wymarzonej konsoli ;-). Po godzinie już mialem ciekawą ofertę. Napisałem do gościa, okazalo sie, ze konsola jest dokladnie taka o jaka mi chodzilo. Gdy bylem juz o krok od kupna, postanowilem jeszcze, z czystej ciekawosci, poszukac takiego samego forum, tylko, ze dotyczace Playstation 3. Tak oto znalazlem to wspaniale forum, ktore momentalnie pokochalem i mam nadzieje zyc dlugo i szczesliwie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YildirimKebab 19 Napisano 1 Marzec 2010 Zamieniłem X'a na PS3 tak więc musiałem znaleźć jakieś forum i wpadłem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grima 6 Napisano 1 Marzec 2010 Witam. trafiłem na to forum klikając w google. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aberguy 6 Napisano 5 Marzec 2010 Google'ując na tematy związane z ps3, oczywiście. Zacząłem przeglądać portal no i forum także wydawało się spoko. Poza tym są tutaj użytkownicy z innego szanowanego przeze mnie forum ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raagoon 0 Napisano 6 Marzec 2010 Byłem przed zakupem "pudełka". W trakcie testów WD TV Live Media Player i szukałem informacji o PS3 jakie media serwery obsługuje i czy może być w czymś lepsze od WDTV Live. Google skierował mnie na ten temat: http://www.ps3site.pl/forum/topic/13833-ps3-media-server/ który to wyjaśnił mi wiele kwestii w tym fakt możliwości wykorzystania posiadanego przeze mnie pudełka Linksysa NAS200 i sieci domowej i PS3 Media Servera i innych. W podziękowaniu - zarejestrowałem się ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Visuall 2 Napisano 6 Marzec 2010 Potrzebowalem odpowiedzi na kilka pytan w google i tutaj dotarlem jakos ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xaren007PL 7 Napisano 13 Marzec 2010 Ja ( chyb większość ) traiłem tu przez google Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaKaB 0 Napisano 14 Marzec 2010 Przeglądałem kilka blogów i w linkach trafiłem na Ps3site, więc szczęśliwy przypadek. Od pewnego czasu regularnie ją przeglądam i w końcu postanowiłem zarejestrować się na forum. :smile: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tarkin 0 Napisano 15 Marzec 2010 Kolega powiedział mi o stronie Ps3site.pl, z niej wszedłem na forum :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chwedo 7 Napisano 17 Marzec 2010 Jak dużo poprzednich osób szukałem w google jakiegoś forum o psk-u i znalazłem was ;) fajny wygląd,miła atmosferka,brak chamstwa utwierdziły mnie w przekonaniu,że warto się tu zarejestrować :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cooler 0 Napisano 17 Marzec 2010 Google ; ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SouL 4 Napisano 20 Marzec 2010 Jak dużo poprzednich osób szukałem w google jakiegoś forum o psk-u i znalazłem was ;) fajny wygląd,miła atmosferka,brak chamstwa utwierdziły mnie w przekonaniu,że warto się tu zarejestrować :) I tej wersji się trzymaj. Ale nie daj się zwieść pozorom, trolle nie śpią. Jednak tłukę je przed snem na tyle skutecznie, że nie zaznasz krzywdy. Witamy na Forum. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burza 0 Napisano 21 Marzec 2010 Ja przez google.pl :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eater 0 Napisano 31 Marzec 2010 wszyscy chwalą google <allach>,ja tez trafiłem tu przez Google a powodem poszukiwań było wymienianie gier,Google wie więcej niż twój pradziadek :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triku 1 Napisano 1 Kwiecień 2010 chciałem pokazać dziewczynie jak mało związany z 1 kwietnia dodatek wyszedł do LBP (perfumy) i wujek google wskazał ps3 site. Po przejrzeniu zawartości strony rejestracja na forum to była już tylko formalność. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burza 0 Napisano 4 Kwiecień 2010 (edytowane) Google.pl rządzi :D Edytowane 4 Kwiecień 2010 przez Burza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fighterzysko 189 Napisano 5 Kwiecień 2010 Ja tutaj trafiłem przez forum Onlinecenter.pl. jeden z użytkowników mi polecił wasze forum i jestem bardzo zadowolony:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luchoś 0 Napisano 5 Kwiecień 2010 A ja odwiedzam blog Zeratula (ciekawe gameplaye) no i stamtąd dowiedziałem się o ps3site.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krs. 2 Napisano 16 Kwiecień 2010 z forum o xpudle ; D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
premko_pl5 13 Napisano 11 Maj 2010 Grałem w cs'a i goście rozmawiali o forum, więc popatrzyłem i się zajerestrowałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
heej 0 Napisano 12 Maj 2010 MNie też Google tu sprowadziło :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blesik 8 Napisano 12 Maj 2010 Gdy pewnego dnia dostałem PS3 postanowiłem się czegoś więcej o tym cudeńku dowiedzieć. I tak wujek Google doradził mi te forum. Zobaczyłem, spodobało mi się i zostałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach