Kovalov 36 Napisano 19 Październik 2010 Jest bug z tą insygnią. Ja mam praktycznie wszędzie platyny, na spectacie min brąz i nie wpadło. Innym to wpadało nawet bez zrobienia spectacta No śliczne staty, ale kille ze specact Masz na zdobycznej broni może to jest powodem, że nie wpadło. Przynajmniej tych fragów nie ujęło do 4 Specact Knowledge i do pinów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DizzY-WolF 32 Napisano 20 Październik 2010 No śliczne staty, ale kille ze specact Masz na zdobycznej broni może to jest powodem, że nie wpadło. Przynajmniej tych fragów nie ujęło do 4 Specact Knowledge i do pinów. To bug jest i tyle. Nie pomogą ci gwiazdki które zdobędziesz na dodatkowych broniach. Ja mam wszystkie gwiazdki na podstawowych i dodatkowych broniach i nic mi to nie dało. Nie wiem czemu was to tak rusza to tylko gra. Bierzecie przykład ze mnie i miejcie to w d... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
warezz 11 Napisano 20 Październik 2010 Czy wy tez macie problem ze stats refresh na http://bfbcs.com? Wkurza mnie juz ze mi sie podpis nie odswieza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myfonick 119 Napisano 20 Październik 2010 Battlefield: Bad Company 2 - Stats Verse trzymaj. Na tej stronie masz dobre statystyki. Tylko sygnaturka trochę długo się aktualizuje. Nie tak szybko jak na bfbc.com 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
warezz 11 Napisano 20 Październik 2010 (edytowane) Dziekuje edit "Sorry, we could not find your stats. This doesn't necessarily mean an error on your part, the EA statistics servers are screwed up right now so you might just have to try again later." Edytowane 20 Październik 2010 przez warezz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myfonick 119 Napisano 20 Październik 2010 Łap. Mi wszystko działa. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
warezz 11 Napisano 20 Październik 2010 Z tego linka wszystko dziala. Dzieki ponownie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koramax01 0 Napisano 20 Październik 2010 Jak zmieniac rodzaj broni w zdalnie sterowanym malym smiglowcu?Czasami kiedy uzywam tego sprzetu to jest "laser" a czasmi dzialko.Jak to dziala????? Z gory dziekuje za odp-KONRADiMAKS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
warezz 11 Napisano 20 Październik 2010 Musisz wybrac odpowiedniego perka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMisiek87x 0 Napisano 20 Październik 2010 laser? :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucius_Ver 44 Napisano 20 Październik 2010 laser? :blink: Udziel odpowiedzi na pytaniem, a nie zaśmiecasz temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dreadnought1 0 Napisano 20 Październik 2010 Jak zmieniac rodzaj broni w zdalnie sterowanym malym smiglowcu?Czasami kiedy uzywam tego sprzetu to jest "laser" a czasmi dzialko.Jak to dziala????? Z gory dziekuje za odp-KONRADiMAKS W polaczeniu z prawidlową nazwą i odrobiną poswiecenia znalazl bys to w istniejacych juz topicach nt bfbc2. Te "zdalne latadlo" nazywa sie UAV. A perk pozwalajacy strzelac dodatkowo dzialkiem pokladowym oprocz domyslnych rakiet hellfire nazywa sie Alt Fire. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMisiek87x 0 Napisano 21 Październik 2010 (edytowane) Udziel odpowiedzi na pytaniem, a nie zaśmiecasz temat. taa bo ty swoja wypowiedzia nie zasmiecasz a sam jakos mu tez nie pomogles wiec stfu :fool: a nazwanie rakiet wystrzeliwanych przez UAV laserem jest conajmniej zabawne :pardon: Edytowane 21 Październik 2010 przez xMisiek87x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciollo11 4 Napisano 13 Listopad 2010 Ogólnie to bc ma wiele problemów odnośnie multiplayera :) Też miałem taki problem, że mi nikogo nie znalazło. Wyszukałem jeszcze raz i jednak coś znalazło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elercik 1 Napisano 14 Listopad 2010 Mam jedno pytanie.. Jak robie screena (select + start) ,niemam pojęcia gdzie się zapisuje screenshot , wiem że na serwerach EA ,ale na stronie http://www.battlefieldbadcompany2.com/pl nie ma czegoś takiego Prosze o pomoc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otacon 78 Napisano 14 Listopad 2010 (edytowane) @up, z tego co czytałem EA wyłączyła ten bajer. Edytowane 14 Listopad 2010 przez otacon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Labuda 2 Napisano 19 Listopad 2010 quad Surveillence Ops50 squad motion mine spot assists. O co w tym chodzi ? Offtop: Jak zmieniac rodzaj broni w zdalnie sterowanym malym smiglowcu?Czasami kiedy uzywam tego sprzetu to jest "laser" a czasmi dzialko.Jak to dziala????? Z gory dziekuje za odp-KONRADiMAKS A tak a propo laserowego śmigłowca to widziałem go na żywo w Berlinie na pokazach lotniczych. Wygląda trochę inaczej ale też fajny: http://pl.wikipedia....Camcopter_S-100 Niestety nie dali się nim pobawić FOTO 1 FOTO 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rokkyu 109 Napisano 19 Listopad 2010 @up: squad motion mine assist = ludzie z twojego squadu muszą ubić 50 wrogów wykrytych przez rzucony przez ciebie sensor ruchu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Labuda 2 Napisano 19 Listopad 2010 'aha... a ja myślałem że te miny to wybuchają... czyli one tylko "spotują". Kolejne pytanie: czy jak wywale 3 miny na raz to czy działają wszystkie 3 na raz czy tylko jedna na raz ? Chodzi mi o to czy każda kolejna wywalona zastępuje ta poprzednią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rokkyu 109 Napisano 19 Listopad 2010 Tylko jedna czujka może być aktywna. Tak, "zastępują się". Jeden sensor działa 30 sekund. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wegiel 7 Napisano 28 Listopad 2010 a co do ich spotowania to tak nie calkiem w obrebie swojego dzialania pokazuja ludka na mapce w lewym dolnym rogu ale trojkata nad glowa czerwonego nie bedzie mial poki ktos nie wcicsnie na nim selecta ale i tak wiadomo gdzie jest najszybciej to zdobedziesz rzucajac je kolo mcomow lub w czasie przejmowania flagi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Babylon 0 Napisano 4 Grudzień 2010 (edytowane) Elo, otóż mam pewien problem Chcąc się zrelaksowac po pracy wszedłem sobie na BBC2 Multiplayer i gdy dałem play to wyskoczył mi taki komunikat "account has been disabled on users request" I tutaj pytanie: O co tutaj chodzi ? I jeszcze jedno pytanie. Co dzieje się z odznakami ? Chce sobie zobaczyć odznaki na My stats a tu nic ! Jakbym wogole nie grał, wszystko pokasowane nic nie zdobyte ogólnie rzecz biorąc zero. I to już mam od jakiegoś czasu ! Edytowane 4 Grudzień 2010 przez Babylon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
commor 2 Napisano 4 Grudzień 2010 BABYLON podaj swój PSN ID, żebyśmy wiedzieli coś o Tobie.............. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WaldekM 44 Napisano 4 Grudzień 2010 Hej Jak zdobyć pin Flag Defender? Znalazłem kilka informacji: Zabić 4 przeciwników przy flagach, w jednej rundzie, z tym, że ktoś nawet podał, że przy różnych flagach. Zrobiłem to w różnych konfiguracjach i nie wpadło. Macie jakąś radę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Babylon 0 Napisano 4 Grudzień 2010 BABYLON podaj swój PSN ID, żebyśmy wiedzieli coś o Tobie.............. HaJt_Aka oto mój nick z BBC2. W czym to ma pomóc ? Chciałbym jak najszybciej znowu zacząć grać na moim profilu bo nie bd zakładał nowego bo to nie ma sensu. Proszę o szybką odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach