vamp1980 1 Napisano 12 Marzec 2010 2. 25% redukcji obrazen magnum amo +25%dmg(nie zawsze niektore snajpy nie licza sie tak) 3. tak a od zywkłej amunicji nie zmniejsza obrażeń?? czy od normalnych jest 50%, bo troche niejasno napisałeś... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kogut2142 0 Napisano 12 Marzec 2010 2. 25% redukcji obrazen magnum amo +25%dmg(nie zawsze niektore snajpy nie licza sie tak) O co ci chodziło z tymi snajperkami? To też dodaje im dmg? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chudej 3 Napisano 12 Marzec 2010 <br />Raczej wy skończcie z tym snajperem.<br /><br /><br /><br />kur...a , moze nazwijmy go ksiedzem proboszczem ? Stary, ładnie masz z tym reconem-nie-snajperem ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DizzY-WolF 32 Napisano 12 Marzec 2010 <br /><br /><br /> kur...a , moze nazwijmy go ksiedzem proboszczem ? Stary, ładnie masz z tym reconem-nie-snajperem ... Tak was to boli że ktoś ma własne , inne zdanie od większości grupy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gierej 1 Napisano 12 Marzec 2010 Tak was to boli że ktoś ma własne , inne zdanie od większości grupy? Nas? To ty jak zobaczysz słowo "snajper" to ci szajba odbija i prujesz się do każdego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DizzY-WolF 32 Napisano 12 Marzec 2010 Nas? To ty jak zobaczysz słowo "snajper" to ci szajba odbija i prujesz się do każdego. Jak wybierasz klasę którą chcesz grać to co pisze SNIPER? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 12 Marzec 2010 Jak wybierasz klasę którą chcesz grać to co pisze SNIPER? tak, u mnie w grze jest klasa SNIPER i nia gram, nie wierzysz to przyjedz i sprawdz. ;) Do tego czasu daj juz na wstrzymanie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyggi 56 Napisano 12 Marzec 2010 a od zywkłej amunicji nie zmniejsza obrażeń?? czy od normalnych jest 50%, bo troche niejasno napisałeś... eh chodzilo mi o fakt ze armor daje 25% redukcji dmg a magnum amo zwieksza dmg o 25% czyli jesli jedna osoba ma magnum amo a inna armora to obie umiejetnosci sie zniosa co do snajperek magnum amo daje im inny dmg boost niz w przypadku zwyklej broni, snajpa nie moze zabic 1strzalem w inna czesc ciala niz glowe (pomijam fakt zabicia rannego przeciwnika) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 12 Marzec 2010 Nas? To ty jak zobaczysz słowo "snajper" to ci szajba odbija i prujesz się do każdego. :) w sumie pomysl w druga strone jakby ktos na konsole powiedzial gra telewizyjna - w sumie ma racje prawda ? czy to snajper czy recon w tej grze nie ma to jakiegos istotnego znaczenia ma byc inaczej niz w mw2 :) wprawdzie znaczenie recon z nag recognize jest rozpoznac wiec ni jak sniper :D ale niech jest sniper bo nie wiedzialem aby ktos gral nim jak prawdziwym recon'em ... wiec olac to ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flisek 12 Napisano 13 Marzec 2010 Pytanko mam, która broń jest lepsza, XM8 P czy m416 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronni_92 10 Napisano 13 Marzec 2010 M4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mersi 167 Napisano 13 Marzec 2010 grając snajperem w Laguna Presa w trubie squad deadmatch najlepiej wziąć M95 + Magnum Ammo + więcej naboi, na takiej mapce ta snajpa ściąga za pierwszym razem :) bardzo fajnie mi sie nią wczoraj grało, a co do większych dystansów najlepszy jest GOL, można nim szybko walić hedy jak sie umie grać tą bronią Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mori 176 Napisano 13 Marzec 2010 M4 Nie, M4 tylko M416. A to dlatego, że ów karabinek w grze to HK416 - FOTKI - a nie M4. Widać goście z DICE/EA nie maja prawa do używania nazwy H&K - znak towarowy. Więc proszę nie wykazywać ignorancji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 13 Marzec 2010 Widać goście z DICE/EA nie maja prawa do używania nazwy H&K - znak towarowy. I nie tylko tej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kogut2142 0 Napisano 14 Marzec 2010 Wiecie co ja już nie kumam o co chodzi. Pisze w menu, że na 13 poziomie dostaje się dodatkowy pancerz. Wbijam 13 i co dostaję, ten pistolet co strzela seriami (w menu pisze, że od 19 poziomu) ;/ Dla mnie lepiej, ale czy na 14 dostane magnum? Czy tez coś innego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fenrizpl 14 Napisano 14 Marzec 2010 W linku jest przydatna tabelka z limitami punktów potrzebnych do osiągnięcia danej rangi: http://battlefieldba.../gameinfo/ranks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ashiro 8 Napisano 14 Marzec 2010 Widzę, że na podanej stronie jest kilka błędów :) Improved Demolitions można dostać nie na 23 randze, a na bodajże 19. Głowy nie dam sobie uciąć, ale ja to mam. Magnum jest od chyba od 14 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buqers 3 Napisano 15 Marzec 2010 macie może jakąś stronę gdzie są opisane dokładnie specjalizację? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamel112 0 Napisano 15 Marzec 2010 A ja mam takie pytanko szturmowiec posiada 3 rodzaje granatnika 1 wybuchowy, 2 dymny, i tu moje pytanie co do 3 jaki on jest jakie jest jego przeznaczenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NaLandy 9 Napisano 15 Marzec 2010 @UP To nie granatnik tylko shotgun ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamel112 0 Napisano 15 Marzec 2010 Dzięki za odpowiedz NaLandy ale ogólnie to strzela jak z granatnika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mori 176 Napisano 15 Marzec 2010 Dzięki za odpowiedz NaLandy ale ogólnie to strzela jak z granatnika Tak i jest równie przydatne, co zapalniczka na Antarktydzie. Skuteczność żałosna w porównaniu ze "stokowymi" strzelbami pokroju M870, że o Saidze nie wspomnę. Moja rada - omijać szerokim łukiem. Podobnie te pseudo granaty dymne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kogut2142 0 Napisano 15 Marzec 2010 No właśnie w grze brakuje mi trochę granatów dymnych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ashiro 8 Napisano 15 Marzec 2010 No granat dymny woła o pomstę do nieba.... Mogli się bardziej wysilić, bo akcję z dymnymi naprawdę mogłyby być bardziej złożone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tass 0 Napisano 15 Marzec 2010 dymne i fleshe by sie przydaly opcjonalnie do zamiany za nady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach