m0rph 3307 Napisano 23 Październik 2010 Wogóle to zabawne jest to udawadnianie wyższości jednej gry nad drugą, to tak jakby się spierać czy czerony ładniejszy, czy niebieski. Każdy ma swój mózg i swoje priorytety i dzięki temu, że są różne gry może się dobrze bawić wg własnego uznania. Ogolnie wiadomo, ze czerwone auto jest szybsze od niebieskiego :D MOH mam, BO bede miec - przy kazdej z tych gier zamierzam sie swietnie bawic, a nie szukac dziury w calym - tak powaznie - nie szkoda Wam na to czasu?? - za stary juz jestem na to zeby sie zolcia zalewac udowadniajac wyzszosc racji jakiegos Romka, nad wypowiedzia Czesia poparta przykladnym odwolaniem do postu Tadzia.... No ludzie - pozytkujcie swoj czas w bardziej przemyslany sposob - czego wiekszosci tutaj zycze :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 24 Październik 2010 Udało mi się to w trybie kontroli sektoru komandosem, więc jest to możliwe nawet ma małych i krótkich mapkach :teehee: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tank-mania 252 Napisano 24 Październik 2010 Wkurza mnie, że nie można dowolnie skonfigurować pada. Mam pamięć mięśniową z BC2 i co chce kogoś kosą dziabnąć to granatem w niego rzucam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hanti 15 Napisano 24 Październik 2010 (edytowane) Przy okazji Klucze na EADM Medal of Honor schodzą za pięć dych :ohmy: Edytowane 24 Październik 2010 przez hanti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nickixxx 0 Napisano 24 Październik 2010 Witam Jestem tu nowy mam pytanie Jaka waszym zdaniem jest najlepsza strzelanka na 2 graczy ? mam medala ale jak wiadomo nie da sie zagrać we 2 Pozdrawiam i czekam na odp ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hanti 15 Napisano 24 Październik 2010 Witam Jestem tu nowy mam pytanie Jaka waszym zdaniem jest najlepsza strzelanka na 2 graczy ? mam medala ale jak wiadomo nie da sie zagrać we 2 Pozdrawiam i czekam na odp ;) Napisz o tym tutaj Obecnie jeżeli decydujesz się na co-pa w fps, to Call of Duty. World At War chwali się Co-opem w kampanii jak i w świetnym trybie Zombies. Z drugiej strony nadchodzi Black Ops i pykanie wspólnie po sieci również kusi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sagi79 1 Napisano 25 Październik 2010 (edytowane) Jóź niedługo pojawi się patch który wprowadzi takie o to zmiany Co myślicie?? Skakanie oraz strzelanie w tym samym momencie zmniejszy celność broni Dodano celownik w lornetce w trybie hardcore Naprawiono problem związany przybliżeniem, które znikało podczas poruszania się do przodu przy wstrzymaniu oddechu Zwiększono ilość punktów, aby zwyciężyć rundę w trybie TDM (Szturm Drużynowy) z 1200 do 1400 punktów Zwiększono wynik, który trzeba uzyskać, aby wygrać rundę w trybie Sector Control (Kontrola Sektoru) z 1800 do 2600 Zmniejszono celność podczas strzelania z biodra (bez przybliżenia) Zmniejszono o połowę punkty otrzymywane za chainscory (Chodzi chyba o defensywne chainscory) Zwiększono okres czasu po odrodzeniu, w którym jesteśmy nieśmiertelni do 1,9 sekundy z 1, 6 sekundy Obrażenia zadawane przez karabiny snajperskie zostały obniżone na tyle, aby dopasować je do pozostałych klas. Zmiany wprowadzone w broniach: Bronie Strzelca - zwiększono odrzut broni (recoil) - ‘deviation’ (odchylenie celownika po oddaniu strzałów z biodra?) - zmniejszono obrażenia zadawane na bliskim dystansie Broń Komandosa - zwiększono odrzut broni (recoil) - ‘deviation’ (odchylenie celownika po oddaniu strzałów z biodra?) Karabiny snajperskie - trafienie przeciwnika w głowę zadaję największe obrażenia - mniejsze obrażenia zadawane przez powtarzalne karabiny snajperskie -- wymagane 2 trafienia, aby zabić na dalszą odległość -- wymagany 1 celny strzał, aby powalić przeciwnika z bliska - zwiększono odrzut dla pół-automatycznych karabinów snajperskich Piechur - Strzelając w ręce oraz nogi przeciwnika, zadawane obrażenia będą o 20% mniejsze. - Wartość obrażeń zadawanych w głowę i tors pozostają bez zmian. Edytowane 25 Październik 2010 przez sagi79 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RufusPL 18 Napisano 25 Październik 2010 (edytowane) Mam nadzieje że dzięki tym zmianą ilość snajperów / camperów w MoHu się zmniejszy bo frag strzałem w stopę z 100m to jest patologia. Edytowane 25 Październik 2010 przez RufusPL 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasii 1 Napisano 25 Październik 2010 Jóź niedługo pojawi się patch który wprowadzi takie o to zmiany Co myślicie?? Skakanie oraz strzelanie w tym samym momencie zmniejszy celność broni Dodano celownik w lornetce w trybie hardcore Naprawiono problem związany przybliżeniem, które znikało podczas poruszania się do przodu przy wstrzymaniu oddechu Zwiększono ilość punktów, aby zwyciężyć rundę w trybie TDM (Szturm Drużynowy) z 1200 do 1400 punktów Zwiększono wynik, który trzeba uzyskać, aby wygrać rundę w trybie Sector Control (Kontrola Sektoru) z 1800 do 2600 Zmniejszono celność podczas strzelania z biodra (bez przybliżenia) Zmniejszono o połowę punkty otrzymywane za chainscory (Chodzi chyba o defensywne chainscory) Zwiększono okres czasu po odrodzeniu, w którym jesteśmy nieśmiertelni do 1,9 sekundy z 1, 6 sekundy Obrażenia zadawane przez karabiny snajperskie zostały obniżone na tyle, aby dopasować je do pozostałych klas. Zmiany wprowadzone w broniach: Bronie Strzelca - zwiększono odrzut broni (recoil) - ‘deviation’ (odchylenie celownika po oddaniu strzałów z biodra?) - zmniejszono obrażenia zadawane na bliskim dystansie Broń Komandosa - zwiększono odrzut broni (recoil) - ‘deviation’ (odchylenie celownika po oddaniu strzałów z biodra?) Karabiny snajperskie - trafienie przeciwnika w głowę zadaję największe obrażenia - mniejsze obrażenia zadawane przez powtarzalne karabiny snajperskie -- wymagane 2 trafienia, aby zabić na dalszą odległość -- wymagany 1 celny strzał, aby powalić przeciwnika z bliska - zwiększono odrzut dla pół-automatycznych karabinów snajperskich Piechur - Strzelając w ręce oraz nogi przeciwnika, zadawane obrażenia będą o 20% mniejsze. - Wartość obrażeń zadawanych w głowę i tors pozostają bez zmian. Dobrze że dziś wbiłem ' Fire Controller ' bo od owej poprawki będzie o wiele trudniej. Przy okazji witam wszystkich na forum :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tank-mania 252 Napisano 25 Październik 2010 Jóź niedługo pojawi się patch który wprowadzi takie o to zmiany Co myślicie?? Pudrowanie trupa! Najważniejsza rzecz, te idiotyczne naloty za punkty. Przed chwilą grałem i gostek walił w bazę z respami chyba z 20 razy pod rząd. Przez całą rozgrywkę tylko się odradzałem. Facet zrobił 2000 punktów w 3 minuty. Idiotyzm, w BC2 jest dobrze wymyślone to musieli wyważać otwarte drzwi. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 25 Październik 2010 patch tylko na PC:tongue:.Na forum o knsolach nie ma zadnego slowa:shok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronni_92 10 Napisano 26 Październik 2010 No po tym patchu może być ciekawie! Możliwy koniec zapuszczania korzeni. Jeśli tylko na PC to u nas pojawi się koło świąt (może) :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eXiDe 1 Napisano 26 Październik 2010 Panowie czy wiecie od czego zależy przyznawanie punktów umiejętności na plus albo minus w nawiasie na koniec rundy? Bo ja tego nie potrafię ogarnąć :) Pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 27 Październik 2010 Chce kupić , ale mam pytanie czy nie muszę się martwić o graczy ONLINE? Są ludzie ? Boje się trochę co będzie po premierze CODa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elviss81 2 Napisano 27 Październik 2010 (edytowane) Chce kupić , ale mam pytanie czy nie muszę się martwić o graczy ONLINE? Są ludzie ? Boje się trochę co będzie po premierze CODa. według mnie graczy nie zabraknie a gra jest naprawdę dobra pomimo opinii panujących na forum ( szczególnie multi ) Edytowane 27 Październik 2010 przez Elviss81 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mack 10 Napisano 27 Październik 2010 (edytowane) od czego zalezy trafienie pierwszym nalotem we wrogów, trzeba wroga zobaczyć w lornetce?, nalot jest wykonywany w środek wizjera i jeśli tam znaduja się wrogowie to są zabijani? napis danger close świadczy chyba o tym że bedzie zbyt blisko ale na youtube widziałem gostka który patrzy przez jakąś szczelinę, ma napis danger a mimo to nalot jest wykonywany dalej a nie na niego. Edytowane 27 Październik 2010 przez mack Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 27 Październik 2010 od czego zalezy trafienie pierwszym nalotem we wrogów, trzeba wroga zobaczyć w lornetce?, nalot jest wykonywany w środek wizjera i jeśli tam znaduja się wrogowie to są zabijani? napis danger close świadczy chyba o tym że bedzie zbyt blisko ale na youtube widziałem gostka który patrzy przez jakąś szczelinę, ma napis danger a mimo to nalot jest wykonywany dalej a nie na niego. to jest troche spieprzone, czasem jak za malo sie wychylisz zza przeszkody, to poleci na ciebie;) Ogolnie to powinno leciec tam gdzie wskazuje celownik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mack 10 Napisano 27 Październik 2010 a jak się wywołuje atak/nalot, wciskając R1? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronni_92 10 Napisano 27 Październik 2010 Ataki typu naloty aktywujesz na krzyżaku, namierzasz i wciskasz R1. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gorys 0 Napisano 28 Październik 2010 mam pytanie czy online pass MoH jest przypisane do regionu konta, czy jak kupiłem MoH europejskiego (PL) to mogę czy nie mogę wykorzystać go w US PSS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 29 Październik 2010 (edytowane) Mam pytanie. Właśnie odpaliłem dzisiaj nabyty egzemplarz gry i rzuciło mi się w oczy , że przy 1 misji w filmiku z helikopterem bardzo przycina no i czasem ogólnie przytnie w multi czy też w singlu. Czy to normalne? Edytowane 29 Październik 2010 przez crash5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dreadnought1 0 Napisano 29 Październik 2010 Mam pytanie. Właśnie odpaliłem dzisiaj nabyty egzemplarz gry i rzuciło mi się w oczy , że przy 1 misji w filmiku z helikopterem bardzo przycina no i czasem ogólnie przytnie w multi czy też w singlu. Czy to normalne? ja mialem to samo w pierwszej misji... ale juz jak gralem drugi raz to nie przycina. A w multi nagminnie mi freezuje sie gra na moment gdy ktos sie pojawia online oraz podczas wyswietlania ikonki "saving" ala bfbc2. Niestety... ale ta gra nie powinna ujzec swiatla dziennego w tym stanie w jakim jest i nie stanowi zadnej konkurencji dla nadchodzacego coda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adriano1982 0 Napisano 29 Październik 2010 Ciekawi mnie jedno...Skąd wyciągasz wnioski że MoH nie stanowi żadnej konkurencji dla gry która jeszcze nie wyszła(COD:BO).Naoglądałeś się trailerów czy może bezgranicznie ufasz w zapewnienia developera o wspaniałości swojej gry?Może jesteś mistrzem dedukcji i takim sposobem wyciągnąłeś taki wniosek??? :laugh: Śmieszne takie pitolenie i tyle... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 29 Październik 2010 Ciekawi mnie jedno...Skąd wyciągasz wnioski że MoH nie stanowi żadnej konkurencji dla gry która jeszcze nie wyszła(COD:BO).Naoglądałeś się trailerów czy może bezgranicznie ufasz w zapewnienia developera o wspaniałości swojej gry?Może jesteś mistrzem dedukcji i takim sposobem wyciągnąłeś taki wniosek??? :laugh: Śmieszne takie pitolenie i tyle... Lol, weź ojciec... Przecież to nawet nie ta sama liga. To jak porównywać Bundeslige z naszą Okręgówką. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tank-mania 252 Napisano 29 Październik 2010 Lol, weź ojciec... Przecież to nawet nie ta sama liga. To jak porównywać Bundeslige z naszą Okręgówką. Oj tam przesadzasz, CoD nie jest taki zły znowu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach