darkkain 16 Napisano 22 Marzec 2011 (edytowane) zgadzam sie, faworyzowali go ale mnie osobiscie niczego nie brakuje w wersji na PS3, grafika mnie zmiazdzyla gdy wyszedlem po raz pierwszy na zewnatrz, strzaly, ruch bronia sa odwzorowane fantastycznie, muzyka rowniez. Tyle moge powiedziec po pierwszych 10 minutach, mam tez pytanie do posiadaczy C2, jak wlaczyc gre, zebym mial napisy PL i jezyk ang? bo nigdzie w opcjach nie moglem znalezc zmiany jezyka napisow, gre kupilem dzis w MM, jest na okladce polski/angielski. Przy włączaniu wybiera się język i wtedy jest taki sam audio jak i napisy. Też mi się nie udało ustawić ścieżki dźwiękowej angielskiej + polskie napisy. Odnośnie wersji na konsolach to widziałem na żywo w obu wersjach i jakoś w tej na ps3 mi się o wiele bardziej podoba woda i oświetlenie, reszta taka sama. Edytowane 22 Marzec 2011 przez darkkain Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InFaMe 17 Napisano 22 Marzec 2011 Czyli będą nie ma opcji angielskich głosów i polskich napisów? O-M-G Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_bba 41 Napisano 22 Marzec 2011 Czyli będą nie ma opcji angielskich głosów i polskich napisów? O-M-G na to wyglada, ze nie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 22 Marzec 2011 wspolczuje ludziom na xboxie ktorzy nie beda mogli slyszec co chwile "cloak engaged". To jest poprostu przepiekne! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yeah 0 Napisano 22 Marzec 2011 @snosh a niby czemu? Przecież moga kupic polską wersję lub angielską. A co do C2. moim zdaniem najlepsza/najładniejsza gra z wiosennej wojny FPS. Pyszny zdaje się potwierdzać moje słowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 22 Marzec 2011 @snosh a niby czemu? Przecież moga kupic polską wersję lub angielską. A co do C2. moim zdaniem najlepsza/najładniejsza gra z wiosennej wojny FPS. Pyszny zdaje się potwierdzać moje słowa. dlatego napisalem ze wspolczuje tym ktorzy nie beda mogli tego slyszec, a nie wszystkim na xboxie. Dzwiek to obok oprawy graficznej kolejna masakra w tej grze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monobloss 94 Napisano 22 Marzec 2011 (edytowane) @snosh a niby czemu? Przecież moga kupic polską wersję lub angielską. A co do C2. moim zdaniem najlepsza/najładniejsza gra z wiosennej wojny FPS. Pyszny zdaje się potwierdzać moje słowa. Gra jest piękna, multi daje rade, fabuła mi sie podoba ale ... Są straszne dropy frameratu w singlu ;/, nie zawsze ale często. Wyłapałem też trochę błędów dźwiękowych ale rzadko się zdarzają. Framerate to jedyna wada tej gry ( No i pop in ) 8,5/10 to idealna ocena. Aha i AI przeciwników jest skopane na maksa, cichaczem za bardzo nie pogramy. Zabijam wroga z guna z tłumikiem i wszyscy już o tym wiedzą a są około 50M dalej..... omg Edytowane 22 Marzec 2011 przez monobloss Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hanti 15 Napisano 22 Marzec 2011 (edytowane) W reckach jest wypominane kiepskie A.I. , a raczej jego brak w niektórych momentach A szkoda, bo grając w Crysisa na najwyższym poziomie było sporym wyzwaniem i dopiero wtedy doceniało się możliwości kombinezonu Dla przykładu na poziomie Delta jesteś zdany na celowanie manualne, a żołnierze koreańscy zaczynają gaworzyc w ojczystym języku. Już nie wspomnę o tym,że w momencie gdy padnie któryś z nich reszta oddziału przeczesuje teren wyłącznie w grupie. Nie rozumiem, czy tak trudno było się posłużyc gotowymi skryptami w nowym AI? Edytowane 22 Marzec 2011 przez hanti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madkaktus 0 Napisano 22 Marzec 2011 jakie języki są do wyboru oprócz angielskiego i pl? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_bba 41 Napisano 22 Marzec 2011 jest juz videorecenzja na gametrailers.com mowia, ze kampania trwa "satysfakcjonujace 12 godzin" jezeli to prawda to jestem zmiazdzony, nic lece dalej łamać kciuki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InFaMe 17 Napisano 22 Marzec 2011 To dziwne, bo słyszałem, że właśnie AI w tej grze jest niezłe o.0. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Holixx07 0 Napisano 22 Marzec 2011 Wescie z cenami. Powinno byc tak samo. ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monobloss 94 Napisano 22 Marzec 2011 To dziwne, bo słyszałem, że właśnie AI w tej grze jest niezłe o.0. Miało tak być, ale jest do kitu. Przeciwnicy potrafią się zaciąć na słupie -.- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peiha 11 Napisano 22 Marzec 2011 albo zabijasz go a on wyfruwa w kosmos albo na lampe hahaha raz tak mialem ze zabilem kolesia i padl na glebe nagle uniosl sie do góry i upadł na auto haha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monobloss 94 Napisano 22 Marzec 2011 albo zabijasz go a on wyfruwa w kosmos albo na lampe hahaha raz tak mialem ze zabilem kolesia i padl na glebe nagle uniosl sie do góry i upadł na auto haha Mój wylądował w ścianie kiklka metrów od miejsca swojego zgonu :P, najbardziej rozwalają mnie kosmici... Biegają w kółko jak debile i ciągle się gdzieś zacinają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peiha 11 Napisano 22 Marzec 2011 Mój wylądował w ścianie kiklka metrów od miejsca swojego zgonu :P, najbardziej rozwalają mnie kosmici... Biegają w kółko jak debile i ciągle się gdzieś zacinają. no na poczatku przygody z kosmitami jeden skakal z gory na dol potem stanol koło mnie i sie zacioł hahah Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_bba 41 Napisano 22 Marzec 2011 a ja moge potwierdzic, ze AI jest calkiem calkiem, mialem sytuacje gdy znajduje sie na klatce schodowej, wtedy odblokowuje sie tlumik, strzelam z gory do gosci, nastepnie uzywajac cloak mode przemieszczam sie na dol i ku mojemu zdziwieniu widze jak 2 zolnierzy wchodzi tylnym wejsciem do budynku i przeszukuje klatke schodowa, sa oczywiscie bugi, mialem jeden ciekawy, alien zablokowal sie w scianie ale uzywajac nano suit spokojnie go z niej "wyciagnalem" polecam wszystkim gre, mocne 9/10, gdyby nie czasami wczytujace sie tekstury(cienie i troszke bugow, 10 zasluzona) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peiha 11 Napisano 22 Marzec 2011 a ja moge potwierdzic, ze AI jest calkiem calkiem, mialem sytuacje gdy znajduje sie na klatce schodowej, wtedy odblokowuje sie tlumik, strzelam z gory do gosci, nastepnie uzywajac cloak mode przemieszczam sie na dol i ku mojemu zdziwieniu widze jak 2 zolnierzy wchodzi tylnym wejsciem do budynku i przeszukuje klatke schodowa, sa oczywiscie bugi, mialem jeden ciekawy, alien zablokowal sie w scianie ale uzywajac nano suit spokojnie go z niej "wyciagnalem" polecam wszystkim gre, mocne 9/10, gdyby nie czasami wczytujace sie tekstury(cienie i troszke bugow, 10 zasluzona) dokładnie te tekstury to przegiecie podbiegam do sciany a ona cała zamazana haha nagle po chwili dopiero sie ogarnela i wygladała jak sciana ale i tak zakochalem sie w tej grze:) choc narazie multi i lagowanie daje troche po dupie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 22 Marzec 2011 Ja po zagraniu meczu na mapie Parking miałem taką minę :mellow: . Coś niesamowitego, nie każda mapa graficznie tak kopie po dupie, są i gorsze (zazwyczaj te gdzie panuje noc), ale większość, a szczególnie parking, to numer jeden na rynku pod tym względem. KZ3 czy C2? Trudno powiedzieć, KZ3 to nieco inny styl graficzny, osobiście nie podejmuje się oceny, ale jednego możecie być pewni, CoD: BO czy BF2 przy takim C2 to techniczne średniaczki. Wracam do multi, które... rządzi! :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peiha 11 Napisano 22 Marzec 2011 Ja po zagraniu meczu na mapie Parking miałem taką minę :mellow: . Coś niesamowitego, nie każda mapa graficznie tak kopie po dupie, są i gorsze (zazwyczaj te gdzie panuje noc), ale większość, a szczególnie parking, to numer jeden na rynku pod tym względem. KZ3 czy C2? Trudno powiedzieć, KZ3 to nieco inny styl graficzny, osobiście nie podejmuje się oceny, ale jednego możecie być pewni, CoD: BO czy BF2 przy takim C2 to techniczne średniaczki. Wracam do multi, które... rządzi! :thumbsup: nie laguje już? idzie normalnie zabic kogos bez ladowania 3 magazynków?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BudynGohan 1 Napisano 22 Marzec 2011 A ja mam pytanie czy multi C2 jest nastawione na latanie "na pałę" czy jest możliwość pogrania zespołowo? I czy fani BF:BC2 znajdą w tej grze coś dla siebie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peiha 11 Napisano 22 Marzec 2011 A ja mam pytanie czy multi C2 jest nastawione na latanie "na pałę" czy jest możliwość pogrania zespołowo? I czy fani BF:BC2 znajdą w tej grze coś dla siebie ? idzie grać zespolowo jak jestes z ogarnieta wiara w zespole znajdziesz napewno:) uwierz mi ta gra bije je na glowe pod wzgledem mozliwosci choc jest opcja kazdy na kazdego:) ale masz tez opcje typowo zespolowe;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BudynGohan 1 Napisano 22 Marzec 2011 Pewnie zaraz zostanę zbesztany przez niektóre osoby ,ale jak oglądam gameplay multi C2 to mi zalatuje trochę CoD'em :down: ,a ja nie lubie CoD'ów :down: .Ta szybkość gry , latanie na pałę a fee.Poczekam sobie na BF 3 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 22 Marzec 2011 Pewnie zaraz zostanę zbesztany przez niektóre osoby ,ale jak oglądam gameplay multi C2 to mi zalatuje trochę CoD'em :down: ,a ja nie lubie CoD'ów :down: .Ta szybkość gry , latanie na pałę a fee.Poczekam sobie na BF 3 :) poczekaj sobie ;) hmmm, jesli na 1 kresce da sie byc pierwszym w swoim zespole, to chyba nie ma dramatu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 22 Marzec 2011 Nie mylicie przypadkiem laga z tym, że część graczy ma już bardziej rozwinięte pancerze i więcej trzeba w nich strzelać? O możliwym włączonym armorze nie wspomnę.... Gra jest super co do tego nie można mieć wątpliwości. Ale już doprawdy bez przesady z tymi ochami i achami względem grafiki. Niska rozdzielczość, bardzo fatalnie doczytujące się cienie i czasami okrutny pop-up, że chrupanie animacji przemilczę łaskawie. Kilka osób tutaj wydaje się, że złapało pana boga za stopy, a tymczasem starusieńki Fallout 3 ma tekstury otoczenia 100x lepsze i bardziej szczegółowe. Na uwagę zasługują jedynie efektowne wybuchy, ogień i destrukcja otoczenia. No i sam silnik, które generuje te wszystkie przestrzenie, wysokie budynki i labirynt korytarzy w jednym. Aczkolwiek... gra się dość długo doczytuje co jakiś czas, więc to po prostu sprytne sztuczki. Natomiast mapy multi są bardzo nierówne. Jedne ładne, a inne jakby wyjęte z obcej bajki (szklarnie w nocy - nie pamiętam nazwy). No koszmar. Co do samej rozgrywki to muszę więcej pograć niż do 9 lvl. Póki co moją uwagę zwracają tylko za małe mapy, by myśleć tutaj w kategoriach taktycznych a'la BF czy chociażby Homefront. Nie bardzo czytelne jest też dla mnie za co dostaje się te złote medaliki, za które z kolei można coś tam sobie dokupić. Albo jak się zdobywa np. kolimator do broni? Jakoś nigdzie nie raczono tego wyjaśnić, albo ja nie załapałem. Nie do końca przekonuje mnie też system awansowania naszego nanosuita. Teraz, póki każdy ma mniej więcej podobny level gra się ok. Ale już za chwile no-lify mogą sobie ziewać odstrzeliwując noobków, bo ci nawet z pro skillem nie będą w stanie im nic zrobić. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach