zyggi 56 Napisano 24 Marzec 2010 będą osłabiać m60, 1911 i AA :) w końcu :rolleyes: nie wiem czemu oni robia wszystko od dupy strony powinni wlozyc wszystkie sily w poprawe serverow ewentualnie dodac nowe a nie szukac dziury w moscie btw. jak oslabia m60 to ludzie zaczna psioczyc na trojke broni spod znaku XM8 i tak w kolko :) szkoda mi tylko 1911 ta bron to bestia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quach 2 Napisano 24 Marzec 2010 pozostaje tylko rex. w hardcore jedna kula i koniec :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysi3kk 0 Napisano 24 Marzec 2010 byle nie m60 trzeba szybko platynowa gwiazdke wbic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duch_75 8 Napisano 24 Marzec 2010 nie wiem czemu oni robia wszystko od dupy strony powinni wlozyc wszystkie sily w poprawe serverow ewentualnie dodac nowe a nie szukac dziury w moscie btw. jak oslabia m60 to ludzie zaczna psioczyc na trojke broni spod znaku XM8 i tak w kolko szkoda mi tylko 1911 ta bron to bestia tylko colt 1911 to sensowna broń boczna do bolta dla recona, to jedyna rzecz, która pozwala wyrwać mnie z krzaków żeby wesprzeć kolegów w bezpośredniej walce, jeśli osłabią ten pistolet nic nie bedzie mnie w stanie powstrzymać od wyjścia na otwartą przestrzeń a skoro już chcą coś zmieniać w broni to niech zastanowią się nad możliwością dodania optyki do giwer z "all kits". M14 lub G3 z mil-dotem lub kolimatorem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tass 0 Napisano 24 Marzec 2010 byle nie moje m60 :( a wiadomo cos czy bedzie kompas? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyggi 56 Napisano 24 Marzec 2010 byle nie moje m60 :( a wiadomo cos czy bedzie kompas? na kij ci kompas w tej grze xD? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 24 Marzec 2010 na kij ci kompas w tej grze xD? zawsze to dodatkowa rzecz, ktora mozna rzucic w przeciwnika :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tass 0 Napisano 24 Marzec 2010 kompas na mapie po to gdy gra sie ze znajomymi mozna dokladnie okreslic co gdzie i jak... lepsza wspolpraca etc. nie wiem jak wam ale mi brakuje kompasy podlaczonego odrazu to mapy na dole w rog, szczegolnie jak sie gra z ziomami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 24 Marzec 2010 oj tak kompas by sie przydal ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DizzY-WolF 32 Napisano 24 Marzec 2010 a wiadomo cos czy bedzie kompas? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 24 Marzec 2010 "..a wiadomo coś czy będzie kompas?" Ponoć pracują nad tym. Mają być też (w specjalnym packu do ściągnięcia) dodatkowe onuce,manierka,czapka z daszkiem i łyżka do zupy..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 24 Marzec 2010 ja bym chcial jeszcze noktowizor i .... paczke fajek :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alieen 4 Napisano 25 Marzec 2010 ja bym chcial jeszcze noktowizor i .... paczke fajek :D a headshota bys nie chcial ? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bumier 0 Napisano 25 Marzec 2010 a headshota bys nie chcial ? :> headshota juz dostał... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalowski 2 Napisano 25 Marzec 2010 będą osłabiać m60, 1911 i AA w końcu m60 lepiej niech zostawią w spokoju lepiej niech zrobią coś z 40mm smoke, bo troszke za słabo dymi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek2295 2 Napisano 25 Marzec 2010 Sory za offtopa, ale juz kurde nie wiem gdzie się spytać :D Mam AEK'a na Gold Star 6, ile killi z danej broni to platynka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DizzY-WolF 32 Napisano 25 Marzec 2010 Sory za offtopa, ale juz kurde nie wiem gdzie się spytać :D Mam AEK'a na Gold Star 6, ile killi z danej broni to platynka? Platyna = 1000 kills Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
panmistrz 49 Napisano 26 Marzec 2010 (edytowane) Co polecacie na zestaw dla szturmowca? Mi się bardzo dobrze gra: PRIMARY: M16A2 SECONDARY: Tracer GADGET: 40mm Grenade Launcher SPEC 1: 4X Optical Zoom SPEC 2: Magnum Ammo SPEC 3: V Alternative Weapon Tak już chyba z 4dni gram, na każdej mapce. Póki co 5 gold stars w M16A2;) Wydaje mi się, że do tych broni co nie strzelają jednym ciągiem łatwo jest się przyzwyczaić, po prostu cały czas naciskać przycisk strzału;) Edytowane 26 Marzec 2010 przez panmistrz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mori 176 Napisano 26 Marzec 2010 Nie ma co kombinować bo "Szesnastka" i "Abakan", to najcelniejsze karabiny w tej klasie. Oczywiście każdy może twierdzić że lepszy jest taki to a taki set, bo wszystko zależny kto jaki styl gry preferuje. Dlatego tez uważam, że wszelkie dywagacje że taki set najlepszy są trochę śmieszne, co oczywiście nie wyklucza podania moich preferencji: Inzynier: - AKSU/ w chwili obecnej SAIGA - M1911 - M136 AT-4/ Miny - zaleznie od planszy i strony <atak/obrona> - stałych perków nie mam, wszystko zależy od użytej broni p-panc, planszy i strony Szturman: - M16A4 - M1911 - granatnik - optyka *4 - Magnum Ammo Medyk: - M60 - M1911 - koli <aka Red dot Sight> - MARKSMAN LMG TRAINING Zwiad - dopiero odblokowywuje. Oczywiście - co z uporem maniaka powtarzam - nie twierdze że to najbardziej fullwypaśny set dla danej klasy. Ot, mi z takimi kombinacjami gra się najlepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Soul-chan 0 Napisano 26 Marzec 2010 Wie ktoś może co trzeba zrobić aby móc strzelać z UAV (z działka) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
panmistrz 49 Napisano 26 Marzec 2010 Musisz odblokować V Alt W (Vehicle Alternative Weapon,PL: Alternatywna broń pojazdu) którą odblokujesz osiągając 10 000punktów pojazdami, jest to ostatnia rzecz do odblokowania dla pojazdów.Wtedy będziesz miał nie tylko działko w UAV, ale inne dodatkowe bronie w czołgach i heli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 26 Marzec 2010 Wie ktoś może co trzeba zrobić aby móc strzelać z UAV (z działka) R2 przytrzymać ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
panmistrz 49 Napisano 26 Marzec 2010 On chyba głupi nie jest, chodziło mu o to raczej kiedy odblokuje;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronni_92 10 Napisano 26 Marzec 2010 Jaka wyrzutnia rakiet nadaje się najlepiej na czołgi i heli? RPG czy ta trzecia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
panmistrz 49 Napisano 26 Marzec 2010 Na czołgi najlepsza ta trzecia, bo zadaje najwięcej obrażeń, a na heli ta pierwsza(RPG-7) bo szybko leci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach