orzeszek997 0 Napisano 13 Lipiec 2010 Założę z kimś klan PSN: orzeszek997 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teh_apple_pwn 0 Napisano 13 Lipiec 2010 (edytowane) zagram:) id: Nitzche Edytowane 6 Sierpień 2010 przez teh_apple_pwn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MCyktor 0 Napisano 14 Lipiec 2010 To pisz(cie) na maila bo ja muszę wszystko dobrze pozapisywać :) Myślę, że pierwsze 12 osób będzie dobrze :) Już mam 3/12 :) Ktoś chętny ? (pisać na maila: mcyktor@o2.pl):sweat: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krishafi 0 Napisano 14 Lipiec 2010 a ja szukam kogos kto by odpalił jedno sciagniecie do nowych mapek :) kontakt 4985025 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Esu 0 Napisano 14 Lipiec 2010 http://allegro.pl/item1148479521_call_of_duty_modern_warfare_2_resurgence_pack_slot.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MCyktor 0 Napisano 18 Lipiec 2010 Nie wieże, że zaledwie 5 osób chcę zagrać jakiś turniej :) Proszę śmiało pisać na forum kto by zagrał ! (Podawać nick PSN) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kluha 2 Napisano 19 Lipiec 2010 NIe wiem dokładnie jaki turniej chcesz zorganizować, ale możesz mnie dopisać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glief 28 Napisano 19 Lipiec 2010 Chętnie pogram, zwłaszcza w najbliższym czasie, gdyż mam dużo wolnego czasu i akurat kończę spec opsy w MW 2 :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tokimu 13 Napisano 19 Lipiec 2010 Chętnie zagram w takim turnieju . Mój kumpel też jest chętny ale nie ma tu konta. Mój psn id : Tokimu Jego : Gaz_pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrN 0 Napisano 22 Lipiec 2010 Aktywny gracz od wczoraj :PP PSN ID: rock_daddy0 HeadSet: Obecny :) Pisać z uzasadnieniem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tokimu 13 Napisano 22 Lipiec 2010 Daj znać co z tym turniejem bo ludzi chyba wystarczy na parę rundek . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MCyktor 0 Napisano 22 Lipiec 2010 (edytowane) Teraz już mam listę czterdziestu osób. Czekam na odpowiedź od wszystkich. Jeżeli będę miał już pewne te osoby, to zrobię losowanie kto jest z kim w drużynie :) (Składy będą pięcio osobowe) Pozdrawiam.... Edytowane 25 Lipiec 2010 przez MCyktor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szyjka 4 Napisano 28 Lipiec 2010 Wlasnie skonczylem single player i postanowilem wbic platyne. Jest ktos chetny do co-op'a z headsetem/skypem to pisac na GG:923978 / PSN: szyjka_66 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gucci92 0 Napisano 30 Lipiec 2010 Moje psnID: gucci1992 gram po 22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pelipe 1 Napisano 3 Sierpień 2010 Chętnie pogram w MW 2 jakąś fajną i zgraną ekipą. Mój PSN ID: KarolStrasburger , headset oczywiście jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Guti 0 Napisano 14 Sierpień 2010 (edytowane) Chętnie pogram z kimś normalnym w multi (od dzisiaj nawet), najlepiej z headsetem, bo bez tego kiepsko. Mam dwa map packi jakby co (nie udostępniam nikomu). A i gram tylko w SD i TDM Edytowane 14 Sierpień 2010 przez Guti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VitruvianManPL 0 Napisano 17 Sierpień 2010 Witam chetnie zagram online w grupie polskiej, do tej pory grywam z kolegami ale oni to portugalczycy i jeden makaron . ale jesli ktos chce do nas dolaczyc to bardzo prosze sprzeciwu nie ma moi nick VitruvianManPL. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Levi 1 Napisano 18 Sierpień 2010 pogram psn:MesajahPL kupie sloty resurgence i stimulus pisac na psn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xanti 0 Napisano 20 Sierpień 2010 (edytowane) PSN ID xanti6 HS jest, gram po 18-19 ( od poniedziałku będę posiadał 2 map packi ) Edytowane 20 Sierpień 2010 przez xanti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tupac 0 Napisano 20 Sierpień 2010 Witam szukam osoby, która podzieli ze mną dlc1 bądź dlc2. Czekam na gg (niewidoczny) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamyk001 0 Napisano 21 Sierpień 2010 Pisać a na pewno pogram psnID: kamyk001 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki81 0 Napisano 22 Sierpień 2010 (edytowane) Szukam kogos kto pomoze mi z co-op (HS mam) brakuje mi paru gwiazdek do platyny PsnId: pedzel Edytowane 22 Sierpień 2010 przez luki81 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marol0v 73 Napisano 23 Sierpień 2010 Proszę o dodawanie mnie do znajomych jestem nowym graczem ale już w miarę ogarniam (czyt. mam KD 1.0 od jakiegoś czasu w każdej rundzie prawie), HS mam,a a także obydwa map packi ! PSNid: Metrowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xanti 0 Napisano 23 Sierpień 2010 (edytowane) Chetnych na sloty do 2 map packow do mw2 zapraszam na gg, chetnie odsprzedam ( Sprzedane !! ) Edytowane 25 Sierpień 2010 przez xanti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
napsterr 0 Napisano 26 Sierpień 2010 Też chętnie zagram z rodakami. MW2 mam od wczoraj i jeszcze się na mapach gubię ! I jak ktoś ma ochotę w MW1 pograć to też chętnie to mój nick : robertp77 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach