silenthill 19 Napisano 11 Listopad 2009 Skoro psn jest niedostępne,to wina psn :( Cóż czekamy :( już psn jest, ale coś jest nie tak nie można zsynchronizować trofeów (przynajmniej u mnie), zaczęło się od momentu wejścia do sprzedaży MW2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Napisano 11 Listopad 2009 chodzą słuchy ze jutro ma być dopiero wszytko ok;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maaaziu 49 Napisano 11 Listopad 2009 Pewnie nie spodziewali się takiego natłoku i takiej ilości graczy :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sim 0 Napisano 11 Listopad 2009 Grałem do Środy 4:20 rano było bez zarzutu. Szkoda wiele sobie obiecywałem. Cóż byle do Marca 2010 "BAD COMPANY 2" / mam nadzieje że EA nie zawiedzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jalowa 0 Napisano 11 Listopad 2009 a by ich szlak trafil, akurat dzisiaj musialo sie to stac jak mam wolne, ech szkoda gadac jak by ktos chcial popykac to dodawac mnie do listy znajomych PSN:jalowa z checia sprawdze sie z innymi panowie online zaczal dzialac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Napisano 11 Listopad 2009 to jak działa czy nie może ktoś potwierdzić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jalowa 0 Napisano 11 Listopad 2009 juz dziala, mozna grac, nareszcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JemioloSeba 0 Napisano 11 Listopad 2009 U mnie nadal Connecting.... ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
silenthill 19 Napisano 11 Listopad 2009 nie potwierdzam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Napisano 11 Listopad 2009 teraz sprawdzam i też nadal jest connecting;/.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 11 Listopad 2009 ponoc do piatku mamy przerwe panowie od multi, tak pisal 402 na twitterze, max do piatku, mozliwe ze juz jutro ruszy z kopyta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezzar997 1 Napisano 12 Listopad 2009 No i ruszył ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beta1969 1 Napisano 12 Listopad 2009 Udało mi się dzisiaj przed wyjściem do pracy rozegrać partyjkę w Ground War więc wszystko wróciło do normy :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JemioloSeba 0 Napisano 12 Listopad 2009 Potwierdzam. U mnie tez ruszylo. Gra jest niesamowita Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
badwin 0 Napisano 12 Listopad 2009 witam dziala juz Online?:whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Longer85 15 Napisano 12 Listopad 2009 witam dziala juz Online?:whistling: a ciezko spojrzec chocby jeden lub dwa posty wyzej?? Juz nie mowie o czytaniu calej strony. Lenistwo osiągnęło apogeum... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
infinity 2 Napisano 12 Listopad 2009 Może ktoś zobaczyć czy zapraszanie przyjaciół do gry działa? Bo może moglibyśmy jakiś klan założyć? ps. gra naprawdę jest dobra:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZBENEK 2 Napisano 12 Listopad 2009 (edytowane) Rano multi działało, ok. 8.40 przed wyjściem do pracy partyjkę strzeliłem. Wszystko szybko i bez problemów. Aż żal było z domu wychodzić.. :-( Edytowane 12 Listopad 2009 przez ZBENEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MackuCHWDP 0 Napisano 12 Listopad 2009 ale zapy wciaz kulawe, czyli popelina jak dla mnie. w znajomych mam glownie osoby z tego forum i co z tego jak sobie pograc z nimi nie moge. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
infinity 2 Napisano 12 Listopad 2009 Ponoć ktoś pisał że ma być patch dzisiaj co ma naprawić ten błąd z zaproszeniami:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 12 Listopad 2009 Jutro będzie patch. http://www.ps3site.pl/w-piatek-bez-problemow/22961/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
infinity 2 Napisano 12 Listopad 2009 Jutro będzie patch. http://www.ps3site.pl/w-piatek-bez-problemow/22961/ Racja. Po prostu myślałem że dzisiaj piątek jest:/ No nic jeszcze jeden dzień wytrzymać trzeba. Oby tylko dzisiaj połączenie z serwerami nie nawaliło... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 12 Listopad 2009 A jakich broni i ulepszeń do nich używacie? Ja narazie mam 13levelu i używam M4A1 z czujnikiem pulsu, od 21 levela będę mógł nosić dwa ulepszenia do broni i tak myślę, że najlepiej nosić puls + celownik laserowy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezzar997 1 Napisano 12 Listopad 2009 Używam scara z celownikiem laserowym,przez jakiś czas uzywałem celownika laserowego+ czujnik pulsu,ale zostawiłęm sam celownik bo czujnik mnie rozpraszał ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
infinity 2 Napisano 12 Listopad 2009 Używam scara z celownikiem laserowym,przez jakiś czas uzywałem celownika laserowego+ czujnik pulsu,ale zostawiłęm sam celownik bo czujnik mnie rozpraszał ;p Dokładnie zamiast skupić się na grze człowiek skupia się na tym ekraniku:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach