marcinos9 0 Napisano 8 Styczeń 2014 Mówi ze nie robi autozapisu wszystko zawsze wpisuje ręcznie .. ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wheatus84 0 Napisano 10 Styczeń 2014 Ja miałem też tak przez tydzień i zawsze pisało że za długi czas oczekiwania i pomogło zmiana ustawień routera. Może router albo dostawca internetu blokować protokoły. Pozdro, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JanekCzar2 0 Napisano 26 Styczeń 2014 Witam !Mam do was pytanko. Wiecie może co poradzić na to, że jak ściągnąłem gre i ją aktualizuje to pojawia mi się błąd podczas pobierania 80710736. Nie wiem co mam robić, bo grać online nie mogę :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonVito_Cozinuss 0 Napisano 26 Styczeń 2014 (edytowane) Sprawdź ustawienia swojego połączenia internetowego - czy test połączenia internetowego kończy się powodzeniem 80710736 to błąd sieci, podłącz konsole do neta przez kabel powinno pomóc Edytowane 26 Styczeń 2014 przez DonVito_Cozinuss Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 7 Luty 2014 Ja miałem pare dni temu ten błąd przy jednej grze, zatrzymywało się na 75% i wywalało ten błąd. Przelogowałem się na inny profil z kontem us i jakoś przeszło dalej ale baaardzo wolno. Jest nowy fw 4.55, obowiązkowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 7 Luty 2014 Dysk nie standardowy - 500GB HGST z PS4 Firmware zainstalowany. Konsola nie wybuchła ;) Można spokojnie instalować :D ...po tej akcji z którymś patchem i problemami z nie standardowymi dyskami podchodzę bardzo ostrożnie od każdej aktualizacji w PS3 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach