gibki8 26 Napisano 18 Lipiec 2012 Mam pytanie odnośnie używanych BF3 bez online pass-a. Otóż jeżeli kupię taką grę a online pass kupię w PSS to czy online będzie działał mi na każdym koncie na mojej konsoli czy tylko na tym koncie z którego zostanie dokonany zakup online passa. Pytam, ponieważ jedno konto mam na Polskim PSS(którego używam właśnie do kupowania wszystkiego) a drugie na Amerykańskim, na którym gram regularnie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 9 Sierpień 2012 Jam mam 3 konta na mojej konsoli i dokupiony online-pass działa na wszystkich, ale wszystkie konta są polskie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nathrent 106 Napisano 28 Sierpień 2012 mam problem z zadaniem Only for the Dedicated zakończyłem je na BL, ale nie zostały odblokowane mundury, nie mogę wybrać ich w grze, są z kłódką :( ktoś spotkał się z tym? jak to naprawić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freesssbee 188 Napisano 28 Sierpień 2012 wlasnie obczajalem i na blu nie mam zaliczonego zadania do SCARh, a ponad tydzien temu je wykonalem. wycziluj powinno sie odblokowac za jakis czas... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nathrent 106 Napisano 28 Sierpień 2012 jakbym nie mial na bl a mial w grze to pal licho, a tak ja zapłaciłem a nie mam,.. nie wazne ze zbedne wazne ze byc powinno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danken000 352 Napisano 28 Sierpień 2012 (edytowane) Żeby zaliczyło ci zadanie Only for the Dedicated musisz najpierw ukończyć pozostałe cztery zadania z kamuflażami. Tak samo jak z zadaniami z nieśmiertelnikami. Edytowane 28 Sierpień 2012 przez danken000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebex 0 Napisano 18 Październik 2012 (edytowane) Czy ktoś kojarzy o co chodzi z zawieszaniem się BF3 ? Gram w sumie tylko w BF3 na plejaku. Często pod koniec rozgrywki (gram na serwerach prywatnych do 500 pkt.) ps3 mi się zawiesza przy podliczaniu punktów. Zrobiłem kopię zapasową, 15sto godzinny format, potem wgrałem na nowo kopię zapasową do plejaka i znowu mi się zawiesza przy podliczaniu punktów :( Oczywiście mam wszystkie aktualizacje zarówno systemu ps3 jak i BF3. DLC żadnych nie kupowałem. Plejak slim 320, mało używany, ma może ze 2 lata. Edytowane 18 Październik 2012 przez sebex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deadmau49 437 Napisano 18 Październik 2012 Jeśli masz BF3 na płycie to ją wyczyść. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redd297 0 Napisano 3 Grudzień 2012 Witam, mam problem z misją "Między młotem a kowadłem" ponieważ, gdy idę po Stringera aby zestrzelić myśliwiec po prostu go tam nie ma - jest cel żeby go wziąć i użyć ale go tam nie ma. Miał ktoś taki problem i jak mu zaradził? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deadmau49 437 Napisano 4 Grudzień 2012 Usuń aktualizację z konsoli, odpal BF3 grając offline, przejdź tą misję ponownie i powinieneś mieć tego Stingera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redd297 0 Napisano 4 Grudzień 2012 (edytowane) Ok, pomogło ;) Wielkie dzięki :D Edytowane 4 Grudzień 2012 przez redd297 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flacha90 0 Napisano 16 Grudzień 2012 JESTEM NOWY O co chodzi z procentami np. 200% 300% 400% w nazwach serwerów? Z góry dzięki za odp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 16 Grudzień 2012 Zapewne o ilość ticketów, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deadmau49 437 Napisano 16 Grudzień 2012 JESTEM NOWY O co chodzi z procentami np. 200% 300% 400% w nazwach serwerów? Z góry dzięki za odp. Zapewne o ilość ticketów, Dokładnie, chodzi o to co wytłumaczył już Maxiu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flacha90 0 Napisano 18 Grudzień 2012 Dokładnie, chodzi o to co wytłumaczył już Maxiu. dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojti99 23 Napisano 24 Styczeń 2013 Hej! Mam pytanie: czy mając internet radiowy 1mb będę mógł grać w Battlefielda 3 przes sieć komfortowo? Pytam, gdyż w takim BF 1943 wszystko ładnie chodzi bez lagów, a w Gran Turismo 5 i Mortal Kombat nawet nie chce się połączyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macgyverowski 27 Napisano 24 Styczeń 2013 Prędkość to nie wszystko, ważne jakie masz pingi. Jak są wysokie, to o komforcie zapomnij, w potyczkach jeden na jednego będziesz bez szans. czy mając internet radiowy 1mb będę mógł grać w Battlefielda 3 przes sieć komfortowo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prezes 4 Napisano 2 Luty 2013 Witam Mam problem ze zdobyciem specjalisty L96 a dokladnie chodzi o headshoty. Mam zdobyte 250 z 350 tylko nie chce mi zaliczac kolejnych punktow , Dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matiash91 41 Napisano 2 Luty 2013 Witam Mam problem ze zdobyciem specjalisty L96 a dokladnie chodzi o headshoty. Mam zdobyte 250 z 350 tylko nie chce mi zaliczac kolejnych punktow , Dzieki Musisz ustrzelić typa z 350 metrów lub dalej. Tu nie dodaje wszyskich headshotów jak w innym zadaniu tu potrzebny jest jeden headshot z tych 350 metrów lub więcej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spiky 0 Napisano 2 Luty 2013 Witam. Od tygodnia jestem posiadaczem PS3. Zakupiłem sobie używanego BF3, z wykorzystanym kodem do gry multiplayer (nie wiedziałem że ta gra posiada online pass). Czy jest możliwość dokupienia gdzieś tego kodu, czy muszę sprzedać grą i zakupić nową? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniolekPL 46 Napisano 2 Luty 2013 Witam. Od tygodnia jestem posiadaczem PS3. Zakupiłem sobie używanego BF3, z wykorzystanym kodem do gry multiplayer (nie wiedziałem że ta gra posiada online pass). Czy jest możliwość dokupienia gdzieś tego kodu, czy muszę sprzedać grą i zakupić nową? Pozdrawiam Możesz dokupić na PSN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spiky 0 Napisano 2 Luty 2013 Dzięki. PS. A jakie są formy płatności na PSN? Czy można zapłacić za pomocą PaySafeCard? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 2 Luty 2013 Najprościej chyba kartą zdrapką . Niestety minimalna kwota takiej karty to 100 zł. Kod online to ok. 35 zeta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spiky 0 Napisano 2 Luty 2013 Znalazłem na Allegro kod za 39zł. Zobaczymy co z tego będzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macgyverowski 27 Napisano 3 Luty 2013 (edytowane) Jeszcze jest strona, na której można dostać 48-godzinną próbną przepustkę, mi się nie udało zdobyć tam kodu, może Tobie się uda) https://onlinepass.b...d.com/index.php Ha, sprawdziłem przed chwilą tę stronę i działa. Znalazłem na Allegro kod za 39zł. Zobaczymy co z tego będzie :) Edytowane 3 Luty 2013 przez macgyverowski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach