Pionek 0 Napisano 17 Październik 2010 Tej gry nie ma co porównywac do MW2 :D MOH to fps który stawia na autentyzm, zdania które wykonujemy są naprawde realne. To gra typowo żołnierska przedstawiająca prawdziwe oblicze wojny (oczywiscie podkolorowane bo na wojnie nie zabija sie 30 ludzi w 10 min.) MW2 trąci teraz dla mnie kozactwem w którym lubuja się małe dzieci które mysla że wojna to fajna sprawa: rozwalamy typów, od czasu do czasu bawimy wyrzutnia predator itd. MOH ma taki klimat jaki nie poczułem jeszcze w żadnej wojennej grze i prawdopodobnie nie poczuje az do wydania Medal of Honor 2. Rakiety wybuchające w kosmosie, ucieczka z bazy wojennej na skuterach śnieżnych, czy atak na Gułag wyglądaja po prostu smiesznie przy MOH. Fakt, bardziej epicko ale jednak śmiesznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FKolec007 1 Napisano 17 Październik 2010 Nie zwrócilem na to uwagi, ale masz z tym rację, MoH jest typowo żolnierski :turned: :psbutton: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucius_Ver 44 Napisano 18 Październik 2010 Może kiedyś doczekamy się trybu rozgrywki bez krzaków. Nic nie mam do snajperów ale wg mnie pięknie niszczą mp. Strzał w kostkę rządzi. Żałosne. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronni_92 10 Napisano 19 Październik 2010 I przez to mało ludzi gra Misje Bojową :verymad: w tym ja. Najwięcej ludzi jest DM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afrikan 40 Napisano 19 Październik 2010 (edytowane) Więc po ograniu Medal of Honor uważam że gra jest bardzo przeciętna singiel strasznie krótki przeszedłem w 4h na średnim poziomie trudności,poza tym jest dużo błędów często musiałem restartować misje.Jedyna misja jaka zrobiła na mnie wrażenie to brzuch bestii czy jakoś tak ten moment w którym bronisz się w domku przed falami przeciwnika zajebisty :thumbsup:więc jak dla mnie singiel 5/10.Multi ma potencjał ale nie wykorzystany dla mnie to taka 1/2 bc2 jest mało map,mało broni mogli zrobić normalne rangi a nie odzienie dla każdej klasy chmm,,, co jeszcze a snajperzy w tej grze co rusz dostaje kulke od snajpera i to od razu jak się odrodzę powini zrobić coś takiego jak w bc2 że przeciwnik nie może wejść na tyły bazy i w drugą stronę tak samo.Ale jednak jak dla mnie multi jest fajne ale na jakiś krótszy czas a nie na jakieś ekstremalne czasy więc moja ocena 7/10. Wydaje mi się że po takich zapowiedziach jakie były typu to będzie kiler coda i bc2 powinniśmy dostać coś lepszego a tak po prosto dostaliśmy grę niczym nie wyróżniającą się od innych a nawet pod niektórymi względami gorszą. Oczywiście nikt nie musi się ze mną zgadzać to jest moja osobista ocena gry Edytowane 19 Październik 2010 przez afrikan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FKolec007 1 Napisano 19 Październik 2010 A mi się fabula podobola no fakt te resetowanie misji się zdarzalo, ale ogólem przyjemne misje, a akurat ja najgorzej wpominam w brzuchu besti jak dla mnie 8/10, a co do multi to spokojnie 8+/10. (Gralem w cod2, bc2, killzone 2, mgs oraz maga, więc trochę coś wiem). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 19 Październik 2010 FKolec, a powiedz co Ci się w tym multi tak podoba, że dajesz mu 8+? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FKolec007 1 Napisano 19 Październik 2010 Podobają mi się tryby gier, nie są na chwilę i nie są na dlugi okres czasu, kolejne mapki bardzo ladnie zrobione i osobiście mi się podoba że nie wszystkie, ale więszkość rzeczy jest do zniszczenia. Bardzo rzadko widuję lagi, a gram w u różnych ludzi o różnych lączach. Drzewko broni no nie stety jest malo broni za to dodatki są przydatne. Kolejne, można rozwijać pare klas na raz to jest bardzo przydatne, jak lubisz zmieniać je co jakiś czas. Nie ma opóźnień w zabójstaw np. w cod chwilka mala mijala zanim bylo zabójstwo, ja przynajmiej tutej tego nie widzę, idąc w kierunku menu w trybie wielosobowym latwy przejżysty nie ma problemu z nim. I znów wracając do gry, postacie prawie idealnie odzorowane, a silnik biegania nie wygląda sztucznie. Ciekawy pomysl z pkt umiejętności. Medale i beretki nie są nad zwyczaj trudne do zdobycia tylko czaso chomne. Na minus dla mnie jest mala ilość map i przesadzeni snajprzey (strzal w rękę = dead, w stope = dead itp.), i brak grawitacji jak w bc2 to wszystko więc dlatego uważam że 8+, dla mnie MoH jest bardzo dobry, ale szalo to u mnie większego nie ma! :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afrikan 40 Napisano 19 Październik 2010 Mi akurat mapy się nie podobają są małe i jakieś takie nijakie ale są gusta i guściki 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wyrzelek 3 Napisano 19 Październik 2010 Mapy może i małe ale nie nijakie. Multi jest całkiem niezłe zwłaszcza jak się gra z kumatym teamem, wtedy nawet snajperzy za wiele do gadania nie mają. Oczywiście prawie wszyscy starają się nowe dzieło DICE choć trochę przyrównywać do ostatniego Battelfielda ale te gry to dwie różne bajki i bardzo dobrze. Mnie się tam podoba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thegrim 3 Napisano 20 Październik 2010 zwlaszcza, ze wlasciciele online pass juz 2 listopada dostana pierwszy dodatek :) dwie nowe mapki, dwie stare poprawione oraz nowe tryby :) czyli sprzedaz nowego MoH nie jest na tak niskim poziomie na jakim by sie mozna spodziewac... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 20 Październik 2010 zwlaszcza, ze wlasciciele online pass juz 2 listopada dostana pierwszy dodatek :) dwie nowe mapki, dwie stare poprawione oraz nowe tryby :) czyli sprzedaz nowego MoH nie jest na tak niskim poziomie na jakim by sie mozna spodziewac... wynika z tego, ze te nowe mapki beda tylko do tego nowego trybu. Malo ciekawego trybu jak sie okazuje. Bo kto chce grac w rozgrywke, w ktorej ma sie tylko 1 zycie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyr 14 Napisano 20 Październik 2010 graczom defensywnym chyba to nie przeszkodzi w grze resp snajperka i do boju rozpacz przez duże R 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mack 10 Napisano 20 Październik 2010 (edytowane) do tej pory z online FPS grałem tylko w MAG, MOH w porównaniu do MAG to kamperstwo po potęgi n-tej, tutaj nie da sie grać inaczej jak tylko zaczaić się i kampić , czy to ze snajperką czy z karabinem szturmowym, grając tak jak w MAG ginie się natychmiastowo, ale dla odmiany można pograć i tak, trzeba się tylko przyzwyczaić snosch jesteś w youtube (koniec gry tablica wyników) Edytowane 20 Październik 2010 przez mack 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 20 Październik 2010 do tej pory z online FPS grałem tylko w MAG, MOH w porównaniu do MAG to kamperstwo po potęgi n-tej, tutaj nie da sie grać inaczej jak tylko zaczaić się i kampić , czy to ze snajperką czy z karabinem szturmowym, grając tak jak w MAG ginie się natychmiastowo, ale dla odmiany można pograć i tak, trzeba się tylko przyzwyczaić snosch jesteś w youtube (koniec gry tablica wyników) heh, dobrze przynajmniej ze wstydu nie ma ;) Ale to musialobyc dawno, bo i clantag juz nie ten, i skillpoints sporo wiecej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tank-mania 252 Napisano 20 Październik 2010 Ale to musialobyc dawno Dawno, dawno temu... no góra 8 dni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 20 Październik 2010 Oni zamist gre poprawiac to glupie DLC dodaja.Ale jak darmo to biore 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RufusPL 18 Napisano 20 Październik 2010 Ale przecież z tym dlc zostaną poprawione 2 mapy więc nie do końca się zgodzę że nie chce im się gry poprawiac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 20 Październik 2010 Ale przecież z tym dlc zostaną poprawione 2 mapy więc nie do końca się zgodzę że nie chce im się gry poprawiac. nie poprawiaja map, tylko przerobili pod nowy tryb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tank-mania 252 Napisano 20 Październik 2010 nie poprawiaja map, tylko przerobili pod nowy tryb. Znasz jakieś szczegóły tego trybu? To ten z jednym życiem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 21 Październik 2010 Znasz jakieś szczegóły tego trybu? To ten z jednym życiem? podobny tryb byl w Cod WaW , dwa teamy po 6 graczy kazdy z jednym zyciem , taki TDM inaczej :) MoH od samego poczatku nie mial dobrej opinii wsrod graczy , a to grafika kiepska , odrzut broni maly , mapy za male , kamperow od zajb...a ze maly wybor broni, i tak od beta testow malo tego recenzje "fachowcow" takze przekreslaja te gre . Wszyscy porownuja ja do CoD MW2 a Medal of Honor propomuje zupelnie inny rodzaj rozgrywki , jakos nikt nie wspomina o snajperach w MW2 oraz o tym ze trafaija nawet przez sciany , o samolotach , ktore pojawiaja sie po 5 sekundach gry , poprostu Activision zrobilo kawal dobrej marketingowej roboty , i wmowilo graczom , ze ich produkt jest the best , tak jak wmowilo ze najlepszym RTS na PC jest Starcraft , a najlepszym RPG jest Diablo Po rozegraniu kilku rund w roznych trybach dla mnie MoH jest bardzo dobra gra , mapy jakie sa dla mnie wystarcza , nie musze po respawnie gdy sie okazuje , ze zostalem sam w teamie zapitalac przez dwie minuty do nastepnej bazy jak w BC2 , gra jest dynamiczna , i dla ludzi takich jak ja ktorzy graja dla przyjemnosci a nie dla statystyk gra jest naprawde dobrym tytulem . Ze strzelanek , w ktore gram czyli CoD World at War , Batelfield 2 , oraz Medal of Honor , kazda oferuje cos innego i dla mnie kazda z tych gier jest ok nie scierpialem tylko CoD MW2 . 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mack 10 Napisano 21 Październik 2010 (edytowane) w porównaniu do MAG to kamperstwo po potęgi n-tej, tutaj nie da sie grać inaczej jak tylko zaczaić się i kampić , czy to ze snajperką czy z karabinem szturmowym, grając tak jak w MAG ginie się natychmiastowo- nikt nie skomentował dla przykłądu wczorajsza sytuacja z MAG, gostek ze snajperką przyczaił się na mnie, dostałem jeden hit (tam nie ginie się po jednym hicie nie w głowę) ale zdązyłem się schować za zasłoną , podleczyć; wiedziałem że kolo kampi, wybiegłem zza zasłony wykonałem skok, usłyszałem świst kuli koło ucha i skosiłem gostka serią i usłyszałem "Geez" . W MAG słychać wroga jeśli się jest blisko - fajny patent, masz mega sasysfakcję jak słyszysz po fragu fucki. W MOHu akcja niemożliwa do wykonania, zaczajony na ciebie kamper natychmiast cie zdejmuje Edytowane 21 Październik 2010 przez mack Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wyrzelek 3 Napisano 21 Październik 2010 a tam pieprzenie najpierw ludzie narzekali że w innych grach to postrzale ze snajpy gość powinien wyzionąć ducha od jednego strzału - no i gdzie teraz są ci "znafcy" wojennych realiów? dostali grę pod siebie i co nie pasuje im? Gra ma sporo zalet, na snajperów też są sposoby, zresztą gra się tak albo raczej dobiera taktykę na jaką wróg pozwala i jeżeli w naszym teamie jest przynajmniej kilku rozgarniętych to rozgrywka online w multi jest prawdziwą przyjemnością. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 21 Październik 2010 A ja mam takie pytanko . Czy jest jakieś multi na podzielonym ekranie , chociaż dla 2 osób i czy ten online pass jest dodawany do każdej nowej gry czy to jest w tej kolekcjonerskiej tylko ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
balneator 18 Napisano 21 Październik 2010 A ja mam takie pytanko . Czy jest jakieś multi na podzielonym ekranie , chociaż dla 2 osób i czy ten online pass jest dodawany do każdej nowej gry czy to jest w tej kolekcjonerskiej tylko ? W nowym COD Black Ops będzie dzielony ekran. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach