Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie odnośnie używanych BF3 bez online pass-a. Otóż jeżeli kupię taką grę a online pass kupię w PSS to czy online będzie działał mi na każdym koncie na mojej konsoli czy tylko na tym koncie z którego zostanie dokonany zakup online passa. Pytam, ponieważ jedno konto mam na Polskim PSS(którego używam właśnie do kupowania wszystkiego) a drugie na Amerykańskim, na którym gram regularnie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jam mam 3 konta na mojej konsoli i dokupiony online-pass działa na wszystkich, ale wszystkie konta są polskie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam problem z zadaniem

Only for the Dedicated

zakończyłem je na BL, ale nie zostały odblokowane mundury, nie mogę wybrać ich w grze, są z kłódką :( ktoś spotkał się z tym? jak to naprawić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie obczajalem i na blu nie mam zaliczonego zadania do SCARh, a ponad tydzien temu je wykonalem. wycziluj powinno sie odblokowac za jakis czas...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakbym nie mial na bl a mial w grze to pal licho, a tak ja zapłaciłem a nie mam,.. nie wazne ze zbedne wazne ze byc powinno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żeby zaliczyło ci zadanie Only for the Dedicated musisz najpierw ukończyć pozostałe cztery zadania z kamuflażami. Tak samo jak z zadaniami z nieśmiertelnikami.

Edytowane przez danken000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś kojarzy o co chodzi z zawieszaniem się BF3 ?

Gram w sumie tylko w BF3 na plejaku. Często pod koniec rozgrywki (gram na serwerach prywatnych do 500 pkt.) ps3 mi się zawiesza przy podliczaniu punktów.

Zrobiłem kopię zapasową, 15sto godzinny format, potem wgrałem na nowo kopię zapasową do plejaka i znowu mi się zawiesza przy podliczaniu punktów :(

Oczywiście mam wszystkie aktualizacje zarówno systemu ps3 jak i BF3. DLC żadnych nie kupowałem.

Plejak slim 320, mało używany, ma może ze 2 lata.

Edytowane przez sebex

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

mam problem z misją "Między młotem a kowadłem" ponieważ, gdy idę po Stringera aby zestrzelić myśliwiec po prostu go tam nie ma - jest cel żeby go wziąć i użyć ale go tam nie ma. Miał ktoś taki problem i jak mu zaradził?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Usuń aktualizację z konsoli, odpal BF3 grając offline, przejdź tą misję ponownie i powinieneś mieć tego Stingera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JESTEM NOWY

O co chodzi z procentami np. 200% 300% 400% w nazwach serwerów?

Z góry dzięki za odp.

Zapewne o ilość ticketów,

Dokładnie, chodzi o to co wytłumaczył już Maxiu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej!

Mam pytanie: czy mając internet radiowy 1mb będę mógł grać w Battlefielda 3 przes sieć komfortowo? Pytam, gdyż w takim BF 1943 wszystko ładnie chodzi bez lagów, a w Gran Turismo 5 i Mortal Kombat nawet nie chce się połączyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prędkość to nie wszystko, ważne jakie masz pingi. Jak są wysokie, to o komforcie zapomnij, w potyczkach jeden na jednego będziesz bez szans.

czy mając internet radiowy 1mb będę mógł grać w Battlefielda 3 przes sieć komfortowo?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Mam problem ze zdobyciem specjalisty L96 a dokladnie chodzi o headshoty. Mam zdobyte 250 z 350 tylko nie chce mi zaliczac kolejnych punktow ,

Dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Mam problem ze zdobyciem specjalisty L96 a dokladnie chodzi o headshoty. Mam zdobyte 250 z 350 tylko nie chce mi zaliczac kolejnych punktow ,

Dzieki

Musisz ustrzelić typa z 350 metrów lub dalej. Tu nie dodaje wszyskich headshotów jak w innym zadaniu tu potrzebny jest jeden headshot z tych 350 metrów lub więcej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Od tygodnia jestem posiadaczem PS3. Zakupiłem sobie używanego BF3, z wykorzystanym kodem do gry multiplayer (nie wiedziałem że ta gra posiada online pass). Czy jest możliwość dokupienia gdzieś tego kodu, czy muszę sprzedać grą i zakupić nową? Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Od tygodnia jestem posiadaczem PS3. Zakupiłem sobie używanego BF3, z wykorzystanym kodem do gry multiplayer (nie wiedziałem że ta gra posiada online pass). Czy jest możliwość dokupienia gdzieś tego kodu, czy muszę sprzedać grą i zakupić nową? Pozdrawiam

Możesz dokupić na PSN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki.

PS. A jakie są formy płatności na PSN? Czy można zapłacić za pomocą PaySafeCard?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najprościej chyba kartą zdrapką . Niestety minimalna kwota takiej karty to 100 zł. Kod online to ok. 35 zeta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znalazłem na Allegro kod za 39zł. Zobaczymy co z tego będzie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Jeszcze jest strona, na której można dostać 48-godzinną próbną przepustkę, mi się nie udało zdobyć tam kodu, może Tobie się uda)

https://onlinepass.b...d.com/index.php

Ha, sprawdziłem przed chwilą tę stronę i działa.

Znalazłem na Allegro kod za 39zł. Zobaczymy co z tego będzie :)

Edytowane przez macgyverowski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi