prymo 2 Napisano 10 Marzec 2010 No tak. Jest ich za dużo. Ale w 70% są to ludzie nie mający prawie żadnych umiejętności, weźmie sobie taki GOL'a i będzie zabijał cele statyczne. Nie chcesz być zabity przez snajpera biegaj. No chyba, że jest to ktoś dobry to i tak zginiesz. Załóżmy że połowa z tych 70% nabiera pomału umiejętności(pewnie więcej niż połowa) i zaczyna trafiać w przemieszczający się cel.W tej chwili musi cię trafić w głowę co jest dość trudne a w twojej wersji wystarczy tułów. Coś mi się wydaje że nawet tym co są słabsi ratio by się znacznie polepszyło a pozostałym klasom ciężko by było nos wystawić zza winkla.Sam napisałeś że jak ktoś jest dobry to i tak zginiesz więc po co ułatwiać życie słabym i produkować kamperów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 10 Marzec 2010 Panowie! Sam najbardziej lubię grę-kooperatywkę...Medyk,Inżynier...sam miód kiedy można "wskrzesić" kumpla, podrzucić apteczkę albo naprawić uszkodzony pojazd! Ale...Recony też mają swoją zabawę. I jesli ma to być jakaś zabawa w pole bitwy to nic nie stoi na przeszkodzie,żeby drużyna składała się z samych "snajperów"!!!! Powodzenia!!! Każdy ma swój charakter,upodobania,cele i taktykę walki.... IMHO NAJWAŻNIEJSZYM "TARGETEM" POWINNO BYĆ DLA PRAWDZIWEGO GRACZA WYGRANIE STARCIA!!!!! Nie nabicie sobie statystyki!!! Z utesknieniem czekam na moment gdy zostaną sami poważni gracze,którzy myslą w czasie gry!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kogut2142 0 Napisano 10 Marzec 2010 No racja :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 10 Marzec 2010 Tak samo każda inna broń którą trafisz headshot ;/ Bo niestety ze snajperki w tułów jednym strzałem nikogo nie zabijesz.I to jest w dużej mierze bez sensu. Dzisiaj rano wyskoczył przede mnie gościu oddałem strzał i co z tego jak i tak mnie zabił. Zostało mu podajże 15 pkt. życia. Z M95 zabicie 1 strzalem nie strzelajac w glowe to zaden problem. Mam mase takich kill'ow, i nie wyskakiwal mi po nich "headshot + 10" Ale nalezy pamietac, ze strzal z M95 to prawie jak strzal z RPG ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kogut2142 0 Napisano 10 Marzec 2010 (edytowane) Wierze ci. Ale przeciwnik musiał być raniony. Barrett M95 zabiera podajże 97 punktów życia. Sam nie raz zabijałem przeciwników jednym strzałem lecz byli wcześniej ranieni. No chyba, że masz amunicję Magnum bo wtedy to nie wiem jak jest. Ja myślałem, że barrett będzie miał dużą moc ale wiadome szybkość przeładowania. Nie zawiodłem się jednak ta mac jest odrobinkę za mała. Mogli by zrobić w ten sposób, że barrett był by mocniejszy ale trudniej by go się odblokowywało. I nie chodzi mi tutaj o więcej potrzebnych pkt. ale coś więcej. Choć dobrze jest jak jest. Aby tylko sytuacja się ustabilizowała z tymi wszystkimi "snajperami" i będzie ok. Edytowane 10 Marzec 2010 przez kogut2142 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 10 Marzec 2010 powiem inaczej. Zabilem z M95 kolesia, ktory stal za opancerzonym ciezkim karabinem, strzelajac mu 1 raz w kostke u stopy ;) (bo akurat wystawala od spodu pod oslona karabinu). Bycmoze to jakis problem z hitboxami. W kazdym razie czesto mam 1shot1kill z M95 nie walac w glowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kogut2142 0 Napisano 10 Marzec 2010 Z ammo Magnum czy bez? Nie powiem tez kilka razy zabiłem gościa (na respie) i dostał w klatę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 10 Marzec 2010 (edytowane) chyba bez, bo Magnum odblokowalem chyba dopiero wczoraj. Ja mysle ze statystyki broni sobie, a zycie sobie ;) To tylko gra. Sam czasem gine w chorych dla mnie okolicznosciach ;) Edytowane 10 Marzec 2010 przez snosch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kogut2142 0 Napisano 10 Marzec 2010 (edytowane) Jak będziesz mógł sprawdź jak sprawuje się barrett+magnum. Mi brakują 2 stopnie do magnum ammo a zastanawia mnie czy coś to pomoże. Bo czytałem gdzieś, że barrett M95 zabiera jednym strzałem 97 pkt. życia a z magnum 99 pkt. O chorych okolicznościach zgonów mi nie wspominaj. Sam ciągle tego doświadczam w szczególności od snajperów. Edytowane 10 Marzec 2010 przez kogut2142 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DizzY-WolF 32 Napisano 10 Marzec 2010 Jak będziesz mógł sprawdź jak sprawuje się barrett+magnum. Mi brakują 2 stopnie do magnum ammo a zastanawia mnie czy coś to pomoże. Bo czytałem gdzieś, że barrett M95 zabiera jednym strzałem 97 pkt. życia a z magnum 99 pkt. O chorych okolicznościach zgonów mi nie wspominaj. Sam ciągle tego doświadczam w szczególności od snajperów. Było już dawno mówione że nawet jak masz M95+Magnum bullets to nie zabijasz wroga jednym strzałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polopm 0 Napisano 10 Marzec 2010 Ale mowta co chceta .Ta gra jest DE BEST Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 10 Marzec 2010 "...Ale mowta co chceta .Ta gra jest DE BEST..." Im dłużnej gram tym...bardziej mi się podoba! Dziś spróbowałem trybu walki czteroosobowych teamów i...miodzio!!! Zero bezmyślnej bieganiny, ubezpieczanie się wzajemne, Medycy z "reanimatorami"...no bajka!!!!! Jeszcze tylko czekam na headseta i.... Co poradzicie na żonę??? Jak jej wytłumaczyć tą pasję??? Bo czesto patrzy dziwnym wzrokiem.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kogut2142 0 Napisano 10 Marzec 2010 Daj jej zagrać :D Niech zobaczy co cie tak kręci :) A tak na serio to nie wiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 10 Marzec 2010 (edytowane) ja swoja zabilem ... a ps3 mamy w pierdlu :D -> joke nic nie zrobisz kup jakies flower albo flow lub greed corp z psn i przekonaj ja do grania ja tak zrobilem i poszlo a juz najlepiej jak podpialem kilka gier dla dzieciakow i gram z nimi to juz wogole nie ma gadki nawet sama mnie namawia abym cos im kupil ( z wielka przykemnosca gram z nimi w lbp lub mini ninjas ) mam hs gram wieczorami albo w dzien kiedy chce ( no nie do konca bo dzieciaki sa ) ale kiedy tylko moge to trzaskam a ona nawet czesto mowi pograj w cos kochanie ja popatrze :P wiec nie odmawiam :D Edytowane 10 Marzec 2010 przez DJYano Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 10 Marzec 2010 "...nic nie zrobisz kup jakies flower..." ;-))) stanęło na płycie indukcyjnej do kuchni!!! ech...koszta,koszta!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 10 Marzec 2010 "...nic nie zrobisz kup jakies flower..." ;-))) stanęło na płycie indukcyjnej do kuchni!!! ech...koszta,koszta!!!! hehhe no to wysoko :D wazny jest efekt koncowy i co wazne zamierzony :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 10 Marzec 2010 Spoko! Wytrzymam....sam lubię gotować! Sytuację ratuje fakt ze zona czasem ma "nocne" dyżury w szpitalu! Ona ratuje ludzkie istnienia a ja w tym czasie spokojnie TRATATATATA!!!!!!:biggrin::biggrin::biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kogut2142 0 Napisano 10 Marzec 2010 A ja dalej będę ten temat męczył ;/ Czy na ps3 i pc bronie zadają takie same obrażenia? Chodzi mi o karabiny snajperskie orientuje się ktoś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 10 Marzec 2010 "...Czy na ps3 i pc bronie zadają takie same obrażenia?..." Tak...w końcu zabijają! :rolleyes:... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kogut2142 0 Napisano 10 Marzec 2010 (edytowane) Nie o to mi chodziło :) Znalazłem filmik na YT gdzie gościu z barrett'a zabija 1 strzałem w tułów, nie jest to tryb hardcore tylko normalny (jest celownik) i gra na PC. I zastanawiam się czy może na PC bronie mają większe obrażenia. Pierw wysilałem, że wyciął tylko takie trafienia, lecz później robił takie akcje ( nawet double [chyba tak to się pisze] kill kilka razy zaliczył). Edytowane 10 Marzec 2010 przez kogut2142 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcizello 20 Napisano 10 Marzec 2010 Jaka jest najlepsza bron dla assualta i jakie perki sa najlepsze aby zwiekszyc sile razenia? Ja nie wiem czy ja mam zbugowaną wersje ale moje bronie w ogole nie zadaja zadnych obrazen oO Strzelam i strzelam i nic. Musze cały magazynek wystrzelac prosto w kolesia aby padł. W bc1 mala moc razenia byla imo najwiekszym minusem ale po zagraniu w bete bc 2 ucieszylem sie, ze wystarczy jedna krotka seria aby przeciwnik padł. W demie sile razenia zmniejszono ale dalo sie jeszcze zabic przeciwnika a w pelniaku chyba wrocono do punktu wyjscia czyli do systemu z bc 1 :/ wtf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DizzY-WolF 32 Napisano 10 Marzec 2010 (edytowane) Jaka jest najlepsza bron dla assualta i jakie perki sa najlepsze aby zwiekszyc sile razenia? Ja nie wiem czy ja mam zbugowaną wersje ale moje bronie w ogole nie zadaja zadnych obrazen oO Strzelam i strzelam i nic. Musze cały magazynek wystrzelac prosto w kolesia aby padł. W bc1 mala moc razenia byla imo najwiekszym minusem ale po zagraniu w bete bc 2 ucieszylem sie, ze wystarczy jedna krotka seria aby przeciwnik padł. W demie sile razenia zmniejszono ale dalo sie jeszcze zabic przeciwnika a w pelniaku chyba wrocono do punktu wyjscia czyli do systemu z bc 1 :/ wtf AN-94 + LW PACK + MGNM AM + V ALT W . Trzy kule w kolesia w tułow i leży. Jedyna odpowiedz dlaczego go nie zabijasz to oznacza tylko że go nie trafiasz. Druga możliwość może ma poprostu BODY AR. Edytowane 10 Marzec 2010 przez DizzY-WolF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 11 Marzec 2010 Było już dawno mówione że nawet jak masz M95+Magnum bullets to nie zabijasz wroga jednym strzałem. mowione moglo byc 1000000 razy, co nie zmienia faktu ze nawet bez magnum zabijasz jednym strzalem w tulow z M95. Nie zawsze, ale bardzo czesto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
merio 18 Napisano 11 Marzec 2010 (edytowane) "...Ale mowta co chceta .Ta gra jest DE BEST..." Co poradzicie na żonę??? Jak jej wytłumaczyć tą pasję??? Bo czesto patrzy dziwnym wzrokiem.... Ja mojej tłumaczę, że każdy dorosły facet ma coś z dziecka i musi mi wybaczyć. Na szczęście jest tolerancyjna w tym względzie, haha Gra faktycznie wciąga na maksa. Nawet trawię tych snajperów o ile walą z daleka, ale nie pojmuję dlaczego z dwóch metrów wywalając pół magazynu F2000 recon żyje i ma się dobrze a ja po kilku strzałach ze zwykłego pistoletu wącham kwiatki od dołu. Przesada :biggrin: Edytowane 11 Marzec 2010 przez merio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DizzY-WolF 32 Napisano 11 Marzec 2010 (edytowane) Wyluzuj troche. Ta jak przeciwnik jest ranny. BTW. Poza tym nie odpowiedziałes na odpowiedz o reconie. Edytowane 11 Marzec 2010 przez DizzY-WolF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach